>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
...mozno v Dekadentnej Amerige maj vyjimku...
--
Posted: 2009-10-11 20:41:00
Edit :
fiiiiha
zeby sme zacali prezuvat na zimne ?
--
Posted: 2009-10-11 21:18:32
Edit :
Braki mam v booku 320GB Seagate, ktory ma 7200ot. Ved su uz aj 500GB 7200ot 2,5" disky...
--
Posted: 2009-10-11 22:37:35
Edit :
arrow ano, dokonca uz mesiac je na trhu 1TB 2,5 palca 12,5 mm vyska disku, ma 3 platne po 333GB a ma 5400rpm
ale predpokladam ze v netbookoch sa pouzivaju disky s 9,5 mm vyskou ... ked ho budem mat, tak rozoberem a zmeriam

[ This Message was edited by: brakin on 2009-10-11 22:53 ]
--
Posted: 2009-10-11 23:41:11
Edit :
V dnesnich dnech se opet ve velkym mluvi o lisabonske smlouve,evropske uniji,klausu jako spatnymu odporci unifikace EU. Mnozi nevijou o cem se to mluvi a neznaji lisabonskou smlouvu,pac jim ji nikdo nikdy neprecet. A taky nac ,zamestnavat lidi suzujici se v celosvetove krisi. V cem je ale problem? Problem pro zeme eu je nejasna kapitola listiny prav obcana EU. Dle paragrafoveho zneni muzou o vlastnickych pravech obcanu v cizi zemi rozhodovat soudy v kterych obcan eu zije. Jo konecne problem. Kdyz totiz sudetak nabide vedomi,ze kolem plzne mu patri hektar pudy,bavorskej zemskej soud rozhodne dle prava,ze mu patri. Vono mu ten hektar nejspis skutecne patri,kdyz si odmyslime benesovy dekrety,kterymi byla kolaborantum s fasisti vyvlastnena puda i majetky. Co vlastne klaus chce? Nic mene a nic vice jen aby na rozhodovani o vlastnickych pravech a pravem chranenych zajmech platila legislativa ceska. T.j. Vyjnimku s lisabonske smlouvy tak jak ji ma polsko,velka britanie a irsko. Je vice nezli pravdepodobne,ze klaus pro sve obcany dostane vyjnimku a ochrani tak majetek cechu. Je mne zahadou,ze slovenske ourady si tohle nevsimly a smlouvu ratifikovaly beze pripominek. Jiz mne neni takovou zahadou ,ze povyk kolem madarsko-slovenskych vztahu skoncil a to rychle po ratifikaci smlouvy slovenskem. Jo kdyz o majetku szoracse,oldkida ale i mem se bude rozhodovat na zaklade navrhu baronu szentivanyho,rakoczyho a jinych v
boude@pesti. Tohleto jste posraly a ne kopanou
--
Posted: 2009-10-12 00:46:00
Edit :
tak tak botik,klaus je vsetkym globalistom trnom v oku,jeden z mala solidnych statnikov,uz ma aj zalozenu stranku na jeho podporu v usili ohladom lisboa zmluvy,zalozili mu ju jeho priaznivci.....
PS ja som po vylete,bol som pozriet nejakych znamych v byvalom bydlisku(Newbury a okolie),vcul som sa vratil..
--
Posted: 2009-10-12 03:05:15
Edit :
co si nepovedal.. si si mohol looxy vyzdvihnut..
ja som na sk.. ale tu leje.. kokos..
ste nevedeli ine pocasie objednat???
--
Posted: 2009-10-12 16:11:50
Edit :
nj,mam tazku dilemu

mam ist do noveho zariadenia? Ponechat si stare ? Riesit all in one,alebo separatne?????vsetko ma svoje pre a proti
PS mozno by som eventualne zobral nejaky srot od teba Soracu(uz ani na webe toho moc nieje,tak preto a je mi to luto opustit take solidne zariadenie,ale zial uz potrebuje urcitu opravu,aj novsi system by bol ziaduci,hmmm..... ) tazko kupujem a este tazsie predavam,hold som raz taky...
--
Posted: 2009-10-12 16:32:12
Edit :
dilema ktoru mal asi kazdy z nas..
nepaci sa mi spajat fon s navigaciou..hrozne neprakticke pre kazdodenny zivot..
ale mat symbian fon je super...
ale kazdemu vyhovuje daco ine..
mna mrzi vyhodit tieto vecisky len tak..
radsej ich posunut niekomu kto sa o ne postara...
--
Posted: 2009-10-12 16:36:19
Edit :
tak si navrhni nejaku cenu,jedneho prip. dvoch by som zobral......
--
Posted: 2009-10-12 19:04:49
Edit :
New Topic
Reply