>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
hosi vy jste jeste moc mlady. vy jeste nechapete jak to v tom kapitalisme jde. je to jenom boj o penize v uzkekolejke, s ktere nikdo nevyboci. je uplne jedno pro obcany, kdo je u moci i tak se onen bude drzet liniji. aneb byl jiz naky kapitalistickej politik ktery udelal ve sve zemi vseobecni blaho
jo ale slysel jsem ,ze od prvniho dubna t.j. na den blaznu budou na slovacsi zaci zakladnich a strednich skol kazdy pondeli zpivat hesky za jitra hymnu . ja kdyz to slysel tak jsem myslel, ze to snad nekde v latinske-americe a ono hele je to u nasich vostocnych sousedu.
jo ale nevim jestli je to na smich nebo na plac,
v cechach se zvostudily taky. zakazaly videoklip daniela landy protest song. pry je protizidovskej. nesou tam ctyri zide rakev s ceskou vlajkou kolem vltavy
zde
jo a k tomu jeste vsechno kolem te krisi a spatne ekonomice tohletoho systemu
ja nevim jak vy,ale ja davam kapitalistum tak pet, na nejvic deset let
--
Posted: 2010-03-05 21:50:26
Edit :
On 2010-03-05 17:16:12, 7wcsnurka wrote:
Jasne oltcitko,sulika treba ignorovat a volit bradavicnateho neokomunistu fica,slotu,meciara....sprofanovanu kdh,sdku s fico bilagom....trochu rozvaznosti by ti v tvojom veku prospelo(myslim,ze si vdaka svojej praci mimo obrazu)
Skamany som s teba
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2010-03-05 16:17 ]
a ja zasa z teba

trepes nezmysly,co som kde povedal,ze koho volit???

len som napisal,ze koho nevolit a to je KURWA rozdiel,nemyslis?
PS ale boto ma aj tak zasa pravdu......padne vam ten vas kapitalizmus

teda aby ste ma nechytali za slovicka: skonci jeho doterajsia forma,uz aby to bolo....
PS2 uz nehul... potom nevidis na pismenka....
PS3 a tu si kuknite uz znovu zakazaneho moderatora z STV
http://tinyurl.com/yz7yed7
PS4 tusim hulim ja,vsak som nedal link rano,na svoju obranu,som bol tak unaveny,ze som ani nevidel poriadne

konecne weekend,musim sa dospat konecne.... A coze delate,ked nepisete???
[ This Message was edited by: oltcit on 2010-03-06 16:46 ]
--
Posted: 2010-03-06 07:32:30
Edit :
mame nove iGO Primo
very good
http://www.youtube.com/watch?v=wRziDS9ymNg
huste
http://www.youtube.com/watch?[....]JKXfaI&feature=player_embedded
ako si pomoct,ked zvarat v terene
http://translate.googleuserco[....]rhgjbKLMMRPboxs-kprq_2xZsgThfA[ This Message was edited by: oltcit on 2010-03-06 18:33 ]
--
Posted: 2010-03-06 19:26:00
Edit :
.....dvaja poskodeny,nenapravitelne
Chce to cas,vam net pomoci..
--
Posted: 2010-03-06 22:48:17
Edit :
sznouro,neblbnou. poskozeni jsou szlovaci a to hodne,hodne svou zakomplexovanosti menecenosti. nutit ale skolni ditky zpivat pred vyucovanim ,statni hymnu je projev lehce smahnutiho kretenismu
o cem vy vykladate,kdyz kritisujete rezim minulej a sovetskej svaz. vdyt k tomuhle vas ,nas a dokonce je ,nenutil ani generalissimu stalin. vdyt vy v te vasi zemi mate mene tzv. zapadni demokracie jako to bylo v cssr 60 letech .
a ted mne to hochu vyvrat. ja mam jiz ne mene nezli dvacet prikladu a dukazu o mem tvrzeni
--
Posted: 2010-03-06 23:05:23
Edit :
On 2010-03-06 23:05:23, boto43 wrote:
sznouro,neblbnou. poskozeni jsou szlovaci a to hodne,hodne svou zakomplexovanosti menecenosti. nutit ale skolni ditky zpivat pred vyucovanim ,statni hymnu je projev lehce smahnutiho kretenismu
.....hmm,boto,treba porozumiet textu......zastavme sa Bratia,ved sa oni stratia,Slovaci oziju....Ty si priklad ,ze ocista sa zacala,maly,tuhy a jedovaty ako Odpad,vypadol za hranice.....

takze ak spievanie Hymny urychli tento proces,budem ju spievat kazdu hodinu....
--
Posted: 2010-03-08 10:23:48
Edit :
On 2010-03-06 22:48:17, 7wcsnurka wrote:
.....dvaja poskodeny,nenapravitelne
Chce to cas,vam net pomoci..
.........hehe,Hulisnourka,ze to zrowna Ty howoris......skus nasadit poctivy Detox.....
.....inac ako u Vas,Robko,pohodka?
--
Posted: 2010-03-08 10:26:57
Edit :
On 2010-03-02 23:07:26, _B1 wrote:
Sulik ma pravdu ohladom dekriminalizacie travy, v tomto mas pravdu, obmedzovanie slobody volby je pre mna neprijatelna vec.
....clovece,myslis ze Nova Tvar Sulik spasi tuto Zem?..ako by Boto povedal,Sulik je podezrele blizce odvozene od slovniho kmene Sulin
......a problem slobodneho hulenia je,ze neskor vsetci Hulici obmedzuju neskor Seba a potom aj inych Obcanov a ich liecenie nas stoji nemale peniazky,inac povedane,az Ti vlastne dieta zacne kradnut v dome,aby malo na davku,bude sa to bytostne dotykat aj Teba....
Sloboda Hulina siaha presne po hranicu Slobody Obcana Slusneho,tak nejak bola vyrieknuta mudra uvaha,takze vybav Velky Ostrov,a tam mozu hulit az do Vyhulenia
--
Posted: 2010-03-08 10:52:07
Edit :
Ivan, a alkoholizmus nieje zavislost? a toleruje sa, tiez sa kradne preto aby bolo na alkohol, gamblerstvo, detto, zavislost, kolko ludi skoncilo na lieceni ???
tu ide o to, ze z predaj alkoholu sa plati dan, z vyhernych automatov sa tiez plati dan, ale ak by sa zlegalizovalo hulenie tak z toho stat nema nic, trava by sa musela oficialne predavat v kofi shopoch tak ako v Amsterdame, videl som sulikov rozhovor, on chce dosiahnut to aby sa netrestalo koli jednej gandži, distribucia a prechovavanie by uz bolo tresne.
preco skacete do roba, zato ze si sem tam praskne? noaco! ublizuje tym vam ? sponzorujete ho ? "kradne vam?" aj B1 (sry B1) si obcas praskne a do neho neskacete
aaaach jaj .... puke
--
Posted: 2010-03-08 13:07:35
Edit :
On 2010-03-08 10:52:07, hai wrote:
On 2010-03-02 23:07:26, _B1 wrote:
Sulik ma pravdu ohladom dekriminalizacie travy, v tomto mas pravdu, obmedzovanie slobody volby je pre mna neprijatelna vec.
....clovece,myslis ze Nova Tvar Sulik spasi tuto Zem?..ako by Boto povedal,Sulik je podezrele blizce odvozene od slovniho kmene Sulin
......a problem slobodneho hulenia je,ze neskor vsetci Hulici obmedzuju neskor Seba a potom aj inych Obcanov a ich liecenie nas stoji nemale peniazky,inac povedane,az Ti vlastne dieta zacne kradnut v dome,aby malo na davku,bude sa to bytostne dotykat aj Teba....
Sloboda Hulina siaha presne po hranicu Slobody Obcana Slusneho,tak nejak bola vyrieknuta mudra uvaha,takze vybav Velky Ostrov,a tam mozu hulit az do Vyhulenia
si trochu mimo v tom lieceni. Nepoznam nikoho kto by isiel na odvykacku z travy. Jednoducho trava nevyvolava fyzicku navykovost. Takze nas to nestoji nic
takze logicky by mali zakazat alkohol a cigarety ktore na rozdiel od travy navykove su

Niekedy si musime spolu bafnut aby si vedel vo co go
--
Posted: 2010-03-08 16:16:21
Edit :
New Topic
Reply