>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> SErbian forum- Srpski forum
Bookmark topic
Kakvi smo takvi smo! ;-)
This message was posted from a T300
--
Posted: 2005-04-03 21:51:01
Edit :
Pa sta da kazem, bas smo bezveze. :-) E svako ko ima gmail nalog sada ima duplo vise memorije, znaci 2GB. ;-) Povecali su valjda zbog 1. godine rada.
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-04-03 22:47:04
Edit :
Gmail ima neke strava fore, al nemam poverenja bas u njega. A i nece bas da saradjuje sa operom. A ko je razmisljao da predje na nortona 2005 ja mu toplo preporucujem da to ne radi. Usporio mi je komp 2x, a stalno smara i za banalne stvari.
This message was posted from a T610
--
Posted: 2005-04-03 23:43:53
Edit :
[quote]
netacno. ne moze se nicim dovesti u red, nepopravljivi smo
[/quote]
Na zalost nije daleko od istine. Joj sta cu da im radim kad budem vlast za par godina....
--
Posted: 2005-04-04 00:45:35
Edit :
@blayv ja imam kaspersky i odlicno radi!!
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2005-04-04 06:52:05
Edit :
Imam i ja kaspersky i mogu reci da za sad radi ok, 2-3puta mi nasao i viruse za symbian tel
--
Posted: 2005-04-04 08:53:00
Edit :
Ja nemam nijedan AV, i nikakvih problema nisam imao sa virusima, trojancima, crvima i ostalim baucima. ;-) Dobro sad, imam firewall Zone Alarm Pro i nista vise mi ne treba. Jednostavno ne klikate svuda na yes i to je to.
--
Posted: 2005-04-04 10:46:45
Edit :
Grdno se varas Gojnik. I ja sam isao tom logikom pa sam se "prijatno" iznenadio sta je AVP nasao posle samo mesec dana koriscenja sveze instaliranog windowsa...
--
Posted: 2005-04-04 11:48:43
Edit :
Hehe, pa jel ti je komp zezao pre nego sto si skenirao i nasao viruse sa AV? Mislim i da imam trojanca, on nikako ne moze izaci na internet jer sav saobracaj kontrolise Zone Alarm Pro. Dakle da bi neki program imao pristup internetu ili da se ponasa kao server to moram prvo ja da autorizujem. Takodje se blokira sav saobracaj tipa NetBIOS, znaci onaj sharing je onemogucen. Upravo preko tog netbios sam ja ulazio ljudima na kompove i uzima pwl fajlove. U njima su obicno sifre za isp i ostalo. Ja se ne bojim nikakvih virusa jel sam skontao kako rade i znam ih ukloniti manuelno.
--
Posted: 2005-04-04 16:13:24
Edit :
Quote:Joj sta cu da im radim kad budem vlast za par godina....
Darko nisi valjda u Snage Srbije - Bogoljub Karic
Gojnik pa kazi kako funkcionisu ti virusi i mi vise da nemamo muka sa istima
Nego pojavio se 6230i kod nas u prodaji za svega 360evra,
prilicno brzo i prilicno jeftino za pocetak
--
Posted: 2005-04-04 17:59:15
Edit :
New Topic
Reply