>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
La ce va trebuie mah frate p800 si p900 pe post de webcam la 1fps?!!
--
Posted: 2005-01-26 11:46:00
Edit :

mie nu...da e misto faza...oricum nu am webcam, da nici nu imi trebuie.
--
Posted: 2005-01-26 13:23:55
Edit :
Decat sa faci un frag la counter mai bine listezi un prod pe eBay Market Place...........
Cine e de acord cu mine sa scrie si el aici.......
Traiasca si infloreasca Valcea.....
Quote:
On 2003-10-15 09:16:32, sosojerk wrote:
Inca unul pe lista romanilor.
Nu stiu daca altii au observat, dar Romania a fost puternic acuzata in acest forum de inselaciune pe ebay (OK, nu Romania, dar f multi romani care erau scammeri).Deaorece eu ii urasc de moarte pe cei ce vor sa insele (prin ebay sau alte metode) cred ca ar trebui sa le spunem oamenilor astora de pe esato ca nu toti romanii sunt la fel.Daca as putea demasca un scammer din asta de pe ebay,as face-o cu placere deaorece nimeni nu-si doreste sa fie inselat.
--
Posted: 2005-01-28 05:18:21
Edit :
valcea si dragasani sa ma suga... scuze de limbaj. sunt cei mai mari scammeri din tara...dar pica unu cate unu din cate vad la televizor... nu mai merge mult.
--
Posted: 2005-01-28 09:17:57
Edit :
yo ii admir pe cei care fac asa! in primul rand pt ca le merge capu sa ii faca pe fraieri! in al doilea rand pt ca daca ati stii exact ce fac...v-ati uimi! si nu in ultimul rand pt ca astia si cu cei care muncesc in afara tarii sunt cei mai mari invetitori in tara asta! ei aduc o parte buna din PIB-ul tarii!! poate nu ma credeti dar asta e!! pacat ca nu-i intelegeti!
--
Posted: 2005-01-28 09:55:59
Edit :
yo ii admir pe cei care fac asa! in primul rand pt ca le merge capu sa ii faca pe fraieri! in al doilea rand pt ca daca ati stii exact ce fac...v-ati uimi! si nu in ultimul rand pt ca astia si cu cei care muncesc in afara tarii sunt cei mai mari invetitori in tara asta! ei aduc o parte buna din PIB-ul tarii!! poate nu ma credeti dar asta e!! pacat ca nu-i intelegeti!!!!
--
Posted: 2005-01-28 10:00:20
Edit :
@ebayfraud...AAAA....Deci tu esti ala ce mi-a trimis mesaju pe private in care ma injurai la greu.Limbajul tau spune cam tot despre ce ai in cap.
Cred ca o sa-i las pe romanii de pe esato sa-si dea cu parearea despre tine.Am vazut cu totii care a fost postul tau cu nr.1.
Te-ai inregistrat aici ca sa vii sa injuri?
@bogdan_wrc: man, nu te cunsosc, dar am avut o parere destul de ok despre tine pana la postul anterior.mi se pare ciudat ca poti aproba escrocii.Cand o sa te tapeasca astia ca ebayfraud de cateva sute de euro sunt curios ce o sa gandesti. Nu e nimic inteligent acolo.
Baiu e ca din cauza lor romanii au imaginea aia aiurea in lume si cand vor sa ia ceva de pe net...stiti si voi cum suntem respinsi peste tot....
[ This Message was edited by: sosojerk on 2005-01-28 09:04 ]
[ This Message was edited by: sosojerk on 2005-01-28 09:06 ]
--
Posted: 2005-01-28 10:03:50
Edit :
sincer..cunosc oamnei care fac asta si crede-ma (nu ma pricep foarte mult la calculatoare) dar la ce ii duce capu...ma uimesc!!! si spune-mi tu mie (dak ai fost in zona aia) ca nu a crescut nivelul de trai acolo si ca automat nu e adevarat ceea ce am spus cu pib-ul romaniei!! nu fac asa ceva si nici nu vreau..dar uita-te numai acolo si o sa intelegi ce vreau sa spun!!
--
Posted: 2005-01-28 10:07:28
Edit :
prefer sarac si cinstit, sorry dar asa sunt eu.
--
Posted: 2005-01-28 10:08:50
Edit :
nu le iau apararea...dar mai trebuie si tara asta sa mai creasca nivelul de viata in ea! dak statu fura..oamenii de rand ce pot face? sa moara de foame!!! imi pare rau dak ti-ai schimbat parerea despre mine!
dar hai sa nu mai vb! asta e un forum de telef mobile si sa ramana asa!! okapa???
--
Posted: 2005-01-28 10:11:11
Edit :
New Topic
Reply