>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
krasna fotka Branimire
--
Posted: 2010-06-09 23:04:40
Edit :
dik Milan, mam super modely
Boto fakt som ti neporozumel, co tym chces povedat?
--
Posted: 2010-06-09 23:23:07
Edit :
b1 nice foto
Borko,ja zial nekapcam hu,je to na tebe,zase
--
Posted: 2010-06-10 16:57:57
Edit :
to mně je jasný,páč šňoura to nepřeložil do hunštini. V tak chudé zemi to je jedno koho volit. Jen co jsem slyšel , pry po vítĕzstvi pravicovych stran,budete mít ministra obrany s pešti a vnitřku s kecskeméthu. Ja vam ale nechci radit,je to vaša vĕc i když mám slováky rád.
Doufam,že zbytek vás jsou vlastenci a budou volit zlo i když menší nežli vládu z menšinou, která vás chce svlíct s kůže. Se podívej na maďařská fóra jak vás maďaři vyřešijou. (např.
http://www.politics.hu )
[ This Message was edited by: boto43 on 2010-06-10 16:12 ]
--
Posted: 2010-06-10 17:07:00
Edit :
borko si za vodou(moravou a ine)ale bud charakter a vol belu a nie palcaka kozopyskoveho....zrob to pre nas pls arg
--
Posted: 2010-06-10 19:13:51
Edit :
ja volit na slovaci uz nemuzu, ale vy si odvolite madary do vlady

a pak budete brecet jak pred tydnem,kdyz velkej pestitel feferonu prijimal zakony na vase shungarceni.
doufam ,ze tedkom to pochopi i branimir . radeji do ekonomickeho kolapsu s ficem jak prijit o vas mrnavej ruzno-hornatej stat .
kam pak budem jezdit ,my cesi , na dovolenou. do madarska ? jak se pak s vama domluvime.
snouro neblnite .
doufam,ze oldcid, sorac, brakin ,sip jsou vlastenci a ne jak ten clovek s ivanky u duna.
kdyz bude s ficem nejhure, budem vam hazet chleb pres moravu, my vam pomuzem pac vime,ze jste jenom nase odtrzena vetev na uhrech, ale kdyz budete mondokovati tak zaden chleb nedostanete. s orbanem dopadnete hure nezli s filckem
to i ma chot vi. ona volit bude ,je jeste obcanem slovenska . ja jsem nikda nebyl i kdyz jsem tam deset let zil a lovenskyvim lepsi nezli vyhodnar snoura
jak to ted bude s tym obcanstvim ? nevite. ja slysel ,ze slovensko udeli vyjnimku jenom cechum. bude mozny snad jenom kombinace obcan sk - cz aneb cz - sk. Zuza nechce dojit o sk obcanstvi. nebo snad se to na smisene manzelstvi nebudu vztahovat. zejtra zajedu do pozsone, pozadam o obcanstvi. doufam mi to daji okamzite ,kdyz reknu ze budu volit ficka.
szia slovac a drzte se at nejste pestitele feferonu - zelenejch a rudejch
--
Posted: 2010-06-10 19:35:39
Edit :
takze ty si uz moravsky madar,ale narazis,moravaci ti na tvoje uhorsko seru,tam svoju hatlaninu nerozsiris
Nastastie si sa este do volieb zapojit nestihol a cerveny,tebe blizky odpad utrpel fiasko
--
Posted: 2010-06-10 20:17:46
Edit :
sznouro budes jenom pestitelem feferonu
jo copak ta tva hatlanina
jo a prdel mne do vas hunu ,volte jak chcete i tak vas madarorsagh nemine,
sznouro,seru na te. kedves sandor a farkas laszlo na huns forech, jsou lepsi pratele nez ty

[ This Message was edited by: boto43 on 2010-06-10 20:14 ]
--
Posted: 2010-06-10 20:56:32
Edit :
On 2010-06-09 17:45:24, boto43 wrote:
to branimirokok
ak ta v noci budia, strasidelne madarske sny
ak ta nudi slovacs
a ak si obezny
ver, ze za to moze
jedina vec
a tou je a tou je a tou je
zanedbany radicsovej sex
ooo ,madary ji maj rad
je to nezne zviera
elanokok ,
sznouro ,mrdnito do hunstiny, at tomu kluk jeden uherskej rozumi.
zanedbany sex od elanu v uprave
botomila@hungarmila.cz
--
Posted: 2010-06-10 23:35:52
Edit :
davam bolsevikovy POSLEDNY den...
--
Posted: 2010-06-11 20:41:51
Edit :
New Topic
Reply