>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
kuknite
http://stv.livetv.sk/tvarchive/video/video.html?video=48034
--
Posted: 2009-12-08 09:20:28
Edit :
--
Posted: 2009-12-11 10:30:47
Edit :
boto az teraz som si precital tvoj post..
som sa nudil..
celkom dobre si to..
--
Posted: 2009-12-11 10:34:52
Edit :
taaak uz len tyzden a prcham domov,konecne budem na vanoce doma,sa tesim
--
Posted: 2009-12-12 05:27:26
Edit :
http://www.youtube.com/watch?v=gZzNPAkPC90&feature=related
--
Posted: 2009-12-12 20:36:50
Edit :
nuz braki,to je skor smutne ako vesele,ale aspon som si pozrel videjko z vrtulnikovej show
PS boha ,ja sa uz nechcem v zivote stahovat,co som nazvlakal za tri roky,to ani pravda nieje,4 plne dodavky(C15) asi fakt musim kupit vacsiu dodavku,alebo aspon nejaky mensi privesik,lebo to domov ani nepopracem na tri krat
tez dam link
http://www.youtube.com/watch?[....]jxD2I&feature=player_embedded#[ This Message was edited by: oltcit on 2009-12-13 00:03 ]
--
Posted: 2009-12-13 00:53:12
Edit :
Tak na tohle se jiz musi reagovat. Tenhle plechavej cobolak si mysli ze sned vsechnu moudrost sveta. Jo ale co mate vy coboly? Dve letadla a tri duby

To bylo reci,kdyz jste delaly v triadevadesatem svou coboli zemi. A dneska ,kde jste? Rozlezeni v cechach ,morave a slezsku. U pokladen hypermarketu jsou snad jenom cobolky. Stastnejsi jste se dostaly ke funglanum - pripad szrcse a woldkida. Jely by jste i do prdele jen aby jste nezustaly v tom vasim cobolim raju.

S pozdravem heskyho jitra vas milovanej boto.
--
Posted: 2009-12-13 08:19:00
Edit :
boto,pripominas mi nejakeho R. Vaskeho,hmm
--
Posted: 2009-12-13 16:52:43
Edit :
jo woldkide,ja nevim koho to pripominam tobe ale kdyz tvrdi tohle ,tak mas pravdu
slovensko je nejchudsi zemi evropy a to skryte. "to skryte" znamena, ze temer ctvrtina prace-schopnyho obyvatelstva pracuje v cizine. nejvice cechy ,anglie a pak dal a dal.
kdyby tahle ctvrtina byla na slovacsi byla by tam nejvyssi nezamestnanost a tudiz i nejnizsi zivotni uroven v ramci zemi EU. slovensko jednoduse nevytvorilo ekonomiku pro pet milionu lidi ale jenom asi pro tri. jiste je to lehsi udelat ekonomicke zazemi pro mene lidi nezli je zapotrebi. z tohto duvodu slovacs dosahla i uspechy na ekonomickem poli jako napr. vstup do eurozony.
na druhe strane vas - obcany ,vyhnala pryc a spusobila problemy v zamestnanosti jinym statem. a nutno rici,ze dnes jsem slysel ze je soucasne beze prace 400 000 szlovaku.
probuh co je to za ekonomiku,ktera ma ctvrtinu pracovnich sil venku a jeste 400 000 nezamestnanich. jedine reseni ,pro vas je, spojit vas opet s nekym (nejspise s madarama

)
jiste tohle nevyjadruje kvalitu lidi jako takovych,pokud se ony dokazou zamestnat jinde.
chyba bude asi v rizeni a ja bych rek v slovenske nenazranosti lidi u moci.
--
Posted: 2009-12-13 22:31:27
Edit :
aha, moj kolacik, zajtra ma 8 tyzdnov
--
Posted: 2009-12-15 12:56:02
Edit :
New Topic
Reply