Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 151915201521 ... 161816191620>

_B1 Posts: 0

On 2009-11-01 22:53:26, boto43 wrote:
hele szlovac ,nejak jste rozzareni. to jiz ani szrcsu nevadi .ze branimir ma dite a on zatim jeste nemrda.
sznoura,doufam ze jiz mrdas k splneni zavazku na pocest narozeni branimirova syna. ja tajne doufam,ze i ten podivin hajek ,szrce v tomhle predbehne. a kdy by ho mel nahodou predbehnout ,tak dondu na szlovacs a pomrdam i cikanku s uble nebo stakcina a pak to napisem na sznouru ,jen aby tu sazku szrcs prohral . kvuly tomu seru na hygienu ,aids,syfilidu a jine bezne nemoci hornich uhru.

tohle je preklad hantecu :
http://www.youtube.com/watch?v=bWn7vjXisVA&feature=related

je to hezky az moc hezky . ne ten hantec ale ta hudba a pisen. vy slovaci nebudete mit na takovou hudbu tak asi dvesta let.
ale ten hantec by jsem tym brnakum zakazal ,sou tó vouly

uz sem nedavaj tie svoje krepe linky. Zas som chuj klikol a ze fesaci a nedvedi je to hruzaa des !
--
Posted: 2009-11-02 19:51:19
Edit : Quote

boto43 Posts: > 500

no jo vy slovaci tak vite co je hesky

morgen na mne zoucna
pres muj fenster zamava
a frbiska se regnou na rasich
kdyz safranovej spinkec s tveho hara nasavam
a uhlik se ti salvi rozjasni
ve statlu pak vodmachluji kseft svuj pod spicou
a gecemansky valky nachystam
za mnou setci kvaltujou i ze svou krupicou
bo ja kseftik korenarske mam
hlasijou,ze starka sni,ze sni
stravim zbytek sech svech dni
dolecim je foukju i ten nas posledni
starka sni,ze sni lajtku s matlem

kdyz pak vecer zaryguju kseft svuj petlicou
jen pro tebe svu hercnu otviram
vohen ve mne doutna ,lasko vonis skoricou
jeden vers absolutne nekopu a pak :
kazde vecer dovalim ti jasminove tee
na betlu dam kvitky lipovy
pulnoc v nas za chvilicku hraze rozmete
ale mesic ten to na nas nepovi

hlasijou,ze starka,ze sni lajtku s matlem

sem zvedav kdo by to nakopnul do lovenstiny aneb cestiny

tenhle jazyk bude spisovnej za dvacet let u cajzlu (cechu) a lovaku
ja jsem tedkom dostal novou inspiraci a pisu mluvnicu hantecu ,lituji dny kdyz jsem studoval us english tohle je jina vyzva
to aby jste verili,ze cajzli to absolutne nekopu a nevijou prelozit jednu vetu :
http://www.youtube.com/watch?v=Gypi_G9ymrc&feature=related
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-11-02 20:04 ]

--
Posted: 2009-11-02 20:56:14

7wcsnurka Posts: 12

Borko,poukazujes na nedostatky,ja len nechapem preco s takym zapalom,resp snahou....si proste zamozny madar na morave,tak preco ta to trapi?
Btw mozno budes mat chut mi to vysvetlit,ked budes v eperjesi,velmi rad sa s tebou stretnem
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-11-03 20:04 ]

--
Posted: 2009-11-03 19:39:23

mne nic netrapi ,jenom ten vul brannimir
kde tam vidi nedvedi ,vdyt ty nehraju s fesakama a taky by je nikdo zde nepustil k takovymu songu jak - pani ma se ma,voni matou.
jo bohuzel slovaci nevijou co je hesky a v kulture a v umeni se nevyznaj
jiste,ze nedvedi byli dik jich popularite a to hlavne na slovacsi znacne komercionalizovani. ale ja bych je, byt slovakem ,neodsuzoval. co heskyho nahraly o slovensku a slovenstine,to snad zadna kapela (napr. banska bystrica)
jiste,ze nemej na takovyho roberta krestana ale to jest kapacita ktera se rodi jednou za sto let
tod neco od neho ale je to probrate od dire straits i kdyz si myslim,ze lepsi britskyho originalu
http://www.youtube.com/watch?v=Sey2rntAiKM

--
Posted: 2009-11-03 22:27:56

Jo,zakapcal som,ze b1 ma problem s tvojimi tube vypotkami,ja mam tiez dilemu.uz ma unavuje lustit tvoju madarsko-moravsko-gulasovu sracku

--
Posted: 2009-11-03 23:10:08

zdravim vas horni uhrove
sznouro,ty si snad delas kozy aneb ja nevim co. vasi predci mluvily jenom madarsky a na mne rikas,ze ja jsem madar a to v me krvi do 8 myho kolena madare jiste nenandes
jo a tve posty zourily zdycky srozumitelnosti . to se snad ani pochopit nedalo
jo holt vy szlovaci jste divni . se mne libi jak se na tjubu perete s madarama, resp. jak vas perou a prasijou se vsech koutu jak blechy s kozicha.
no jo szlovaci,magyari a cikani jednoduse do uniji nepatrijou .jsou to asijci se snedou kuzi a cernyma ocama
--
Posted: 2009-11-04 19:07:30

Sip Posts: 0

On 2009-11-02 00:29:17, oltcit wrote:

On 2009-11-01 22:32:23, Sip wrote:
Citko pekna kopa srotu

aky mas nazor na Storm2? seriously

Tazko povedat, Stormy som mal dva, jeden uz mal zasebou asi dost, druhy bol novy. S novym som bol velmi spokojny. Ale na pisanie mailov to velmi nebolo. Uvedeny multitouch pri dvojke znamena, ze sa daju naraz stlacit dve klavesy, co sa pri jednotke nedalo, kedze mala len jedno tlacidlo pod displejom. Dvojka ma inu technologiu displeja, vyzera to zaujimavo... ale osobne by som dal radsej prednost Boldu 9700.
--
Posted: 2009-11-04 22:23:21

zdravim vas a vemte hesky jitro ,my uhersti asijate
sznoura sned hodne ,hodne chytry kasi a ted nas tady bude poucovat,kluk jedna uhersko-rusinska. myslim,ze jest nejvyssi cas aby vstoupil do stavu manzelskyho,pac sest a tricet ve svobode,je jiz vek na povazenou ne-li kritickej a nezvratnej tohoto stavu.
ted mne nejak tak napada,jestli je to brannnimirovo dite prokazano jestli je ve skutecnosti brannimirovo dite. no,neni. jedna, dve fotky nejsou prukaznej material pro zadnej soud. prukaznej by byl snad rodnej list aneb jak je dite gabine na prsou a saje s jeji prsnych bradavek pozivatinu pro kojence. nejspise ale oba dukazy,ktere by prokazovaly rodovou prislusnost i pravni vyreseni .
to by moh kazdej zde dat fotku novorozence a rict " hele,mame dite". a dnes jiz neni problem i oficialne ziskat takove dite adopci. staci zajet na slovacs a je tam spousta cikanskych deti k adopci. slovensti ouradove budou jiste rad a reknou si - " no jo, dalsi cikan do cech ". a pak se treba zasmejou ,ze mozna tenhle bude duvodem k visovy povinosti mezi CR a Republikou Burundu.
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-11-05 05:38 ]

--
Posted: 2009-11-05 06:35:33

oltcit Posts: 7

http://www.youtube.com/watch?[....]DGjUXI&feature=player_embedded
--
Posted: 2009-11-05 14:20:18

Borko,dam ti za pravdu v jednom aj druhom,len mojich divnych postov je zo 10-20 a na obranu(v uvodzovkach),skus mat v sebe 15 gambacov+jointa,co nacmaras ty
To v sebe asi nemas,tak preco cmaras v tej grc madarskej hatmatilke,v ktorej sa casto straca pointa postu?
--
Posted: 2009-11-05 16:00:14
Page <  123 ... 151915201521 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home