>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> SErbian forum- Srpski forum
Bookmark topic
U koju skolu ides Vojo, smer? Gde ce te na ekskurziju? Batali mob, ekskurzija je bolja stvar. Evo ja idem u Grcku sad u aprilu, maturska ekskurzija, hehe. :-) E bas mi drago Darko sto ti svetli daljinski. ;-) Da li ti slika na mob nekad zatreperi? Eto ja primetim da moj daljinski salje impulse, nije kontinuiran ir zrak, pa zbog toga slika treperi.
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-03-10 08:43:16
Edit :
Ekonomski tehnicar sam ti ja, a ti? A i mi smo trebali da idemo u Atinu Paraliju i Solun ili u Budimpestu ali nas nema dovoljan br tj 80% tako da nam ostaje ekskurzija negde u SCG mada kako stvari stoje nema nas ni tu dovoljan broj
This message was posted from a T300
--
Posted: 2005-03-10 09:18:21
Edit :
Ja idem u Tehnicku skolu, tehnicar numericki upravljanih masina. Pa da, mi cemo isto tamo u Paraliju, Solun, itd... Kod nas 26 u razredu, 25 nas ide. Onaj jedan lik jbg, nece da ide, da li je finansijsko stanje lose ili nesto drugo, ne znam. A bas ce mi se potrefiti rodjendan da slavim u Grckoj, hehe. Krecemo tamo 26. Aprila, a meni je rodjendan 29-og. Ima jos jedan drugar, a njemu je 27-og rodjendan. A Vojo, jel ces ici dalje negde na studije? Eto ja cu da nastavim na visu tehnicku skolu ovde u Subotici. Elektrotehniku, telekomunikacije. Ako ne uspem to upisati nastavljam masinstvo.
--
Posted: 2005-03-10 09:35:00
Edit :
Neznam planirao sam neki fak da upisem ali finansiski problem je glavna prepreka za to! Tako da mozda na kraju upisem neku visu skolu a mozda i nista A koliko ostajete na ekskurziji, i kolika je cena?
--
Posted: 2005-03-10 10:23:09
Edit :
Pa 7 dana ostajemo. A cene je valjda nekih 170eura + za vizu neki trosak, i jos 10e za nesto a neznam sta. :-)
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2005-03-10 11:54:50
Edit :
I nama je bilo 170e ali s_a_m_o 5 dana!
--
Posted: 2005-03-10 14:23:18
Edit :
Pa sad, u tih 7 dana je uracunat i put. Ovaj sneg mi vec dosadio, stalno pada. Valjda ce uskoro da otopli. ;-) E Sasa, koliko se secam i ti si 86-o god? Koju skolu ides, gde ce te na ekskurziju vi?
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-03-10 20:58:51
Edit :
Evo sta ce nasi pilicari da dovuku umesto k750:
D750, specijalana verzija modela k750 namenjena nase voljenom T-Mobile-u
--
Posted: 2005-03-10 22:52:06
Edit :
Blago nama
Izgled je uzet od W800, interesuje me kako li ce da izgleda verzija za Vodafon, nasem drugom voljenom operateru
Smimite ovaj Siemens. uopste nije za pocenjivanje sobzirom da je srednja klasa. Ima 1.3Mpix kameru, BT, Ir, MP3, PTT, memoriske kartice, jednom reciju bas je pun funkcija
--
Posted: 2005-03-11 00:17:57
Edit :
Nece biti Vodafone verzije
Propao je posao oko toga. Jedino ce T-Mobile imati svoju brendiranu verziju. Izgled mi je cak i mozda najbolji od sva tri sad ali kad se setim muka sa Vodafone-om.... Ne, hvala..
--
Posted: 2005-03-11 00:44:50
Edit :
New Topic
Reply