>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> SErbian forum- Srpski forum
Bookmark topic
Neznam Maki i ja sam video sta pise na ES forumu pa rekoh da pitam da li je ko to probao! A trebalo bi da moze da ide i preko bluetootha jer je bt najbrzi sto se tice transfera podataka sa PC na MOB u odnosu na ic-port i data kabal A Gojnik nisam mislio na to ali nije lose ni to, probacu kako to funkcionise cim budem imao malo vise vremena :-(
This message was posted from a T300
--
Posted: 2005-03-08 23:22:39
Edit :
Vojo, ja mislim da ni ne moze drugacije web kamera, ono da snima video i direkt salje streaming na komp. Pa i ono za t610, k700i radi na isti nacin preko web stranice na kojoj se vide slike. Sve ide preko gprs-a.
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-03-09 08:39:55
Edit :
Gde ste momci
long time no see
citam vashe postove i vidim da bogami uzivate
gotivna ste ekipica
gde je Djordje ?
nego... imam jedno pitanje za k700 owners-e
jer ima kod nas neki servis za update-ovanje firmware-a(kinta nije bitna)?
ja imam r2l001 i taman sam hteo da porucim sa e-baya novi dss-25(i sam se oprobam) kad ono procitam da update t-mobile-a preko SEUS-a nije moguc! i tu se smorih kao niko
a ja ...kao imam t-mobile k700
pozdrav i zivi bili Srbi
--
Posted: 2005-03-09 09:15:20
Edit :
Pozdrav Kobatz! Ne znam gde je Djole, otkako se ozenio nema ga ovde. Izgleda da mu je zena uvela sankcije na Esato, hehe!
Darko, prva slika mi lici na spijunku, ono sto ima na vratima, ili je neko socivo na drugom telefonu, digitalnoj kameri. Druga slika je zvucnik, tj. zastitna mreza na zvucnoj kutiji. A treca slika kao sto Vojo rece mnogo lici na ves masinu, sto i jeste slikana u psihodelik efektu.
--
Posted: 2005-03-09 10:30:00
Edit :
1. Totalno pogresno
2. Tacno(dobro nije zvucnik vec subwoofer ali priznajemo odgovor
3. Kakva ljudi ves masina pa jel vidite da ima display na kome pise 2001(RDS TopFM), znaci prednji deo stuba voljene na kompanije na ovom forumu.
--
Posted: 2005-03-09 10:50:19
Edit :
Hehe, pa zbunjujuca mi je bila ta treca slika. Mislim onaj krug je mnogo licio na vrata od ves masine. A displej mi nije bio cudan jer sam vec negde video digitalnu ves mesinu sa displejom. Prvu sliku nikako da skontam. U sredini se vidi neka crna silueta sto predpostavljam da si ti kao odraz??
Probajte skontati ovu sliku, zasto ringla svetli belo a ne crveno? Napominjem da ovu sliku nisam obradjivao, znaci direkt iz mob.
[ This Message was edited by: gojnik064 on 2005-03-09 10:47 ]
--
Posted: 2005-03-09 11:33:01
Edit :
Kobatz,
Mene je u Nisu kostalo 400din upgrade i debrendiranje sa T-Mobila
za T610, a to rade skoro svi servisi za mobilne telefone samo obrati paznju da ti ne ubace neku stariju verziju firmwarea.
A DSS-25 se po mom misljenju sada ne ispalti da se uzima jer SE i tako menja konektore, tako da ti nece koristiti za K750 ili neki buduci
Darko ma odmah sam znao sta je samo mi je bilo zao da ti uzimam K700
--
Posted: 2005-03-09 11:45:16
Edit :
hvala na info. maki
ima u beogradu dumix servis malopre mi stigao e-mail od njih da ce upgrade kod njih da me koshta 25eura pa sad ti vidi
sve rade i dibrending takodje
--
Posted: 2005-03-09 12:04:31
Edit :
Kobatz u tehnomarketov servisu je 1000din. Ja sam moj k700 pre neki dan odneo u radnju gde sam ga kupio,oni su debrandovali za dzabe,ali ubacili su mi r2y firmware koji i nije zadnji ali barem sada imam prave SE ikonice(ranije sam imao samo dve o2 ikonice) i ne brisu mi se kontakti! Znaci odnesi ga gde si ga kupio i oni moraju da ti ugrade novi softver!
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2005-03-09 12:13:58
Edit :
hvala Sale
najverovatnije je i to najbolje reshenje...
josh kad sam bio kupovao mob ja sam ih pitao da mi ga update-uju a oni kao videcemo sa nasim serviserima
nekako su mi delovali malo smotano
a to u tehno marketu i nije mnogo sa obzirom da mi sa r2l001 verzijom sada secka extra meni i zeza kamera(secka mi video dok ukljucim i neiskljucim night mode )
e i da... i kako si sad zadovljan telefonom?jel ti brz meni?
[ This Message was edited by: kobatz on 2005-03-09 11:29 ]
--
Posted: 2005-03-09 12:24:55
Edit :
New Topic
Reply