>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Jugoslovenski forum
Bookmark topic
ako neko hoce mophun igrice nek mi da adresu pa cu mu poslati ali rade samo na sonyericssonu t610 a imam i java
[ This Message was edited by: PAVILJONAC on 2003-09-16 14:08 ]
--
Posted: 2003-09-16 14:59:44
Edit :
Necu menjati Sw, jer dok kupim log, flash kabl - mogu jos malo da dodam :evrica: , pa da kupim t610! U Jugi kosta oko 300 eura! Koliko je u "okolnim" republikama?
Dalje...Odlucila sam da ostanem lojalna SE-u...Da li je neko od Vas imao iskustva sa nekim drugim markama telefona (ex. Nokia) i kako ste se odlucili bas za SE (ako ima zanimljivih prica, a sigurna sam da svako ima bar jednu - zasto je ne bi podelili sa ostatkom foruma...)
E, da, ja spavam sa mobilnim i to SPAVAM -podrazumeva da se igram pre spavanja, podesavam alarm, zvuke,itd - a preko dana mi je u blizini - koliko je to dobro zbog zracenja, posto me u poslednje vreme cesto boli glava (kompjuter ne bih ni da pominjem)?
--
Posted: 2003-09-16 19:18:28
Edit :
ja sam raŽnije bio lojalan nokiji dok nisam kupio 8310 gde mi se kvario 4 puta u 2 meseca stim sto sam svaki put nosio telefon na servis za popravljanje od tad sam zamrzeo nokiu totalno jer ne izbacuju nista novo samo prave slicne modele i prave novac na tome dok ostali konkurenti imaju sta da ponude a to nokia nece ponuditi za narednih 2 godine pogotovu kako se razvija tehnologija kompanija kao samsung i lg. odlucio sam se na sonyericsson jer su oni prvi izbacili telefon u svetu sa ekranom u boji. imao sam lose iskustvo sa ericssonom t65 jer mi se pokvario i 3 puta sam dobijao novi telefon i sva tri puta se kvario u roku od 7 dana. ali kad sam video t610 znao sam da je to moj sledeci telefon. inace ja pratim tehnologiju telefonu svuda u svetu. tako da imam najsvezije informacije. uglavnom telefon sa 260000 boja jos necemo skoro docekati barem u vecini evrope. za otprilike 6 meseci skoro svaka kompanija (osim nokie) ce imati slicne funkcije tako da ce ih razlikovati samo dizajn i dimenzije. moj sledeci telefon je 3g a to je sonyericsson z1010. ja licno mislim da ce motorola biti sledeci prvak na trzistu.
--
Posted: 2003-09-16 22:02:35
Edit :
Pozdrav ljudi, nov sam ovde.
Ako Vam trebaju mophun igrice (cracked) ima ih na
http://members.lycos.nl/mobilex . Potrebna je registracija, a kada ih skidate uradite right click i save target as.
--
Posted: 2003-09-18 08:47:40
Edit :
SE z1010 je ok telefon, mada bih ja bila zadovoljna i sa t610!
Ovde u SCG nemamo mogucnost ni da saljemo MMS,ni e-mail,a tek nedavno je omogucen GPRS!
Sto se motorole tice ona je uvek bila u samom vrhu kad su telekomunikacije u pitanju - i mom caletu je ona favorit!!! Pre sam mnogo vise ocekivala od Siemens-a, a oni su uradili nesto slicno sto i Nokia - izbacili su "pregrst" novih modela koji ne nose mnogo novina - cak su i razlike izmedju pojedinih modela jedino u dizajnu, itd. Kod nokie mi se svidjalo to sto je pratila trendove - forsirala velike ekrane, ali me je tezina pojedinih aparata odbijala! Mislim da Samsung "rastura" - kad je on jos imao model sa 65.000 boja!!! Moji favoriti su ipak, AZIJCI-Samsung, Nec, Panasonic!!!
Sta je sa (mislim britandkom co) Sendo?
Da-Hitachi je izbacio smartphone sa kamericom, QWERTY tastaturom i velikim ekranom u boji...jedva cekam odgovor ostalih proizvodjaca...
--
Posted: 2003-09-20 15:20:30
Edit :
ericssoni su uvijek bili zanimljivi zbog hrpe razno raznih dodataka koji se mogu prikljucit na mob,i od t28 imaju isti konektor,pa nemoram sa svakim novim mobom kupovati i nove dodatke!!vec sam preko 4 godine od kad imam mob sam na ericssonu i ne mjenjam ga za nijednu firmu,posebno ne za nokije ili samsunge koji ni polyphone melodije nemogu slat,a samsunzi nemaju ni bluetoot itd!u hrvatskoj je t610 vec oko 2 mjeseca na crno oko 300 eura,mada ni 500 nebi bilo puno za takav mob (t68/68i su bili oko 600 eura kad su dosli),mada ima mana,ali savrsen mob bi morali osobno napravit da budemo 100% zadovoljni!u hrvatskoj fala bogu mozemo slat i primat mms od petog mjeseca prosle godine(ht cronet)odnosno od sestog mjeseca prosle godine(vipnet),ali sto vrijedi kad ni dan danas nemozemo slat mms izmedju mreza a i cijena je europska(3,65kn (pola eura) mali do 50kb,odnosno jedan euro za veliki mms ili videoclip do 100kb))pozdrav!
--
Posted: 2003-09-22 13:17:11
Edit :
paviljonac upravo sam ugradio r1l013 software u moj t610 i mam t9 unos texta na hrvatskom ako odaberes srpski jezik u meniju ima i t9 na srpskom rjecnik je dobar ali se ipak u prvo vrijeme treba upisat dosta dodatnih rijeci da bude sve bolji i bolji . paket sadrzi automatski ceski engleski hrvatski slovenski slovacki i srpski jezik i t9 unos pozdrav
--
Posted: 2003-09-26 14:24:57
Edit :
Od sada i u SCG postoji mogucnost slanja imejlova i MMS - i jos bolje - tokom probnog perioda je besplatno!!!
--
Posted: 2003-09-26 17:04:05
Edit :
Hajde, fino je vidjeti temu na Esatu na poznatom jeziku. U ona davna vremena kada je moj prvi T68 stigao u Sarajevo i kada sam se pridruzio ovom forumu (oktobar-novembar '01.) nije bas bilo raje s kojima se moglo komunicirati na nasim jezicima, pa nije imalo smisla pokretati ovakav thread, a poslije se i zaboravilo...
DeeDee, sto se tice FW upgrade-a, nema potrebe da ga mijenjas, jer su razlike neznatne (osim ako ti ne trebaju efekti na kameri i "satro" zoom), a telefon nece biti nista brzi.
PS. Za koliko se T68i sada moze "utopiti" u nasim krajevima? Otkljucan, naravno. Hvala za info.
--
Posted: 2003-09-27 02:01:42
Edit :
bilo je i kos nas besplatan period za slanje mmsa od petog sestog mjeseca prosle godine pa sve do nove godine vip i 1.2 ove godine cronet samo sto sam slabo slao besplatne mmse jer nisam prva tri mjeseca znao nikog tko ima mms a bio je i samo jedan mobitel u igri t68i a tri mjeseca kasnije 7650 pocetkom devetog prosle godine !!! u plavom oglasniku kod nas novi t8i bez kamere oko 1200kn ili 160 eura rabljeni jos jeftinije.
--
Posted: 2003-09-27 12:17:29
Edit :
New Topic
Reply