>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
som vedel ze niekde to je len nevedel kde...lebo mat dva systemy je uf makacka..
--
Posted: 2004-09-23 14:28:33
Edit :
Mat dva systemy v PC sa neoplati.. naco by som ich tam mal??? Staci jedno poriadne XP a je to..
EDIT: Resp. sa neoplati mat dvoje Wokna..

[ This Message was edited by: A-79 on 2004-09-23 14:09 ]
--
Posted: 2004-09-23 15:07:44
Edit :
@Volal som do servisu (Movys), ohladom 6230.. Mam na nej totiz rozhegane kryty, vobec to nesedi ako ma a strasne ma to serie.. a, tak to vyzera, ze mi daju novy.. hmm.. len ich momentalne nemaju, tak musim cakat pokial im pridu..

[ This Message was edited by: A-79 on 2004-09-23 14:20 ]
--
Posted: 2004-09-23 15:16:49
Edit :
poslusne hlasim prichod
@Atlis: co robis na Ministerstve obrany??
--
Posted: 2004-09-23 15:24:32
Edit :
@Ing: Vitaaaaaaaaj..
Marian caka na rozhodnutie ci pojde, alebo nepojde do Belgicka.. drzime place, nech mu to vyjde..
--
Posted: 2004-09-23 15:25:40
Edit :
este je tu jedna moznost ako mat dva systemy a pri tom je to bez problemove..
program sa vola microsoft virtual pc a je to program ktory normalne na povodnom systeme nasimuluje novy pc a tam si mozte zvolit vsetky preferencie aky ten system chcete mat od ram hdd a co vsetko ma mat a pri tom rozoznava vas povodny hardware a komunikuje s nim plnohodnotne..
je to super vec hlavne ak niekto stale skusa nove aplikacie neroztentuje si svoj win ale iba simulovany a tak isto sa tyka aj virusiv..ak dostanes virus iba zmazes obraz systemu ktory je vytvoteny na disku a virus je prec, lebo ho nepusta k povodnemu win a hdd.
ale odporucam mat aspon 1.5gb cpu.skusal som to na mojom xp s 550mhz cpu a dal som si linux a uz to bolo dost pomale zvlast ked bezalo xp a linux..ale vec je to super..
a ma to vyhodu tu hlavne pri inet caffe ze ked vam tam niekto nieco presteluje tak pri innstalovani si zasktrnes policko obnovit system do povodnych nastaveni pri bootovani a vsetko je zase takj ako bolo nech prebehnu akekolvek zmeny..
edit:
ing caveeeeeeees aky mas?????

sorryman forever

[ This Message was edited by: sorac on 2004-09-23 14:27 ]
--
Posted: 2004-09-23 15:26:54
Edit :
JJ, mame full verziu Microsoft Virtual PC 2004

Ale nenadchlo ma to.. cakal som od toho viac, nejake sietove veci atd.. ale nema to..
kuknite si tuto haluz.. ale iba na nete:
http://neuron.tuke.sk/~smajda/sracky/bird.swf
--
Posted: 2004-09-23 15:28:55
Edit :
@A-79: no nazdar

do belgicka??? noooo doooobreeee
Tak to tu mozem dat toto:
Asi pred dvomi rokmi bolo v Belgicku scitanie ludu. Zacali v Bruseli kde na namesti zhromazdili vsetkych ludi a povedali im:
-Flami na jednu stranu a Valoni na druhu stranu.
Vsetci ludia sa rozdelili len v strede ostala mala hrstka ludi z ktorej sa ozvalo:
-Dik, a my Belgicania kde mame ist???
--
Posted: 2004-09-23 15:30:26
Edit :
Zo synchro to nic nema spolocne. Normalne spustim komp, zvolim 98se a pustil som si tam radio. Lenze som isiel prec a aby zbytocne nebezal, tak som dal Start/vypnut vypnut. Vsak normalka, nie? Ked som sa vratil, tak spustim komp, ze si zahram gta3 a nejde win, furt cierna obrazovka, skusim este raz a nabehlo v 640x480 v 16 farbach a chce instalovat monito, tak som ho nechal. Chcem zmenit rozlisenie a farby a chce restsart, tak mu dam. Zas to nejde. Po 5 pokusoch sa konecne dostanem do kompu a ze skusim nainstalovat detonatory. Ze vraj nemam nvidiu, debil. Este som to skusal nejak spravit a nic, tak ze skusim XP a tam to iste. A toto sa mi presne stalo aj pred 2 tyzdnami a uz ma to nebavi.
Tak sa pytam, ze ci by isiel synchro na linuxe.
--
Posted: 2004-09-23 15:33:00
Edit :
kuwa neda sa mi otvorit mm.sk mozete mi niekto povedat ake su tam za dnesok nove clanky???
... inak vsimli ste si ze sme presli cez 15000??
--
Posted: 2004-09-23 15:38:20
Edit :
New Topic
Topic Locked