>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Aj ja sa pripajam k blahozelaniam a prajem Vam vesele Vianoce a stastny Novy Rok a nech sa Vam vsetko splni. :se:
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2003-12-25 12:16:50
Edit :
Wsetko Dobre W Novom Roku.. prajem wsetkym

[ This Message was edited by: jacque on 2003-12-29 14:12 ]
--
Posted: 2003-12-29 15:11:54
Edit :
Som len zvedavy, ze co hovorite na novy datovy produkt od Orangeu
This message was posted from a T300
--
Posted: 2003-12-31 18:05:55
Edit :
Caf Slovac!
Pozeram, ze sa vyznate, tak Vas ziadam o radu: ako mam nastavit e-mailoveho klienta na Z600 pre Orange {prip. ake su vseobecne nastavenia pre telefony}. Pytal som sa na to a boli z toho trosku confused... Snazim sa to zistit uz dlhsi cas a... nic.
Dik za pomoc...
--
Posted: 2004-01-10 02:15:48
Edit :
Cauko atlis. Takze najprv si vytvor novy datovy ucet s nazvom napr. Orange, zvol pripojenie cez GSM, cislo 01926 a napis svoje prihjasovacie meno a heslo. Potom chod do mailoveho klienta a vytvor novy ucet napr. Orangemail. Zvol pripojenie cez Orange, prihlasovacie meno a heslo, protokol nastav na pop3, prichadzajuci server na pop.orangemail.sk, odchadzajuci na mail.orangemail.sk. Este si nastav schranku a malo by to ist. Keby nieco, tak napis.
--
Posted: 2004-01-11 14:32:27
Edit :
elrond, dik za radu, aaaaale, co sa tyka nastavenia v kliente - vyzera to ok, ale pravdepodobne mam problem s nastavenim datoveho uctu, potrebujem trosku viac parametrov - DNS server atd... Vsetko co si mi poradil som zadal, ale stale sa nemozem dostat na server - cislo 01926 - nie je to malo, user id? password... no co Ti budem. Skus prosim po lopate {po vacsej}... inak Z600 som kupil v Belgicku bez dane za 289,99E
Dik
--
Posted: 2004-01-12 21:23:34
Edit :
Takze po lopate na datovy ucet: 1: cislo na net cez Orange je 01926, 2: prihlasovacie meno - to, ktorym sa prihlasujes na net normalne cez PC (ak nemas providera Orange, tak musis zmenit cislo), 3: heslo - heslo na net, 4: ziadat heslo - nie (tak to mam ja a ide to), 5: typ vytacania - ISDN (Orange ma ISDN siet, tak naco by sme sa trapili s analogom, no nie? :-D a navyse bezplatne), 6: rychlost vytacania - 9,6 kbs (zial pri vyssej rychlosti to nefunguje :-( ), 7: DNS - nenastavuje sa. Odpis, ci Ti to ide.
--
Posted: 2004-01-15 07:30:20
Edit :
Elrond vsetko je nastavene - a nefunguje, pravdepodobne bude problem s tym cislom - odpovede su - Restrict number, Cannot connect server atd... - som momentalne v zahranici a tak to nefunguje (ako vacsina skr. cisiel - ak sa jedna o skr. cislo?). Najskor to budem moct vyskusat az vo februari...

Ostava dufat...
Potom Ti dam vediet...
--
Posted: 2004-01-15 10:47:50
Edit :
@atlis Je to skratene cislo na pripojenie na net cez IN od Orangeu. Kedze si v zahranici, tak by to bolo velmi drahe skontrolovat si postu cez toto cislo. Jedine, ze by si sa pripojil cez nejakeho tamojsieho providera.
Caf
--
Posted: 2004-01-15 20:31:50
Edit :
Nazdar hosi
Opravuje z vas niekto mobily? myslim hardwerové opravy.
Potreboval by som poradit a vymienat si skusenosti
--
Posted: 2004-01-18 17:57:42
Edit :
New Topic
Topic Locked