>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Viem ze nie ty ale auto.Viem ze ludia nedostavaju smyk na strku.
Ked sa len auto pooskodilo je to ok.
@ elrond prasknuta platnicka to nie je sranda.
btw kto prvy spustil gprs,mms,wap?Orange? To mas pomylene ze.
--
Posted: 2004-06-02 18:17:00
Edit :
Noo, tak to Ti tiez nezavidim, ale aquaplaning to nebol - bolo naprsane a zmiesane so strkom. To bude dovod.
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-06-02 18:17:19
Edit :
@boto Hovoril som vseobecne.
@Atlis Tak nabural aj bracho. Isiel dolu kopcom miernou zakrutou na Duchonke a bolo tam naprsane a strk. Zabrzdil a tahalo nas do krikov. Nastasie nic vazne. Bolo to este na starom aute a ked sme sa ho snazili vytiahnut, tak sa odtrhol blatnik, lebo bol zahaknuty o krik. Doma sme to vsetko spravili rucne. Len mame prepuklinu na lavom boku.
--
Posted: 2004-06-02 18:21:42
Edit :
Boha naco jazdite na tych autach len sa zmrzacite.Ja som to synovi zakazal a hotovo nech sedi doma.Aspon na nom usetrim na benzin. :lo:
Ale lakomy nie som!

&

hope they dont destroy my life

[ This Message was edited by: boto43 on 2004-06-02 17:23 ]
--
Posted: 2004-06-02 18:21:00
Edit :
My jazdime dobre. Havarky sa stali, len ked prsalo, alebo bolo naprsane. Aspon sa naucis zvladat smyky a tak a viac krat sa to uz nestane. Mal som moznost to skusat (na parkovisku, samozrejme).
--
Posted: 2004-06-02 18:25:06
Edit :
No ja som menil prevodovku, jej zaves, bola rozbita predna maska, lavy blatnik, rozrezana guma, nemam jednu smerovku a hmlovku. Musim vymenit celne sklo, spatne zrkadlo, a neskor aj zlomeny volant. Ale Afroditkyne srdiecko nenapravim az ked bude nove auto...
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-06-02 18:29:39
Edit :
Len to nove auto nekupuj na leasing.Raadsej si pozicaj ak nemas a potom splacaj konkretnej osobe.
--
Posted: 2004-06-02 18:35:00
Edit :
Znie to hrozne. Ja som musel menit lavy blatnik, spatne zrkadlo, disk + puklica, lavy naraznik a dvere. Neviem vlastne co vsetko, lebo auto uz bolo burane a ja som ho znova buchol, ked som sa vracal z posty, kde som bol poslat list poistovni. Parodia, co? Mozno to bude zniet netatkne, ale mohol by si mi prosim ta poslat fotku toho autaka?
--
Posted: 2004-06-02 18:36:42
Edit :
Quote:
On 2004-06-02 18:35:00, boto43 wrote:
Len to nove auto nekupuj na leasing.Raadsej si pozicaj ak nemas a potom splacaj konkretnej osobe.
Auto a nielen to sa da kupit na leasing tak, ze ta to vyde este lacnejsie ako v hotovosti. Viem o com hovorim.

Jeden si tak kupil auto a ma ho o 100tis lacnejsie.
Odpajam sa. Strasne ma zacala boliet hlava. Ked to prestane, tak sa vratim.
--
Posted: 2004-06-02 18:46:58
Edit :
To je hlúpost. S coho by ta leasingova spolocnost zila. Moze to spravit jednemu pre reklamu. Nech ti meraju u lekara tlak. Casto ta boli hlava. To byva pri nestabilnom tlaku.
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-06-02 18:55:54
Edit :
New Topic
Topic Locked