>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
mas pravdu milan.. si jedinny co vie vsetko a my nie..
--
Posted: 2010-01-24 19:13:56
Edit :
nemyslim,ze viem vsetko,ale viem,ze cim viac viem,tak tym si viac uvedomujem,ze vlastne nic neviem.Zial opacny postup plati tiez,cize cim menej clovek vie,tym si mysli,ze je vsetko jasne a jednoznacne.Preto aj ludia s relativne mensim vzdelanim,ci IQ su zvycajne tzv. uspesnejsi napr. v podnikani,pretoze nie su zatazeni pochybnostami o spravnosti svojho rozhodnutia,kdezto rozhladeny clovek si uvedomuje vzajomnu naviazanost podmienok a vysledku a nevie tak lahko a jednoduch urcit spravnu(jednoznacnu) cestu k pozadovanemu vysledku.

Alebo :najstastnejsi clovek na svete je hlupak
PS TAk "Rexik"(kodove meno pre Hyundai Starex 4WD) sa uz zabyvava na novom dvore a Cirko sa s nim zoznamuje

v noci som s nim prisiel z Nemecka,aj ALLwheel som odskusal ked nadrbalo snehu na dialnici,ale dlho nebolo treba pouzivat,lebo aj so zadonahonom isiel ako gula(gumy Pirelli M+S 235/75/15) uff
PS dotaz na mercedistov(sorac,brakin) ake motorove oleje tam davate? ake motory mate? ten moj motor je vlastne mercedesacky CRDi 2,5 s VGT a DPF a doporuceny vyrobcom je Shell Helix Ultra AX 5W-30W event pre vyssie teploty s hornym rozsahom 40W
[ This Message was edited by: oltcit on 2010-01-26 13:21 ]
--
Posted: 2010-01-26 13:02:25
Edit :
tento mam ja, a ty pouzivaj taky, aky tam bol doteraz, znacku zmenit mozes ale viskozitu dodrz
jo, a nieje to motor od mercedesu, je to len ich technologia, aj ja som si myslel ze kia ma motor mercedes, ale nieje to tak (CDI - CRDI) ale je to to iste
--
Posted: 2010-01-26 19:28:02
Edit :
dle neoficialnich zprav ze zeme chytraku - szlovenska ,musel byt zrusen promo clip ministerstva hospodarstvi o energetice na hornich uhrech. pac k mluve v anglictine ministra hospodarstvi ,zaujala zactvo i studenstvo hornych uher zvlastni nazor.
"nac se ucit anglicky,kdyz na funkci ministra staci i tohle " :
http://www.youtube.com/watch?[....]ZzBuZo&feature=player_embedded
jo to po hunsky ,to by vam slo jedna radost
--
Posted: 2010-01-26 20:43:53
Edit :
Borko,ty madarsky virus,kedy prestanes cmarat tie sracky? bavi ta blokovat tento thread ...
Kozi pysk si uz neodvolatelne a k tomu pravnik puke puke
A puke..
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2010-01-27 19:19 ]
--
Posted: 2010-01-27 20:15:57
Edit :
sznouro,jak kdybych ja byl odpovednej,ze nakej hornouherskej ministr umi anglicky az k smichu
ja nic neblokuji,ja vas mam rad a to vsechni stejne - szlovaky,madari i cikani
mne nespravedlivo obvinujes a to jest trestni
--
Posted: 2010-01-27 20:29:34
Edit :
krasne video
http://www.youtube.com/watch?v=8Qb7jqmJ8yU
--
Posted: 2010-01-27 20:49:40
Edit :
hmm,vyhadzovalo mi poistku na stieracoch,musel som rozobrat stieracovu prevodovku,bol tam dojazdovy kontakt ohnuty a skratoval elektriku.Uz je to OK. Teraz vecer som sa bol s Cirkom povozit po lukach na kopci.Na to ze zadne Pirelli Scorpion mam len nejakych 30% a su to klasicke zimne,tak to islo velmi fajne po tych zamrznutych blatovych kolajach.25° stupanie,bez preklzu,stacila na to redukovana 2-ka.Mohol by uz napadnut poriadny sneh,hmmm

. Rozmyslam dat nalepit nejake folie na predok a boky karoserie,lebo to rozhrnanie krikov by za chvilu doskriabalo lak.Zajtra mi dojde 8 litrov mot. oleja,komplet rozvody a vsetky filtre,mam co robit zas cely den. Dufam,ze nebudem musiet zdemontovat chladic motora a vymenik klimatizacie,to by som ju musel asi vypustit a potom dat znovu naplnit,ved uvidim,ked zhodim dekel rozvodov.
--
Posted: 2010-01-27 21:32:12
Edit :
uraaa,snezi,zasa nam na kopci stoje kamiony

nech uz mam znacky,aby som mohol vyrazit na cesty
--
Posted: 2010-01-28 09:57:51
Edit :
milan, budes ich vytahovat? Mal si si kupit daku osemkolu, dat retaze a tahat auta hore kopcom po stovke
--
Posted: 2010-01-28 10:02:00
Edit :
New Topic
Reply