>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Vsak iste ja to viem tiez to je strasne daleko Finsko od Japonska.
Len si nedaj moc radit od mileho,lebo vcera som na to doplatil.Skusal som ten e mail s Elrondom az zistil moje cis co vlastne moje ani nie jee a zistil aj meno z mojej rodiny co s nami podnika resp.z mojou zenou lebo ja som nespolahlivy,nemam rozum a cim dalej starsi.
Zajtra vam poviem ako som chatoval s uk lesbami a gaymi.To bolo ine kaffe.Prva veta bola boto kiss my ass a ja mu na to yes but first u kiss my shit.
--
Posted: 2004-05-20 22:56:00
Edit :
Vsak iste ja to viem tiez to je strasne daleko Finsko od Japonska.
Len si nedaj moc radit od mileho,lebo vcera som na to doplatil.Skusal som ten e mail s Elrondom az zistil moje cis co vlastne moje ani nie jee a zistil aj meno z mojej rodiny co s nami podnika resp.z mojou zenou lebo ja som nespolahlivy,nemam rozum a cim dalej starsi.
Zajtra vam poviem ako som chatoval s uk lesbami a gaymi.To bolo ine kaffe.Prva veta bola boto kiss my ass a ja mu na to yes but first u kiss my shit.
--
Posted: 2004-05-20 22:56:00
Edit :
Preco je to tam twice,to som s toho
Kdee je elrond je cas na email test.
--
Posted: 2004-05-20 22:59:00
Edit :
@boto A preco to musis pisat dvakrat posebe? Len aby si nebol taky aj na stretku, lebo budes kissovat akurat skupinu KISS
--
Posted: 2004-05-20 23:00:59
Edit :
Si myslis ze som prihriaty alebo co.To teda nie som ja som ich strasne vytacal.Oni ma odtial vyhanali ale ja som sa robil hlupy.Ze nechapem kde som.Raz som pomahal vo virtualnom sexe jednemu srbovi s britkou.Ako ze som tlmocil.Jednym slovom bola to radost.Ta stranka erotictales by o tom vedela rozpravat.
Potom som chodil na agotchi chat to su hop swisi.Az tento rok som si dal zavazok ze us nebudem prasa ale budem sa vhodnee spravat.
--
Posted: 2004-05-20 23:18:00
Edit :
Idem uz spat lebo zajtra sa mam s niekym stretnut v restauracii pod hradom.Uz sa to tesim.
--
Posted: 2004-05-20 23:22:00
Edit :
Zajtra je stretko z chatu feeha.sk v Boriku... Ides tam hehehe?
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-05-20 23:26:40
Edit :
Vy robite same stretka, boha jeho.
--
Posted: 2004-05-20 23:33:41
Edit :
Ale nie, vieme o nejakych, ale to hlavne sa nam nedari zorganizovat nase. Kedy ides do NZ?
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-05-21 07:55:31
Edit :
Elrond - vsak prave o to ide! No, ale keby sme sa konecne stretli, to by bola pecka! Nemaj obavy, o svoje nozky sa neboji, ved budeme tancovat bosí. @Atlis - pozri, von oknom. Som hrooozne nahnevana! @all krasne ranko. Ja ho nemam, lebo tu prsi!!!
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-05-21 08:55:56
Edit :
New Topic
Topic Locked