>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Boha Boto neverim, ze tu fotku si fotil ty. Je rovna
Citko: z toho co si napisal mi je jasne, ze so sebou vozis dalsie kilo vybehovych hovadin

Proste Loox to uz ma zasebou, takisto ako CF karty atd atd.. co sa tyka stylusu, ano, su hrubsie, ale podla vsetkeho by mal byt Win 6.5 prisposobeny na ovladanie prstami a to nehovorim o tom, ze HTC ma vymakane svoje ovladacie programy pre Win. A co sa tyka CPU.. tak aj moje BB ma rychlejsie, E52 tiez, iPhone 3GS tiez.. a nove Windows Phones skoro vsetky.. a systemovy konektor si myslel co napriklad? ved kazde ma MicroUSB
Nejdem vyvolavat flame

Len to proste nechapem...
[ This Message was edited by: Sip on 2009-10-22 21:28 ]
--
Posted: 2009-10-22 22:27:21
Edit :
Nuz Majkle v pohode,len si vysvetlujeme,ziaden flame
Mam zariadenie ktore funguje,naco ho menit,mam k nemu spustu prislusenstva,naco ho menit,svoje potreby som uz zmenil,nevyuzivam ho tak intenzivne ako kedysi,ked som nemal notebook,ale ako navigacia ide super(ma rychlost aj dostatok pamate,na co je iGO zvlast citlive(inu navigaciu nemienim pouzivat...mozno Copilot,ale aj to je klon iGO) Chcem aj ine,komplexnejsie zariadenie(vid HD2) ked som v praci loox ide na navigovanie a HD bude na telefonovanie a ako zalozna navi,pouzivat totiz HD2 ako permanentnu navi mi pride ako plytvanie materialom(stale pripojenie na nabijacku,apropo uz to vidim ako cez ten mikro USB tlacia velke prudy na nabijanie

preto maju navrhnuty stojan s druhou zadnou stenou a pripojenim napajania priamo na kontakty baterie(stoji 60 pouds) Ked som v praci nevadi mi viac zariadeni,naopak je to ziaduce,ked tak vypadne telefonna cast kvoli navigacii,som nahrany,dve zariadenia to istia.Ked pojdem civilne,bude stacit aj jedno zariadenie(HD2) Okrem toho pouzivam externu GPS s TMC,zatial TMC v integrovanych zariadeniach niesu ak nepocitam hacknuty RDS modul v HD.Rozmyslal som aj nad samostatnou navigaciou,ale naco vyhadzovat peniaze ked ju mam spravenu z Looxa.Pamatove media,hmm to je toez kapitola,dnes sa tlacia zariadenia s velkou ROM a mikroSD,ano dobre pre vacsinu,ale zvonka pristupny slot s patricnou velkostou kariet(SD,CF) lahko vytiahnem,vymenim,nie ako vytahovat mikro spod baterky

spytas sa naco vytahovat? tlacit 10 a viac giga cez synchrokabel je pekna pakaren,takto tam nahram veci cez citacku za par sekund a ja stale nieco robim s kartami,mam ich spustu,aj do autoradia pouzivam na hudbu a videa a cokolvek potrebujem spravit s kartami dokazem spravit len pomocou looxa,niekedy dokonca za jazdy editujem systemove subory na navigacie,ked testujem nejake upravy

ja viem,som vynimka voci sedemu priemeru,ale pre to mam take poziadavky ako mam. A systemovym konektorom myslim to cudo co sa pripaja odspodu

v tom tusim 39 zilovom plochom kabli je vsetko:mikrofonny vstup,audiovystup,nabijanie,USB host,client,seriovy port.....) uz vidis kam sledujem?? nastrcim jednoducho looxa do kolibky a mam vsetko pripojene,s tymito ostatnymi sposobmi cez varianty USB potrebujem bud dalsie redukcie na vyvedenie napajania,alebo AUX,alebo viac samostatnych pripojov,uz si ma pochopil??? Na HD2 to vyriesim zhotovenou koliskou(nastastie ma mikroUSB aj reprozdierku naspodu a vedla seba,cize to nebude problem.Ako to bude s hostom sa uvidi,zatial nieje definitivne potvrdeny. 1.Loox bude jednoducho prehravac hudby(s jeho ovladacim komfortom a parametrami zvukoveho vystupu sa vacsina autoradia moze strcit) a zaroven moze byt ako monitor pre OBD,cez seriovy port,komfortny palubny pocitac.2. loox bude ako samostatna navigacia do prace aj na sukromie a konecne HD2 bude na ostatok(telefonovanie,sms,organizacia casu,multimedia a na navigovanie k zaparkovanemu autu

a vsetko to je za par halierov.Ja nepotrebujem kupovat stale nove a nove veci,ked tie nove ani niesu take dobre ako stare.Dnes sa fakt vsetko tlaci na spotrebu,vyrabat,vyrabat,len nech kupuju stale jak webnuty

nadcasovych veci je naozaj malo a loox patri medzi ne,ci sa vam to paci alebo nie. Vy si mente fony kazde dva mesiace,a auta kazdeho polroka,je mi to fuk,ja si slapem svojou cestou dalej bez ohladu na vrtochy mody ci trendy. Mier v dusi a pekny den
PS boha dneska cakam balik a ti postari si vymysleli strajk
--
Posted: 2009-10-23 09:44:53
Edit :
Citko, minule som oprasil looxa, potreboval som navigaciu. Na satelity sa mi pripojil tak po 15 minutach, uz je nejaka finta na to gps? Posli mi pls link na navod ak existuje. Dik
--
Posted: 2009-10-23 10:24:19
Edit :
b1 bud rad ze si vobec chytil signal,ze jo brakine?
n560 ma malo pamate na iGO a gps stoji za prd,najlepsie externy prijimac,ale to si nechcel pocut,ze? nevim,skusalo sa vselico ale jednoznacne riesenie neexistuje,len to co som ti napisal na zaciatku,sorry
--
Posted: 2009-10-23 11:19:23
Edit :
njn Milan ma recht, tento problem som mal aj ja s Igo8, ale s Igo6 nie, cital som o tom aj na ce4you.cz a je tam fakt problem, ale da sa to prefleshnut a dako doriesit, ja som to riesil kupou modulu Nokia LD-4W za par supiek, dakde som nasiel akciu na cca 700skk a zobral si aj hai
no a teraz nemam problem, signal mam este skor, ako sa nastartuje Igo a aj vydrz baterky je o daco lepsia, no a modul viem sparovat aj s telefonom, cize pre mna omnoho lepsie riesenie
--
Posted: 2009-10-23 11:41:08
Edit :
B2 kukni sem
http://my.opera.com/Branimir/albums/show.dml?id=924737
ked mam zo sebou tahat gps modul, tak uz loox nepotrebujem, mobil mam so sebou vzdy...
--
Posted: 2009-10-23 14:57:26
Edit :
Borko ty sa musis niekedy fest nudit,hladat take picoviny na tube
Hej,ten hrusov je myslim okres presov,ale kde je presne ta diera,netusim..
Ps piatocek
--
Posted: 2009-10-23 18:04:11
Edit :
Brano login ?
--
Posted: 2009-10-23 22:11:05
Edit :
tak tohle je nejlepsi zpevacka jaka kdy byla v ceskoslovensku. (jo ty slovaky ani nejak brat nemusime,nikdy tam nic nebylo,ze jo.kdyz si teda odmyslime -nemoce,hlad a cikani).
pak ona nejak utekla ke fanglanum a zustala pak jako naka divna. ted kdyz je naspak, nam vypada jak s prominutim prascena.
jo to dela ten britskej kapitalismus a lidma.
http://www.youtube.com/watch?v=oZbiqpYE3i8&feature=related
--
Posted: 2009-10-23 23:09:35
Edit :
B2 staci ked sa prihlasis na svoje konto na opere

ak si ho este nezabudol
--
Posted: 2009-10-23 23:32:02
Edit :
New Topic
Reply