>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Nemas co robit po veceroch tak sa rypes v telefonoch? :)
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-01-20 16:43:53
Edit :
nazdar atlis!
v telefonoch sa hrabem cez den a vecer relaxujem.
mobily su take moje velke hobby.
a ty??? mas nejaky konicek?
--
Posted: 2004-01-20 21:25:07
Edit :
Nazdar hosi!
neviete niekto o nejakom dobrom programe v slovencine/cestine v ktorom by sa mohlo prijmat mobily do servisu??
dobre by bolo keby sa dalo vytlacit papier pri prijme mobilu a tak tiez pri vydaji opravenoho mobilu.
kto vie nech poradi
dik
--
Posted: 2004-01-22 21:11:26
Edit :
pheri...
Predpokladam, ze to chces ako nejaku formu prijmoveho listu (navratky, dokladu nazvi si to ako chces) pri preberani mobilu do servisu... Na to nepotrebujes mat ziadny program, ale staci Ti vytvorit si v exceli jednoduchu tabulku, do ktorej si jednoducho zadas parametre o zakaznikovi, pribliznom popise vady... datum, cas, predpokladana doba opravy, predp. cena opravy... nieco v tom zmysle... a samozrejme nesmies zabudnut na podpis, peciatku, nazov FO/PO a podobne ine potrebne ptakoviny, vytlacis to pri preberani zakazky dva, trikrat podla potreby a je to... Ked sa naseries mas to za 15 min hotove... Podstatne su podpisy oboch stran - dalo by sa povedat, ze sa jedna o jednoduchu zmluvu o dielo, nemala by mat nejaku specificku predurcenu podobu...
Teda jedine ze som Ta dobre pochopil...
Caf
--
Posted: 2004-01-22 23:20:59
Edit :
Cafte
potreboval by som poradiť na nete som čítal že sa dajú demo mophun hry nejakým crackovaním urobiť plná verzia . Neviete mi niekto poradiť že aako to mám urobiť?
thanx
--
Posted: 2004-01-24 19:44:12
Edit :
Nooooooooo to by bolo docela fajn... keby to niekto vedel urobit...
--
Posted: 2004-01-25 20:50:44
Edit :
nazdar atlis
ja viem ze sa to da v exeli uplne jednoducho
ale chcel by som nieco co vyzera profesionalne. nech sa tam da vytlacit protokol o prijati do opravy +podpis a protokol o vydaji do opravy + podis.
proste nech uz to vyzera profi
--
Posted: 2004-01-25 21:01:58
Edit :
Pheri,
obchod, nie je o umeni... ale o praci (teda jedine ze predavas obrazy...) Ja osobne si myslim, ze by Ti to uplne stacilo. Podstatny je vysledok... U obuvnika dostanes zamasteny kus papiera a topanky Ti opravi aj tak... a ked je dobry vratis sa spat...
Ale to je len moj nazor...
Neskusal si sa opytat niekde vo firme kde s tym robia?
--
Posted: 2004-01-25 21:23:30
Edit :
chlapi
nepoznate niekoho kto vie zohnat suciastky do mobilov?
mislim napajaci obvod, koncovy zosilnovac...
--
Posted: 2004-01-25 21:30:46
Edit :
Slovaaaaaaaaaaaaaaaaci Vy tu spite?

na Vas caka!!!

je mi blbo... asi prestaneme chlastat...
Caaaaaaaaaaaaaaaaaaf
--
Posted: 2004-01-27 09:44:19
Edit :
New Topic
Topic Locked