Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 152815291530 ... 161816191620>

oltcit Posts: 7

Konečná hra

Současné důsledky lze shrnout v jednoduchých bodech:

Měla by zbankrotovaná země (USA) mít možnost používat peníze vytvořené z čistého luftu pro placení za zboží vyrobené za potu a slz těžce pracujících občanů exportujících zemí? Když k urážce přidáme i facku, ty samé dolary nyní koupí mnohem méně věcí, než dříve. Takže jaký má smysl používat na zaplacení měnu, která rychle ztrácí svoji hodnotu?

Na druhou stranu USA celému světu, obzvláště Číňanům, vykládají, že pokud jsou se status quo nespokojeni, nic jim nebrání, aby prodávali jiným zemím a akceptovali jejich měny. Ale pokud chtějí prodávat mocným USA, musí akceptovat americkou hajzlpapírovou rezervní měnu a právo USA vytvářet peníze z čistého luftu!

To je poslední pokerová partie a kdokoliv mrkne první, utrpí nenapravitelné finanční důsledky. Ale kdo má v ruce trumfy?

USA to nejsou. A nemá je ani Čína.

Tento stav záležitostí nemůže pokračovat moc dlouho, protože jakékoliv karty se USA a Čína chystají vyložit na stůl, aby získaly strategickou výhodu, jakýkoliv krátkodobý zisk může být Pyrrhovým, protože nebude schopen se vypořádat s podkladovými antagonistickými rozpory.

Když přežití systému závisí na dostupnosti úvěru (tj. akumulaci více dluhů), je pouze otázkou času, než jak věřitel, tak dlužník dojdou k nevyhnutelnému závěru, že dluh nebude nikdy splacen. A pokud nebude věřitel ochoten dluh odepsat, to, že se uchýlí se k drastickým prostředkům, aby dostal zbytek dluhu, je nevyhnutelné.

Bylo by naivní si myslet, že USA bez hlesnutí umožní, aby byly zabrány/zabaveny. Když dosáhneme tohoto stádia, je válka nevyhnutelná. Bude to osa USA-UK-Izrael proti zbytku světa.

Alebo,jedna stara anglanka povedala:
Nejhůře se však smiřují se změnou nejzákladnějších společenských hodnot: „Vraťte zpátky výprasky a věšení, to jsou tresty, s jejichž hrozbou jsme vyrostli. Postavte do ulic více strážníků.“ „Byli jsme přísně vedeni k dobrým mravům a respektu ke starším lidem, ovšem pečovatelský stát tohle všechno zruinoval,“ říká někdejší válečná dobrovolnice. „Televizní programy jsou plné násilí a obscénních výrazů. Země naděje a slávy není ve skutečnosti ničím jiným než zemí spratků, drogově závislých, mladých ožralů a matek v pubertálním věku, z nichž všichni nabyli pocitu, že jsme jim jen tak pro nic za nic všechno dlužní.“ Ve svých pětaosmdesáti letech má už tato paní jen málo chuti do života.
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-11-28 02:50 ]

--
Posted: 2009-11-28 03:37:39
Edit : Quote

sorac Posts: 42

do zadku.skoro som sem heslo zabudol. . .↲milan som ti prave siel vedla domu a nejaky chlapik v monterkach tam stal pri zafire. . ↲ja len ci ti to nie je podozrive. .

--
Posted: 2009-11-28 13:09:00

nene,neny podozrive,svagor Miro
--
Posted: 2009-11-28 15:55:28

cheche,to je masirovanie http://www.kreditky.sk/?utm_source=etarget&utm_medium=cpc
--
Posted: 2009-11-28 22:13:08

sorac Posts: 42

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kokot#Kokot

--
Posted: 2009-12-03 23:00:05

boto43 Posts: > 500

zdravim vas hunove z tatranske kotliny.
jo vase zeme se bude jmenovat fasvaros -cocoti zeme ,dle prispevku vaseho szoracse
jinac jeste furt zadna p-i szrcsova? zadna zena do ktere by on moch strcit svuj zatocenej praseci curak a vystrikati ji ze vnitr a pripadne i vne?
to jest spatny,hodne spatny.
brannimir se zde nestavi,pac ma v sestinedeli problem. nemuze si uzaviti gabinini vaginy pac po porodu ji ma znacne bolavou. jiste je to problem, o cem pak by jsme zde mluvili ,kdyz ne o pichani. pak kdyz sestinedeli pomine ,zjsti ze jeji otvor mu vubec nesedi ,ze to dochtori nejak spatne zasily
jo a dewitka pujde v prdel, do zeme afganu dle navyseni hornouherskyho kontingentu u tyhlech stredo-asijcu.
co jej tam ceka ,je vice nezli jasny.i tak jej skoda nebude pac jiz zrejme se svy choti michaellu nezije.ze jo,kdo pak by vydrzel s lampasakem. snad ani szoracsovic segra by ten lampasackej natlakovej terror nevydrzala.
jo a copak mame na ukrajine?snad jiz i sznourovic koopuloval. ono to bude v jeho veku problem s tym zacinat ale vse jde. jako priklad by jsem zde uved ,psa ktery jako petileti prvni krat honil fenu a slo mu to.
tak vas vsechni zdravim, vy cikanska ostuda evropy.

Edit: abych snad neurazil nekoho. Jo, problem se spatne zasitou vaginu jsem mel i ja. Slovensti dochtori mne nepromerily uda a me milovane choti tam zanechaly sdirku tak pro vecsiho mravence. Chtel jsem zalovati pro omezeni nasich erotickych prav a pravem chranenych zajmu, ale na slovacsi jesto pravem nevymahatelny zajem.

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-12-04 07:20 ]
--
Posted: 2009-12-04 06:44:12

On 2009-12-03 23:00:05, sorac wrote:

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kokot#Kokot

dobreeeee a zaroven smutne

--
Posted: 2009-12-04 17:39:53

boto43 Posts: > 500

jo spravne woldkide i szrcsi .
slovaci jsou hovada,bohuzel. hresijou kde muzou,jsou nemyty,pijou jak se jen da, kourijou jak draci a to naky smrdlavy cigarety.
proste ja se tem japoncum vubec nedivim ,jen se jim divim proc si udelaly nakou firemni filijalku nekde tam u vas na cobolacku. je znamo,ze na slovacsi ani nejvysse postaveni lidi nemej "good manners" . jsou to cunata.
ja si jeste pamatuji jak memu synu dala ucitelka na slovacsi na zs dvojku z mravu za slova jako "hovno" a "posrat".
kdyz jsem ji rek ,ze na slovacsi takovy slova to nic neni ,ze tam se hresije mnohem vice a ona jako prislusnicka narodu l. stura by snad o tom mnela vedet ,se jeste na mne jedna mrcha uherska nasrala. a dala memu boticku dvojku z mravu.
nejlepe na tom ale bylo,ze ta cupka slovenska mu vyrazy,ktere on rek , napsala do zakovsky knizky asi takhle
"vas syn cez vyucovanie pouzil na adresu svojeho spoluzaka vyrazy ako - hovno ti pujcim a jdi se vysrat.
pak jak dones tu dvojku na pul leti v dom,mne to nasralo a napsal jsem na ni stiznost na skolskou inspekci.
ze s nama nekomunikuje na urovni ,pouziva vulgarismi a svym cinem vlastne zdehonstovala zakovskou knizku jako . stiznost jsem poslal hesky sbalenou v obalce a taky s kopii prislusni stranky v zakovske knizce.
asi po mesici mne volala hlavni inspektorka, ze pry o co mne vlastne jde,pac ji se zda, ze uvedena slova nejsou az takovymi vulgarismi. No jo rikam ji, draha pani ale muj syn za tyhle slova dostal od pani ucitelky dvojku z mravu. a ona ze ok. pak mne dosel takovy divni slovenskej dopis se setreni stiznost ,zvlastni ze beze doporuceni,jen tak se mne ocitnul ve schrance a v nem jakoze,dite nemuze v skole pouzivat slova jako hovno a nasrat ale pani ucitelka to muze rodicum napsat do zakovske knizky s duvodu,ze dite jeste neni dospele a muze se skazit uvedenyma slovy nacez rodic jiz dospelym je a skazit se nemuze. asi predpokladale,ze jsem slovak a jako takovej jsem jiz skazenej
holt ja jsem to jiz mel promysleny kdyz jsem mel ten protokol se setreni stiznosti beze doporucenky v rukou.
zaslal jsem stiznost na nevyreseni me stiznosti do 3O - dnu v smysle § 30 zakona o stiznostech . pak mne vysledek
setreni dosel za dva dni ,proste ten samej text jenom s omluvou a ze ten list zapomely zaslat doporucene .
kdyz jsem podepsal doporucenku ,hned jsem napsal odvolani na setreni me stiznosti na ministerstvo skolstvi .
pak mne asi po tydnu zavolal nakej opilej slovak s tym ,ze nesdili nazor hlavni inspektorky a mysli si ze ani pedagog nesmi pouzivat vulgarni slova a vubec to nesmi psat verejne. pak se mne predstavil,ze je z ministerstva skolstvi a ze pry tym pizdam jeste ukaze jak se mej chovat. a nakonec mne vcelku duverne rek " ... a viete co pan dochtor ,ja tym starym curwam dam navrh na strhnutie osobneho platu na tri mesiace,nech sa trebars aj poXebu,ked su sproste! "
jo byl to asi takovej slovenskej manazer jak mej tyhle japonci
--
Posted: 2009-12-04 23:14:08

November 29, 2009

US Swine Flu Spray Plane Shot Down In China
http://www.whatdoesitmean.com/index1303.htm
--
Posted: 2009-12-05 08:26:54