>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Forum Polska
Bookmark topic
Bawil sie ktos ta nowa motka v3 (?zdaje sie) ,ktora jest teraz w plusíe? To jeden z niewielu telefonow,z ktorymi zdradzilbym SE:-) Chociaz nie wiem jak sie sprawuje. Prosze wiec o opinie. Wierze jednak,ze w ostatnim kwartale 05 pojawi sie w erze jakis sensowny SE w sensownej cenie i taryfie. Zabawne,ze teraz coraz mniej dotuja fony dajac w zamian... drogie abonamenty i uslugi. Tylko w Polsce takie rzeczy moga sie dziac:-l przykre. Za to prepaidowcy maja sie niezle. Chore to.
This message was posted from a T610
--
Posted: 2005-02-12 16:19:58
Edit :
@blase
masseur napisał fajny tescik na esato, nie wiem gdzie jest ale jest tam wszystko czego bedziesz potrzebował(ten thread jest pewne w other manufacters) według mnie telefon wyglada naprawde imponujaco, ale jakos czuje ze nie pasuje mi. bardziej był chciał Clare...
--
Posted: 2005-02-12 22:16:24
Edit :
Witam wszystkich.
Mam takie małe pytanie. Są cztery stacje do synchronizacji telefonu z PeCetem: DSS-20, DSS-25, CSS-20 oraz CSS-25. Czym one się różnią od siebie poza tym, że dwie ostatnie mają zestaw głośnomówiący??
Z góry dzięki za wszelkie informacje.
-----
Pozdrawiam
Sitek
--
Posted: 2005-02-12 23:53:27
Edit :
Widzę, że już nikt tu nie zagląda lub też nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie.
--
Posted: 2005-02-18 09:27:36
Edit :
@bohdan - wielki thx! Czegos takiego potrzebowalem, jeszcze raz dzieki.
--
Posted: 2005-02-20 23:21:30
Edit :
W800i, K750i, k300i i j300i na żywo, zapraszam:
http://www.komforum.net/viewtopic.php?t=9866
I test k500i:
http://www.komforum.net/viewtopic.php?p=83974#83974
Więcej testów SE i nie tylko niebawem. Tym razem spodziewajcie się prawdziwych nowości.
DX nie ma sprawy
--
Posted: 2005-03-02 15:46:59
Edit :
super dzieki za wszystko!!
Musze zdobyc W800!!!!
--
Posted: 2005-03-02 16:16:36
Edit :
Tak wreście Polacy na forum

Posłuchajcie mam problem i to dosyć spory od wczoraj mam k700 ale te dreanie z ery nie dolanczyli kabelka usb do kompa, wiec poszedlem do innego salonu aby kupic powiedzial mi koles ze od polowy kwietnia, wiec poszedlem do komisu i kupilem Extreme USB Data Cable Unit. I co sie pieprzy na tym czarnym telefoniku w pasku startu ( tam obok godziny pisze ze jest polanczenie, lecz kiedy probuje wejesc do byle jakiego folderu to wyskakuje mi powiadomienie o takiej tresci "Unable to connect - an unexpected error has occurred". I niewiem co mam robic Rodacy Pomożcie mi. Zgóry dziękuje.
--
Posted: 2005-03-09 21:58:34
Edit :
@ witamy na forum tompallg
Nie weim czy bede ci kopletnie rozwiazac problem ale zobaczymy. Czy jak podlaczysz telefona z kompem to na tym malym czarnym telefoniku na pasku startu masz zielony haczyk? Nie wiem czy to jest tak samo jak z moim Z1010 ale ja mam folder My Z1010 a w nim foldery memory stick themes audio blah.. blah.. blah. Z tego co zrozumialem nie mozesz wejsc do zadnego z folderow? Hmmm... sprobuj przinstalowac wszystko, nie wiem moze jakies sterowniki. Czy moze dostales jakas pplytke z fonem jak tak to sprobuj jakies sterowniki do usb znalezc(tak mialem z Z1010). Jak to nie pomoze to nie wiem ale pisz
pozdr
--
Posted: 2005-03-10 11:37:37
Edit :
No więc dziękuje za pomoc, ale nadal wykakuje mi ten sam problem, tak na tej czarnej komorce jest to zielone. Wszystkie drivery zainstalowalem ale nadal niedziała. Myśle że będę musiał chyba Windowsa ponownie zainstalować. Ale i tak dzięki za pomoc. Pozdro.
[ This Message was edited by: tompallg on 2005-03-10 17:06 ]
--
Posted: 2005-03-10 18:05:19
Edit :
New Topic
Reply