>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
A jeje, pocitacove hry, moja spanielska dedina...
--
Posted: 2004-10-12 23:10:00
Edit :
Hawky nemal som cas dnes
pan Meeky rika:"buzici sou spatny,nedelaj parchanty"
--
Posted: 2004-10-12 23:12:48
Edit :
@El mam IBM Thinkpad R50 1,5 giga pentium IV. mobile centrino, 256 MGB ram, nejaku 32 mgb grafiku 60 gigovy hdd , myslis ze to pojde?
--
Posted: 2004-10-12 23:14:18
Edit :
som cital,ze gravidita nie je len bozi stav ale s lekarskeho hladiska aj diagnoza.
Mam jednu znamu lekarku,ta mi furt robi ekg po tych mojich infarktoch a tej vzdy hovorim ze to tak nie je.Ved diagnoza je stav slabosti tela alebo ducha.Minule ked som k nej dosiel uz asi s tridsiatim infarktom poradi a ked mi natocila ekg a zistlila ze zas sa mi zastavili vetri jej hovorim, p.doktorka vysledok zdravej prcacky predsa nemoze byt chorobny stav ked su obaja aktery zdravi.A ona na to ze to sa neprejavi hned ale zmeny v organizme prebiehaju po urcitych biologickych procesoch.Som jej vysvetloval ze to semeno za to nemoze a v konecnom dosledku,je tato zmena nevyhnutna pre zahovanie zivota.Predsa ani kotnej suke alebo kralicici nik nepovie,ze je pacient a musi sa liecit.A ta susura nato ze kazdy je pacient kto prekroci prah ordinacie.Ani s tym som s nou nesuhlasil.Tak som sa tam rozculil,ze mi natocila druhe ekg a povedala ze mam tachykardiu,zrycleny tep po nasom,z tej hadky.Si myslim ze taka kachen by nemala byt ani doktorka.
Inac to nie je moja znama ale zuzina,sedelin v lavici na gymnaziu.Zuza chce aby som chodil len k nej,vie ze je spatna a si s nou nezacne a este k tomu klame jak ona.Bohvie ci ma aj neporazilo vsak mi ta pravdu
o mojom stave nepovie a ani zuza.Furt len vykrikuju ze som nejaky hypochonder alebo jaky fras.Minule mi robila odpocet z karty a hovori
si predstavte ste tu 27 krat s podozrenim na infarkt a vsetkym ostatnym staci jeden v zivote a chudaci ani ten nepreziju.
Si myslim ze nevedia co mi je a preto tak robia.Hanba zdravotnictvu v SR . Fuj,fuj,fuj.
A to este nehovorim,ze mi furt pise do karty ze som nadmerne vyzivovany,puxla nech sa pozrie na seba
--
Posted: 2004-10-12 23:15:31
Edit :
@gigi mas peknu T68ku
--
Posted: 2004-10-12 23:15:58
Edit :
Na najmensich detailoch a v nizkom rozliseni to bude pomenej sekat.

Notebooky su povacsinou neni stavane na hranie. Teda iba tie drahsie su s lepsou grafikou.
--
Posted: 2004-10-12 23:16:00
Edit :
Gravidita je prenosna choroba.
--
Posted: 2004-10-12 23:17:35
Edit :
@Plok A ty este zijes? Si sa tu dlho neukazal.
--
Posted: 2004-10-12 23:20:00
Edit :
Sledujem vas z obdalec. Je vas totiz problem sledovat

Kecate o samych blbostiach a stale ked pozriem tak pribudlo dalsich 10 stranok prispevkov.
No a tiez sa trochu ucim, statnice a tak.
--
Posted: 2004-10-12 23:21:47
Edit :
@boto Ty si hypochonder

ale aspon produktivny,na Teba zdravotnictvo nedoplaca,skor naopak,to mas este malo podozreni,za svoje odvedene chechtaky si mal mat aspon 3k podozreni
--
Posted: 2004-10-12 23:23:13
Edit :
New Topic
Topic Locked