Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum (archive)
> New Topic
> Topic Locked
Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum (archive) Bookmark topic
Page <  123 ... 194019411942 ... 900590069007>

Hawker Posts: 1

Tibi cau a vela stastia...!
Prijemny den vsetkym prajem...! Vonku je tak krasne, az ma to z pelechu vyhnalo...
--
Posted: 2004-10-13 10:36:00
Edit : Quote

Elrond Posts: > 500

Tak som tam cakal este dalsiu pol hodinu. Musel som schovat iPAQ, lebo sa na mna zacali tak divne pozerat a niektori mi cumeli, ze co robim. A tie pohlady, no brrr. Tam to uz radsej nevytiahnem. A este som zistil aku mame organizovanu postu. Bol som tam v pondelok, ze nieco poslem a ze to mam zle. Tak som to opravil, dali mi papire na vypisanie a dnes som to siel poslat. A zas to nema byt tak, ma to byt inak. Sa nevedia dohodnut. Nenavidim tu piiiiiip postu. Som sa bol povozit na aute (to je moj relax) a ked som sa ukludnil, tak som to poslal. Take trouble s postou som este nemal ako tento tyzden. Aspon sa niekto potesi. Bude ista osoba dost prekvapkana. Som si aj na Uragan spomenul, bo sestricka volala do vnutra aj pani Cunderlikovu.
--
Posted: 2004-10-13 10:45:00

El, ludia su zvyknuti maximalne tak na mobily, mnohi ani netusia co si to mal v rukach, tak sa im necuduj...
Hm, to teraz take novoty na poste? Naposledy som nejaky balik posielal pred par rokmi, odvtedy radsej veci davam osobne pri nejakej tej prilezitosti...
Kolkokrat este budes musiet ist na injekcie?
--
Posted: 2004-10-13 11:02:00

sorac Posts: 42

el to ti nezavidim s tou postou..ale poznam to a je to pre mna este tazsie ked pridem na sk..po tom ako funguju veci dobre tu a ked pridem do sk tak nerobim nic ine len sa rozculujem..a vsetci mi doma hovoria ze vsat to je normalne..len som nauceny na nieco ine..

ten ipaq to vies,bol si medzi normalnymi ludmi a ty take veci nepoznaju..ale ja s toho nerobim nic..kde kolvek idem tak robim co chcem a nezalezi mi na ludoch..ved nerobim nic zle,a ani ty si nerobil...

kedy ti konci ta procedura???uz to musi byt unavne..
--
Posted: 2004-10-13 11:08:16

Este 3x, a to v piatok, pondelok a v stredu. Pridem, zapisem sa na injekciu, cakam, zavola ma, dam si dole kabat, stiahnem nohavice, pichne ma, dam si nohavice, obleciem si kabat, pozdravim a odidem. Nechapem preco musim tolko cakat, ale nevadi. Ja som nikdy nemal rad postu a snazim sa im vyhnut.
--
Posted: 2004-10-13 11:09:00

7wcsnurka Posts: 12

si dobre opisal ten ukon lol This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-10-13 11:13:28

Hm, napriek bobrovym reformam tam nevidno zmeny... Najhorsie je, ked do ordinacie vojde nejaka babka, to tam byva neraz aj hodinu...
--
Posted: 2004-10-13 11:15:00

Ved to. A este horsi pripad je, ked tam pridu nasi tmavsi spoluobcania. Tam vyblakuju, prebiehaju sa a su tam dlhooooo. Nastastie je aj zopar slusnych.

[ This Message was edited by: Elrond on 2004-10-13 10:21 ]
--
Posted: 2004-10-13 11:20:00

Atlis Posts: > 500

Chlapi, tak uz je vonku Dell X50v a tusim je to to najlepsie z novej serie VGA PDA. Uz len 16MB Video pamati ho tvori jasnym vytazom. Cena 499,- USD je sjupr! Kicks HP ass big time! This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-10-13 11:29:38

Ako povedal John Lemmon - Nenavidim rasizmus a farebnych.
Pamatam si, ked som bol este na strednej, za sociku, ze sa morgosi z Luniku 9 zacali roztahovat po meste, tak na nich nabehol dorast z ostatnych sidlisk, a zrazu sa aj v autobusoch bali ozyvat... Len teraz sa to uz vdaka nasej pseudodemokracii neda... Tu je rasizmus naopak, ked mensina diriguje vacsinu. Aj ked... Tu, kde byvam je ich v okoli tiez dost, ale su slusni, tichi...
--
Posted: 2004-10-13 11:30:00
Page <  123 ... 194019411942 ... 900590069007>

New Topic   Topic Locked
Forum Index

Esato home