>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
@Haw A to nemate v KE dobre knihkupectvo, ked si otazany na taketo sprostosti?
--
Posted: 2004-10-12 18:01:00
Edit :
Preco myslite, ze je to blbost? Je to celkom zaujimave, clovek sa aj zasmeje... Okrem nej som zobral aj "Laska je chyba v programe", nejake kapitoly z nej vysli v Pravde, aj na inZine...
--
Posted: 2004-10-12 18:05:00
Edit :
Quote:why not? There are gays or lesbian so or so. So I ask you why to not allow them to be married?
a co ta druha veta- tak sa vas
pytam preco im branit v manzelstve. Hovoris polopravdy ako nasi politici.
Je to vyznamovo jasna podpora holandzuzi

wild boto
--
Posted: 2004-10-12 18:07:00
Edit :
To chce klid a nohy v teple...!

Boto, co Ta na tom tak zaraza? Aj tak buducnost patri aziatom...
--
Posted: 2004-10-12 18:11:00
Edit :
@strabe sa ta pytam,nie je ta kniha dusevna onania
Bo dusevna onania je strasny
vyraz pre umelecke dielo
--
Posted: 2004-10-12 18:13:00
Edit :
Si jako myslis ze my EU sa sicky ohrejeme a navzajom pri analnych hratkach nic nesplodime.Zatial co cinanky
budu rodit ako naprcane belice.
No je to mozne. Sam
nem@tudom
--
Posted: 2004-10-12 18:17:00
Edit :
Tak by som to nenazval, je to typicky oddychove citanie - precitas, zasmejes sa, niektore repliky si zapamatas a hotovo...
Co sa populacie tyka, staci si pozriet narast populacie v Europe, kde vyslovene stagnuje, a v inych castiach sveta. Tu ludia maju iny rebricek priorit, tu chce mat kazdy zariadene byvanie, karieru v robote, kopec materialnych veci, deti a rodina su niekde mimo... Ved staci pozriet, kolko deti ostava na krku rodicom aj daleko po dvadsiatke...
--
Posted: 2004-10-12 18:26:00
Edit :
2 strabe nieco nam odcituj s tej knihy nech sa posmejeme
i my.
A dze el ?
Ta mi neznam dze utcekal.
Ale este musim nieco spravit
o 20,00 sa asi ozvem good @ bye.sk
--
Posted: 2004-10-12 18:33:00
Edit :
boto v cine je porodnost obmedzena uz 15rokov jeden par-jeden lezun :) populacna explozia trva len v strednej afrike,pakistane,indii,indonezii a nake rakosniky,tusim banglades a filipiny..
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-10-12 18:35:34
Edit :
2 snurka: to je fakt, a este mali nejake + ak to bol chlap, len teraz maju nerovnovahu...
inak aj tak to je jedno, ak by sa cicnani vyrojili tak by nas pobili aj bambusovymi palickami
ja vam hovori, za 10 rokov budeme vsetci do zivotopisu pisat "od malicka som jedol ryzu a najradsej som pisal cinskym perom" aby sme dostali job
--
Posted: 2004-10-12 18:45:42
Edit :
New Topic
Topic Locked