Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : SErbian forum- Srpski forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > SErbian forum- Srpski forum Bookmark topic
Page <  123 ... 204205206 ... 216217218>

maki101 Posts: 207

Medelin,
najisplatljivije je da se odnese u neki servis koji se bavi time,
u srbiji dekodiranje i ubacivanje novog softvera se krece oko 5-10evra u zavisnosti od modela
Ako je taj V600 skinut sa neke druge Vodafone mreze van tvoje drzave,
nema veze sto ti koristis takodje Vodafone, nece raditi
Mozes im reci da ti ubace original softvare od K600i i gledaj da bude najnoviji
Mozes i sama da ga dekodiras ali najveci problem u tom slucaju je sto ti treba specijalni kabli koj je mnogo redak i skup za nabavku

marinkobg,
Objasnjenje za paypal sam reko zbog Djordjeta

Pozdrav

--
Posted: 2005-12-22 01:11:36
Edit : Quote

djole89 Posts: 428

@Medelin
Kao što je Maki rekao, najbolje je da odeš u neki bolji servis.... međutim... Da li si ti probala sa nekom drugom karticom? Možda je u kartici problem....

@marinkobg
Upgrade sam uradio u servisu!

@Maki
znam i ja šta je paypal, nego mi samo bilo čudno što me pitao čovek za to....
--
Posted: 2005-12-22 09:15:18

Medelin Posts: 1

Hvala na odgovorima
Nosila tel u servise i dobijala odgovore tipa "daj bilo koj telefon samo ne taj"... kao, ja ih imam mali milion pa iz zeze daj jedan - daj drugi.

Znaci ne mogu sama... hmmm... ok.
A da li bih nesto uspela preko neta? Pogledala malo opcije i za moj tel stoji da je ulocking moguce uz T28 kabli na par sajtova ali mi je to ipak malo sumnjivo.

Jos jednom hvala na odgovorima!
--
Posted: 2005-12-23 12:26:21

maki101 Posts: 207

Pa neznam sta im smeta taj telefon,
mozda je malo komplikovan za njih u svakom slucaju idi u par servisa, uporedi cene i pitaj ih koju verziju software-a imaju, valjda ce se naci neki dovoljno strucan i jeftin, a jos jednom kazi im da ti stave software od K600, to je ista stvar samo bez Vodafona uopste

Sto tice kablija, koliko sam ja upucen mora preko "terminator dogle" kablija,
(to mu na neki nacin dodje modifikovan od T28 i to dosta )
ako ga nadjes negde mada sumnjm onda se obrati za dalje uputstvo
evo kako izgleda

Treci nacin je preko tog davincija, mada nisam siguran kako bas funkcionise, u svakom slucaju treba da kupis kredit kod njih (ima ih tu na esatu), i oni ce ti reci dalje uputstvo al evo sto kaze marinko moze samo preko paypala

[ This Message was edited by: maki101 on 2005-12-23 12:00 ]
--
Posted: 2005-12-23 12:54:35

gojnik064 Posts: 167

Mnogo im je nov taj tel, nisu se jos uhodali kako treba. :-) This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-12-23 13:33:05

Ma nije meni frka, mogu prkeo paypal-a samo mi se cini da mi sada ni kabli nesto nije ok. Danas isprobavala pa kad mi je telefon povezan sa kompjuterom preko T28 kabla - tesko se pali. Ne znam sta je problem, da li do kabla ili...
U svakom slucaju pitala ove preko neta (total MultiServer) i rekose mi da moze sa T28 da se resi problem. Mada, sad mi sumnjiv kabli jer bi valjda kompjuter trebalo da vidi telefon kad je prikljucen i ukljucen?
Ima li neki free soft cisto da proverim da li mi je kabli ok?
Imam onaj SE original sa njihovog sajta za sinhronizaciju ali preko njega ne nalazim telefon.

--
Posted: 2005-12-23 23:56:23

Koji kabel imas, com ili usb? Mozes probati program fma ukoliko vec nisi. http://fma.sourceforge.net This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-12-24 19:47:32

Hvala za link
Isprobala sam programce i na zalost mi ne nalazi telefon... verovatno je los kabli (com). Nista mi ne preostaje nego novi kabli i davinci ili sta vec bude funkcionisalo.

--
Posted: 2005-12-25 23:50:26

A mozda u programu nisi dobro podesila brzinu com porta itd. . . This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-12-26 10:47:21

Eh sad... pa mozda
Ali koliko sam videla, u programu jedina opcija koja mi je dostupna je - connect/togle a od toga nista.
--
Posted: 2005-12-27 12:12:25
Page <  123 ... 204205206 ... 216217218>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home