Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 157215731574 ... 161816191620>

oltcit Posts: 7

Ale to my vime,judrik botik,nasa vlada stoji xza hovno,tak isto ako ceska,jeden z mala co vi vic jak napocitat do troch je klaus a tedkom citace mimo tvojej oblubenej temy o sk.hu probleme
"První ránu dostalo euro poté, co Německo zakázalo spekulativní obchody s akciemi velkých německých finančních institucí a státních dluhopisů. O druhou se postarala kancléřka Angela Merkelová, když před začátkem jednání Spolkového sněmu o německém podílu na záchranném plánu EU proti šíření dluhové krize prohlásila, že "euro je v nebezpečí".

Navrch přidala varování, že pokud se Unie s nebezpečím nevypořádá, budou následky nevypočitatelné. To je jako kdyby už tak dost vystresovaným investorům rovnou řekla: bude hůř, zbavujte se eura.

PS a zasa s tym cz vydrbala,takisto jak polaci cameron uz ide jednat s merkelkou a sarkocym o spolupraci,v parlamente si odsuhlasili stop euru(jakozto mene ktora nema buducnost) a tak to bude(germani su prichystani na navrat k DM) ja jsem vam to rikal,nikdo neveril a stale neveri....
PS2 tak si sedim vonku na hojdacke pod strieskou,ciro vedla mna(hajzlik,zacal vybrechavat pri prvych naznakoch prsania a burky a tak si vycvicil gazdinu,ze ho vzdy zoberie domov na gauc,no ja mu to tolerovat nebudem,tak si tu vegetime,pijem si cajik a cumkam na net...to je lezero-plazo) som zvedavy ako bude s nami na dovolenke v aute....
PS vcera dosla mlada z rodiny,ma maleho 2mesacneho vlcaka a ciro ho nechcel pustit na dvor,za 3 mesace sa posere,ked pride znovu,bude z neho(vlcak) pekny macek,uz teraz ma laby jak medved....... Tak pekny den pratele

--
Posted: 2010-05-21 04:34:46
Edit : Quote

brakin Posts: 1

... teraz to pride ...

--
Posted: 2010-05-23 23:04:26

copak brakine?

boli sme sa povozit v lesiku
[ This Message was edited by: oltcit on 2010-05-24 11:01 ]

--
Posted: 2010-05-24 11:58:26

boto43 Posts: > 500

No ne,ono to prijde tedkom. Vcera nebyl cas. Jiste,my jsme uspesnej narod zatim co vy ,nevim vam jiz dojit na jmeno, jste tolika nasim cernym stinem. Ja si pamatuji na cabelku,jak vzdycky rikal „ty slovaci ,to v te representaci kazijou”. To bylo vzdycky u kopane ,hokeje. Dnes nam je jiz jasny, mel pravdu. 6-tej titul v hokeju,od dob,kdy jsme se sbavili slovenskych vyzirku o tomhle svedci. Zatimco nase zeme skveta,ziskavame tituly v ruznych sportech,navic mame zde uskladnene slovaky z ruznych casti hornych uher, vy musite celiti naporu hord divokych madaru a bojovati o svou uzemni celistvost. Tenhle boj vas vrazi spet do historie a do pet let budete zaostavat za nama takovych padesat let,kdyz berem za fakt,ze tedkom je to nakych dvacet. Ze jo madari nejsou taky naci chytri a kdyz vas budou ridit, no s panem bohem. Tedkom chteji jenom uzemi od gyoru po trnavu, od komarna po zvolen. Proste vsechno kde se mluvi madarsky. Pac,madarskej designovanej premier vyhlasil,ze jeho ugrofinska zeme sousedi s polskem,mate to nahnuti. Hure bude,kdyz budou chtit sousedit s finskem,jakoz se zemi pratelskou a ugrofinskou. To pak abychom i polaky poslaly nekde pryc. Jo mate to,hodne hodne tezky. Kdyby jste zustaly s nama tak odolate. Ale takhle tech tri a pul milona etnickych slovaku nema sanci. Sbohem a piste,pokavad vam to madari dovoli.
--
Posted: 2010-05-24 15:53:00

7wcsnurka Posts: 12

borko,tu je kazdemu davno jasne ze si madar,ktory pise ako mongol...s cz ty veru spolocneho nemas nic
--
Posted: 2010-05-25 07:08:18

zdravim sznouru. Jasny,ze su magyar. Jsu na to patricne hrdej. Hlavne tedkom,co vas my krajane jdou zabrat. Nebude vice totok. Jen se obavam co bude s mym stavenim u dunaje. To mne budes muset pujcit svou obcanku aby jsem moh vydokladovat svuj madarskej puvod . Jsem slysel ,ze na slovacsi je vyprodana druha edice - po madarsky lehce a plynule
--
Posted: 2010-05-25 07:31:00

7wcsnurka Posts: 12

borko,setko je fajn,orban ta privinie do svojej naruce,doklady tuti najdes az po siedme koleno od zitneho ostrova az po pavlovce nad uhom...sam si ich spominal,len neviem co sa pchas tim cechackom do prdele,tam budes furt sk madar privandrovalec
--
Posted: 2010-05-25 17:01:58

Sznouro,neoblbujou zde lidi. Ja mel vzdycky ceskou narodnost. To,ze byl muj fotr lampionem na lovacsi,je fakt,kterej asi tezko popru. V pavlovcich nad uhem jsem nikdy nebyl ale libi,se mne ten nazev. A taky stakcin. Mam sbirati informace pro mou szlovensko-luteranskou chot. Dotaz numero uno : je jiz nagy istvanyi na hornych uhrech? Trenuje jiz szlovenska armada k zamezeni vylodeni honvedu a honved plavoucich husaru na dunaju.?K cemu slouzi ta prava brana na prehrade u cunova? Curwa ne ze ji snad tedkom pujdete otevrit.
--
Posted: 2010-05-25 17:46:00

dnes jsem zacal delat pripojky na hornych uhrech. Obdrzel jsem asi deset projektu. Dle prvotniho nahlednuti jsem zistil,ze situace madarsko-szlovenskych vztahu neni tak spatna. Koukam dva projekty brodske,stejna adresa,stejna dlouzka pripojky,jenom dve ruzne prijmeni. Jednou naka madarka oszaliova, trvale bytem samorin a po druhy ockovskej trvale bytem malacky. Rikam nataliji, natalko ,vemte fona zijstite mne jestli ten ockovskej nemrda oszaliovou. Asi za pul hodinu,mne natalija oznamila, jo mely jste pravdu stavej spolem domek v brodskem. Jo a jeste bych vam rad rekla,ze jste vul,pac ve mne furt rezonovalo to vase jestli spolem nemrdaj. A tak jsem se je proptala,ne jestli nestavej spolem dum ale jestli nemej pomer. A voni,ze jo.

[ This Message was edited by: boto43 on 2010-05-25 21:54 ]
--
Posted: 2010-05-25 22:50:00

madarska theme
http://neviditelnypes.lidovky[....]A100527_193306_p_zahranici_wag
--
Posted: 2010-05-30 11:48:13
Page <  123 ... 157215731574 ... 161816191620>

New Topic   Reply