Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 155215531554 ... 161816191620>

boto43 Posts: > 500

zdravim vas lovaky. Brannimir by moh tady uvest zdroj sve navykove latky. Dokud to organy cinny v trestnim rizeni dosetri bude to i na slovacsi legalni tak jako u nas. Ja neodsoudil sznouru jako konzumenta tehle veci. Je to jeho svobodni pravo v demokraci(jestli na slovacsi naka je). Akorat, kdyz to mixuje s alkoholem a tabakem, nebude poberat duchodove zabezpeceni od statu. Ale lidi je hodne a penez malo. Jinac mne tesi,ze je zde tolika odberatelu tyhle pozivatiny. Ciste s obchodnich duvodu. Jak vite u nas je to jiz od 1.1.10 legalni,jest moznost pestovati tyhle plodiny pro vlastni spotrebu posleze na podnikani i vice (vsechno za podminky oznameni a kontroly statu). Rad bych me slovenske pratele pozval na prvou sklizen. Jo snad jeste, sznouro, slunne aneb stinne misto?
--
Posted: 2010-03-08 23:20:00
Edit : Quote

Branimir Posts: 0

Boto rad pridem na kostovku. A urcite slniecko, vela slniecka
--
Posted: 2010-03-09 10:25:34

7wcsnurka Posts: 12

Jj vela slnka,ja uz mam nachystane miesto za domom...na prvniho maje,puuda uurodna je....tak 5palic mi pre priatelov bude stacit

Btw borko na jointa musi byt chut,vhodny cas,partia kamov
Ps ivan,skus si o thc,jej pozitivach-negativach nieco nastudovat,zatial sa v mojich ociach len zhadzujes
--
Posted: 2010-03-09 11:18:36

pripajam sa, pusti si niekedy to video co som sem dal link... je to dle ale staci prvych 30 minut aby si videl o co ide.

edit: tu je ten link este raz

http://mustwatch.hztz.cz/film[....]behind-getting-hign-marihuana/
[ This Message was edited by: Branimir on 2010-03-09 10:55 ]

--
Posted: 2010-03-09 11:54:22

boto43 Posts: > 500

hosi zdravim. jasny, ze ten plevel treba povolit i na slovacsi. i kdyz nasledky koureni mohou byt pry neblahe. pry je to silnejsi jak tabak a je tam i vyssi procento onemocneni na nadorove nemoce. ale tohle vim jen neoficialne. i pochybuji o tom pac asi nikdo nevykouri deset aneb dvacet spinek (cigaret) za den . ale asi to nema filtr ,co tak koupit k tomu ramiz spicku .
reklamni pauza : ramiz spicka,poklad pravy
doda chuti
setri zdravi

jo jen aby to neodebiralo silu chlapum.
vemme si napr. szoracse,uz tady i tak dlouze nebyl. vime ze stena na prudusky, obcas si neco strekne,proste invalida,kterej nebyl na vojne ( ja se mu nevysmivam ,je jich hodne i ma neter ma to stejny).
vy to vite,taky, pac ja to vim od vas.
szoracs donde v dom pujdete se pohrati nekde ven a pak neco spolem popijete a napadne vas - pojdme se porvat po vasu - za pasy, na louce zeleny.
jak pak to asi dopadne. szoracs,dodrzuje zivotospravu, pac musi. vy budete houliti ten plevel ,hodne a neustale a budete dychavicsnejsi szoracse. szoracs, pak branimira ,dewitku a sznouru lehce prepere jenom kvuly tomu plevelu. vase jedina sance je ,ze by jste sundaly szoracsi kyslikovou masku.
to stejne se stane,kdyz se vsadite v mrdani na pretek. szoracs bude jeste v pohode mrdat a vy se budete dusiti nedostatkem kysliku.
snad to chapete,ja vam nic nevnucuji jenom chcu chraniti vase zdravi a aby ste byli hodne silny a plodny.
kdyz se ale mylim v ucinky plevelu,tak sem nic nerek

--
Posted: 2010-03-09 20:36:47

sorac Posts: 42

clovek ide na chvilu na dovolenku a vy to tu bezo mna rozbehnete.. )))

--
Posted: 2010-03-09 21:39:17

Výhody používania
Využitie pri dlhodobom používaní

zvýšená duchovná úroveň (u ľudí, ktorí sú dostatočne zrelí na užívanie tejto látky)
postupná ignorácia materiálnych hodnôt
lepšia schopnosť sústrediť sa na daný problém (lepšia schopnosť prejavenia emócií)
zvýšené estetické vnímanie
zmenená orientácia v čase a priestore
lepší prehľad (schopnosť myslieť aj ďalej, ako určuje dnešný systém)

Využitie pri zriedkavejšom používaní

zvýšená duchovná úroveň
zvýšená chuť do jedla a sexu
čiastočne utlmuje bolesť /sedatívum/
zvýšené estetické vnímanie
eufória a veselosť

wikipedia.sk

edit: pre kazdeho nieco

citko
postupná ignorácia materiálnych hodnôt

boto
zvýšená chuť do jedla a sexu
[ This Message was edited by: Branimir on 2010-03-09 20:54 ]

--
Posted: 2010-03-09 21:52:50

sorac Posts: 42

mala chutovka..
zvysok je na fb..
kto chce si kukne..

--
Posted: 2010-03-09 21:53:37

hai Posts: 6

On 2010-03-09 11:18:36, 7wcsnurka wrote:

Ps ivan,skus si o thc,jej pozitivach-negativach nieco nastudovat,zatial sa v mojich ociach len zhadzujes

.......neviem ci tvoje oci su spravny etalon.....slovo zhadzujes som si nevsimol,nie je vhodne slusnej debaty....je to komlexnejsi problem,ako sa zda na prvy pohlad....ale kazdy,kto hlada nirvanu cez exogenne cinidla,je uz ciastocne zavisly....myslim ,ze orgazmus dosihnuty prirodzenou cestou v cistej podobe Lasky medzi pohlaviami ,je uplne tou najvyssou extazou povysenia duchovnych vlastnosti jedinca v spolocnosti....travicku si pre seba pestovali aj najvacsi americky prezidenti,ma aj liecebny az protirakivinovy ucinok,ale slaby jedinci prechadzaju na tvrdsie bobulky,a to uz nie je cesta do Raja....tantra,meditacia,modlitba,len to su techniky,ktore nenavolite skrtnutim zapalky...
--
Posted: 2010-03-09 22:13:53

no a na haia plati toto:

je totizto uplne mimo

--
Posted: 2010-03-09 22:21:58
Page <  123 ... 155215531554 ... 161816191620>

New Topic   Reply