>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Nu e vorba despre saracie si cinste...
Tocmai pt ca in Ro se fura ca la usa cortului suntem toti saraci (a se citi Bancorex, Rafo, Caritas, FNI etc).Asta e buba...
Tarile unde NU se fura (cele vestice) o duc mult mai bine ca noi...exact din cauza asta....
OK, sunt perfect de acord sa nu mai vorbim de hoti.
[ This Message was edited by: sosojerk on 2005-01-28 09:12 ]
--
Posted: 2005-01-28 10:11:44
Edit :
de acord cu tine..dar una e sa furi din tara ta si alta din afara!!
iar tarile unde nu sa fura nu o dac mai bine doar pt ca nu se fura..ci pt ca merge totul bine!!
avem pareri diferite..inseamna ca am trecut si prin lucruri diferite!
si cu asta--gata!!
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2005-01-28 09:24 ]
--
Posted: 2005-01-28 10:17:53
Edit :
BT CAR 100 de vanzare ! IEFTIN
--
Posted: 2005-01-28 10:27:45
Edit :
Hai salut la toata lumea!Tare rau forumu asta.De vre-un an il citesc da deabia acum am reusit sa postez ca nu puteam sa ma registrez cu apn wap de pe P800 meu. m-a enervat atat oraju cu restrictia aia de 249k ca mi-am luat un spv ca sa nu-mi mai trebuiasca nimic de pe wapu ala basit pa cara ni-l da oranj de 4$.Beton rau tel. asta chiar mai tare ca p800, da are o buba: e protejat contra aplic ne-digitaly signed. am vazut nite forumuri da nu se leaga delc ce spun aia acolo cu tel facute ptr romania... daca stie cineva ceva... i-as fi recunoscator.pls thx
--
Posted: 2005-01-28 10:29:49
Edit :
pt spv exista un firmware care permite sa instalezi orice aplicatie. SPV sucks anyway, ca si orice windows mobile. vezi
www.modaco.com , cel mai bun forum pt pocket pc si windows mobile.
--
Posted: 2005-01-28 10:36:38
Edit :
am fost pe modaco acu vre-o saptamana da n-am dat de nimic p-acolo interesant. cat despre tel sa stii ca face toti banii chiar si aia 10 mil. filmele se misca betom, mp3 s-aud super bine, super display si chiar si raia de win se misca bine cu exceptia butarii.oricum e mai tare ca Nk6230 care e mult mai scump si are si displayu ala cat vizoru de la usa. stie cineva de vre-un card sd mini mai ieftinache asa, ca pt un student? Petrutms, se face cevaa medicina la cj? cu cat dai masinuta?
--
Posted: 2005-01-28 11:21:54
Edit :
io regret ziua cand am dat la medicina, se face multa dar nu mai ai ce face cu ea ... 3 mil ca rezident...dupa 6 ani de tras... naspa de tot. Masinuta e 2,5 mil negociabil.Fa o oferta daca te intereseaza. am factura si garantie pana in iulie. Vreau sa o dau cat mai repede ca sa iau card de 1 gb pt p910.
--
Posted: 2005-01-28 11:25:47
Edit :
si io o regret da asta e ca si io tot med. nu puteam io sa dau la poli la telecomunicatii? c-acolo era locu meu ... da acu, ma rog..s-o termin si p-asta. crima la rezid anu asta. de masinuta te-ntreb pt un pretin care-o sa-si ia un p800. poate-l momesc cu ea si-mi iese si mie de-o ciorba.
--
Posted: 2005-01-28 11:50:51
Edit :
aha, buna idee. sa ma anunti. tre sa o dau repede. Mai las din pret daca o dau repede.
--
Posted: 2005-01-28 11:58:36
Edit :
Io admir violatorii! Daca veti avea vreo prietena care va avea de-a face cu unu', sa scrieti aici.
Jeez... ce oameni! Auzi tu... sa admiri cretini d-astia! f**k'em!
--
Posted: 2005-01-28 14:11:00
Edit :
New Topic
Reply