Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 152515261527 ... 161816191620>

oltcit Posts: 7

Přiběhne chlap k zubaři s oteklou pusou a v bolestech mlátí na dveře. Ale ty se neotvírají.
Asi až za 5 minut otevře doktor a omlouvá se: "Víte, nezlobte se, ale sestřičce se udělalo špatně, tak jsem jí dával hofmanské kapky."
"To vidím," říká pacient, "ještě vám kouká Hoffmann!"
--
Posted: 2009-11-13 22:30:10
Edit : Quote

7wcsnurka Posts: 12

hmm,kukam na borkove nouhou,estebak?,jeden kvet (( smrgg,alebo skor ?
je to madar,kto sa v nich chlapciskach mongolskych,cervenych ma vyznat..arg
--
Posted: 2009-11-14 02:38:09

_B1 Posts: 0

Kusý: Proti zdravému rozumu

Na otázky SME odpovedal politológ a disident MIROSLAV KUSÝ.

Ako vnímate premiérovo vyzdvihovanie pozitívnych vecí za socializmu?

Robí to stále. Aj fašizmus mal pozitívne stránky - bola plná zamestnanosť a Hitler predsa miloval psov. Režim ako celok bol ale zvrátený a to platí aj o komunizme. Bola to tvrdá totalita. Vyzdvihovať pozitívne stránky je proti zdravému rozumu.“

Bez sociálnych istôt sa vraj nedá užívať sloboda.

Totalita je najistejší režim. Sociálne istoty sú zabetónované, ale pod podmienkou, že držíte hubu a krok. V tom je základný problém. Môžem mať akékoľvek istoty, keď som zavretý ostnatým drôtom.

Odmietli ste pozvanie Pavla Pašku na štátne oslavy novembra. Prečo?

Je to ako keby oslavu SNP robili fašisti. Je pre mňa absurdné, aby Peter Weiss hovoril niečo mne o význame novembra 1989. To je výsmech.

Prečo to Pašku tak rozčuľuje?
Lebo odhaľujeme jeho manéver. Akože chce urobiť oslavu novembra a zároveň to znehodnotiť, lebo komunisti tam budú mať hlavné slovo.
--
Posted: 2009-11-14 08:28:21

Josef Škvorecký napsal v povídce „Bebop Richarda Kambaly“ z roku 1955 následující slova:

V průmyslovce měli ředitele, který byl obzvláštním blbem. Viz: na chodbě instaloval obrovský lihový teploměr a k němu cedulku TEPLOMĚR LÁSKY K JOSEFU VISARIONOVIČI. V zimě se k němu musel přistrkovat teplomet.

Víc snad nemusím.

A teď já pro Britské listy v roce 2009:

V pátek třináctého, léta páně 2009, vyhnala profesorka státního gymnázia v L., jistě s požehnáním vedení, studenty na školní dvůr a donutila je vytvořit lidský obrazec v podobě číslice 20 a následně zvonit klíči, které si za tímto účelem museli vyzvednout v šatnách.

Víc snad nemusím.
--
Posted: 2009-11-14 16:15:13

boto43 Posts: > 500

zdravim vas szlovakok
proc se furt mrdate s tema politikama a politickou situaci
ja vam to reknu asi takhle ,jednoduse a kratce :
" v petaosumdesatym jsme vsichni hresily ,ze ve vidni maj v listopadu rajceta a my ne. a tedkom hresime ,ze v listopadu jime takovy rajceta jake se prodavaji v listopadu "

http://www.youtube.com/watch?v=-2obCPMXRlU&feature=related

trochenc rozbor techto szlovaku:
veveve,najdes tam putina anebo jine kaffe - rusko jiz neni hrozbou,spise zarukou miru a prosperity v eu
..a kgb ta chytat nemusi,svoj zivot zijes v cele - mas to stejne na prdel jak za komousu
...ked sa raz rano zobudime - lehce nas v te demokracii zlikvidujou.vzbudit se taky nemusime
... zistime ,ze sme konecne vsetci uspesne zapojeni(y) - si nas zapnou a nas vidijou co delame
...pocitac urci kedy ,co treba - jsme proste digitalne rizeni
...a mne sa zda krajina vokol, ako s americkych serialov - jo, usa nas vzor

to jen aby ten synek,ktery si o sobe mysly, ze je a bude burzuj nemyslel,ze tady je ouplne na mrte good

dodatek : i kdyz ja su ZA VODOU a muzu na to srat. ale i vladimir iljic byl na druhe strane volhy a predse si vystrelil z aurory
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-11-14 20:04 ]

--
Posted: 2009-11-14 21:02:14

nj Ine kafe,hmm pravdu povediac,k nim ma priviedli az ti mladi,co si ma pasovali za otca plebsu v nasej hospode a neskor moj syn a potom sa mi takato hudba zapacila....ale spatne hovoris,ze politikou sa netreba zamyslat,treba,ale hlavne treba nieco robit a kazdy by mal zacat sam u seba... uz zacinam mat toho plne zuby,aj tu,od pondelka zacinam inu robotu,samozrejme za mensie prachy,viac roboty,nejak to musim vydrzat do dovolenky a potom uvidim,najradsej by som to uz zabalil .... ja cem domoooooov

PS mimochodom,vite,ze schvalenim lisboacontractu vstupi v platnost zavazny predpis o maximalnom 40% ruceni hodnotou stavby pre ucely poskytnutia hypoteky?? Sekundarny dosledok bude znizenie (momentalne nafuknutych) cien nehnutelnosti,znizenie cien stav.materialov a stavebnych prac???? So zamyslenim Vas .....
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-11-15 12:54 ]

--
Posted: 2009-11-15 13:16:22

tak som si zaspominal ,hmm blato,blato,dazd...... ale vysledok celkom usiel(aspon vtedy)
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-11-15 22:45 ]

--
Posted: 2009-11-15 23:43:16

a o tomto sa na sk hovori???? http://www.tvina.sk/index.php?program=2&video=1175
--
Posted: 2009-11-16 14:05:23

_B1 Posts: 0

citko ani velmi nie, cital som o tom len jeden clanok pred tyzdnom...

--
Posted: 2009-11-16 18:23:17

brakin Posts: 1

husta rozpravka
http://www.youtube.com/watch?v=OnoJecu9e7c

--
Posted: 2009-11-17 00:21:54
Page <  123 ... 152515261527 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index