Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 188189190 ... 161816191620>

Branimir Posts: 0

Naaa pre bota, nema co pri kave citat idem domov asi, vela hodin je.
--
Posted: 2007-01-24 15:39:00
Edit : Quote

boto43 Posts: > 500

Wonany a devetaka mate kde
--
Posted: 2007-01-24 15:46:00

oltcit Posts: 7

hmm zeby?
tak napisem dnesny pribeh zo zivota.
Odskocili sme si do PD na nakupy,havedi dochadzaju konzervy,maso do lednice a tak pod. a cestou sme zastavili kupit grilovane kura aj pre nas,lebo sme neranajkovali.Bolo dost aut na parkingu tak som to vtesnal do takej skulinky.Kupil som kura a cuvam von,samo len na zrkadla,vzadu bol Ciro okna zahmlene a tak sa stalo co sa nemalo stat pri cuvani som zotal jeden stlp co drzal novovybudovanu markizu pred restikou.Zastal som kuknut co to spadlo,z restiky vyletel majitel aj s kucharom a uz zacala debata co to za auto,nechat doklady a zalohu za opravu, volat policiu a podobne dristy obcanku samozrejme nikomu nedam do ruky a nake prachy uz toboz,muco isla na poobednu,nemal som cas.Tak si zavolali policajtov(nejakych kamaratov) jeden sa len smial ze kvoli comu,vysvetlil som situation s tym ze to hned opravim na mieste,ten stlp bol totizto len vzoprety a dvoma klincami zavetrovany,cize staci zavan vetra a spadne im cela markiza.Nakoniec policajti odisli,lebo boli to len poriadkovi a na tuto udalost treba nehodovu a hovorim majitelovi,nech sa paci spiseme zapisnicu a nech si uplatnuje nahradu skody u angl. poistovni,alebo mu to hned opravim a bude to vybavene.Nakoniec uznal ze to bude lepsie,tak som to za 15minut opravil,uviedol do povodneho stavu a este mu dal dobru radu aby si uplatnil reklamaciu voci tomu tesarovi co mu to urobil,pretoze to bolo total odflaknute,nezafixovane,nelepene,len hladkymi !!!!!! klincami pribodnute,sice mozno to bolo moje stastie,lebo inac by som tu hradu zlomil vejpul a takto ani neviem kde som Brcka tukol Tak sme rozisli spokojni obaja.Dostal know-how a ja pokoj. A teraz idem varit pecienocku a plucka zverincu a studovat predpisy,v pondelok mam skusky,to bude radosti s prazdnou supravou a letnymi gumami sa motat po snehu
--
Posted: 2007-01-24 15:58:54

brakin Posts: 1

Nazdaaar POSTAVICKA
tu som, ale nemozem sa ti este venovat, mam este pracu
--
Posted: 2007-01-24 16:20:00

boto43 Posts: > 500

JO tak woldcid si napise na domacu ulohu trest 1000X
pri cuvani sa necumi na psa ale do spatnych zrcatek
pak jakoze nebude dellat skodu podniakatelum z oblasti pohostinstvi a baru
jo ale coz to protiv tym mladym zde.
eldoor sa dohukal sam az k operacnemu stolu,devetak rozbil auto na cimr camr a byl by dostal basu,jenze se policie sr dohodla s armadou sr ze si tu basu odkrouti
na devetarni,kde jest prospesny statu .
ti mladi jazdijou jak dzivi a na nist nekoukaj.
napr,ja su jezdec milionar bez nehody a za totace by mi hrali v relacii "achtung kurva".
to tyhle mladi nikdy nebudou pac su nakazeny kapitalizmem a zvracenou moralkou a chovanim.
jiste narazili i szoracs,brannimmir
a jini ale ted to rozebirat nebudem

--
Posted: 2007-01-24 17:50:00

jo jo pane prokurvator ja uznavam svoji vinu,pricina byla na me prave strane,trest prijimam,vzdavam sa odvolani,akurat sa spitam mozem na splnenie trestu pouzit c&c ? neboli cutandpaste ?
--
Posted: 2007-01-24 18:04:48

mimula Posts: 0

...caute, krupicaci co nove?
--
Posted: 2007-01-24 18:35:33

mimca,zlatko ,co nove? nuz len voda,snow,a pod. policajti mali dnes naku akciu,asi nemaju na splatenie dlhov z predvianocnych nakupov
--
Posted: 2007-01-24 18:52:44

mimula Posts: 0

...ja mam nove akurat tak lieky od doktora choroba furt ta ista...

...jeeej, aj ja cem sneh...

[ This Message was edited by: mimula on 2007-01-24 17:59 ]
--
Posted: 2007-01-24 18:58:42

obavam sa dcerka,ze tebe fakt pomoze len mangelstvo ,tri deti a 25 stupnov v tieni a 50%vlhkost vzduchu

PS Stiahnite si dopravne testy a poskusajte skusobne testy

[ This Message was edited by: oltcit on 2007-01-24 18:24 ]
--
Posted: 2007-01-24 19:19:24
Page <  123 ... 188189190 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home