Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovenski forum...
>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovenski forum...
Bookmark topic
LoL ne ne gledam CNN zadnje dni sem imel pestro pa sem bl v LJ visu ... kaj pa teleinfos a se kej vidmo tam ?
This message was posted from a P800
--
Posted: 2003-04-08 19:18:00
Edit :
Na teleinfos bom brž ko ne šel, samo vprašanje keri dan.... em od kdaj do kdaj je sploh????
--
Posted: 2003-04-11 13:53:00
Edit :
Mater ej aktivni ste tak, da če bi to primerjali z evolucijo človeka bi še vedno bli pri palcah in kamnih..... em a še sploh kdo hodi na ta forum/topic????
--
Posted: 2003-04-14 08:38:00
Edit :
scekirej pa pokomentirej ce se nisi videl
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=25087&forum=2
--
Posted: 2003-04-17 00:38:00
Edit :
Hvala Lazarini, za opozorilo, da so Slovenci tudi na ESATU, evo mene sedaj zraven.
In da izkoristim, še vedno me zajebava ta call log, ki izginja, v?asih drži ve? dni (najdalje 14 dni), v?asih pa vsak dan, ko P800 ugasnem. Na Svemi modro pravijo, da imajo informacijo od SE, da tako mora biti, ampak jaz se globoko ne strinjam, ker bi sicer call log izginil vedno po ugasnitvi in pri vseh, tako pa temu ni tako.
Sem pripravljen za inat dostavit telefon na Svemo in naj ga zrihtajo, ker to ni polna funkcionalnost, vsak škatlja ohranja log, to ?udo za 200 jurjev ga pa ne bi! Pa še v dokumentaciji ni o tem ne duha ne sluha, medtem ko je opozorilo za alarm, ki ne dela ob ugasnjenem telefonu!
--
Posted: 2003-04-17 14:12:00
Edit :
Se strinjam s tabo drugac sem jest probal ze vse zivo sam nc ne pomaga razen master reset sam ob backupu spet ista scena zdej bom pac pocakal na upgrade ki bo baje na voljo naslednji teden saj tko pravjo na Svemi ! Pozdrav Laz
This message was posted from a P800
--
Posted: 2003-04-17 15:45:00
Edit :
?e bo res drug teden R2D, potem bo fino, nekdo na P800 forumu pravi, da SE zagotavlja dobavljivost za servise s 16/4.
Po drudi strani pa sem ravno ta dva dneva izmenjal maile s serviserjem na Svemi, pa o tem ni? ne ve (ali pa ne pove) in pravi, da bomo obveš?eni...
--
Posted: 2003-04-17 19:00:00
Edit :
Sej nocem nobenga uzalit, ampak a si bo cela slovenija nabaula p800 ? Pa a se je obsesija z avtov preselila na mobitele. Prej velik avto, zdej velik mobitel (dejansko). Pa kej dobr vibrirajo tele vase opeke?
--
Posted: 2003-04-20 02:56:00
Edit :
Ja poglej, tisto o cigli je zelo relativno. jaz rabim telefon predvsem poslovno in ne zato, da ga vla?im po žepih in sem frajer. S tega vidika je telefon glede na vse funkcije ravno prav velik, sploh ?e pomislim na predhodno stanje, ko sem nosil enega mal?ka T68i pa en cigel of IPAQ-a, pa se matral s povezavami.....Sedaj pa gre to enostavno in z vidika poslovnih funkcij (dlan?nik) odli?no.
--
Posted: 2003-04-21 10:47:00
Edit :
Kaj se velikosti tiče ne... Sej eventuelno bi lahko bil majnši samo kaj ti bi pol koristo taki telefon če bi pol mel "neuporaben" ekran... Velikost takih telefonov pa tak odvisna od ekrana...
--
Posted: 2003-04-21 13:42:00
Edit :
New Topic
Reply