>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
U errortelu sa za EDGE neplati. Ked mas aktivovany niektori DATA produkt a si dosahu, tak ho vyuzivas. Je to zaratane do ceny.
Orange ho zatial nema, tak neviem. Na ich stranke nic nepisu. Ja by som si to aj tak dal az na buduci rok, ked mi konci pausal. Aj to neviem, ci si znova zoberiem nejaky fon. Ta viazanost k diablovi ma trochu serie. Keby to aspon skratili na rok, ako to maju v UK.
--
Posted: 2004-06-06 15:48:38
Edit :
Mne konci zavazok na buduci rok v juni. Ale phone tam uz nekupim!
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-06-06 16:14:42
Edit :
Ja si kupim novy fon v dohladnej dobe. Pocitam, ze to uz nebude dlho trvat. Uz si vobec nechces kupit fon u hociktoreho operatora, alebo iba u pomarancu?
--
Posted: 2004-06-06 16:18:17
Edit :
Ja si nebudem brat fon u ziadneho operatora (nechcem sa viazat) ale u pomaranca ostanem. Kazdy z mojho okolia ma orange tak naco by som menil. A ked som mal easy tak ma ojebavali o kredit, s primou sa mi nic take nestalo. Errortel no more.
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-06-06 17:32:50
Edit :
U ziadneho. Ale v orange uz ostanem. Znacku fonu ale asi zmenim ak sa se soft nezlepsi. Sie je spolahlivejsi asi aj nokia.
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-06-06 19:23:59
Edit :
NOkia neni spolahliva. Bracho mal blokiu a aj sestra a obidve sa kazili a vlastne stale su pokazene. Najnovsie nereaguje klavesnica na 3510i a na 3510 nereagovala dobre od zaciatku. V zivote by som nechcel f**kiu.
--
Posted: 2004-06-06 19:46:09
Edit :
Ale ja som nemyslel N 3510 resp. N 3500 i ale trochu lepsiu napr. N 6230. Co som mal ja problemov so

T 68i ked mi restartoval pri kazdom tretom prichadzajucom hovore,tak to asi nikto nemal. A bol to len soft.
Mal som aj nokiu neviem uz jej meno bol to taky banan,vydrzala mi 4 roky bez problemou s 1 baterkou - zazrak!
Len potom som sa dal na ericssony T 28w, T 68i a T 610.Uz som si na ne zvykol. Vcera mi dala sestra aby som jej prestavil nokiu a nevedel som to tam najst.Tak som si zvykol na

ale dufam si odvyknem.
Nevies preco mi ten bohovsky T 610 vypne reproduktor ked som pripojeny na web. Robi mi to len na notebooku na pda nevypina.Potom rano volam a nic nepocujem,kym ho za hovoru prestavim tak to druha strana skonci.Presne toto mi robil aj T 68i.Ale iste je to v softe.

x:
--
Posted: 2004-06-06 20:50:17
Edit :
Mozno v softe, ale pozri sa, ci vo windowse nemas nastavene nieco ako vypni reproduktor modemu. Teda vo WinXP take nieco je a aj v ostatnych oknach, len neviem ako sa to presne vola. Mozno to fonu stisi reproduktor. Mne ale take nieco nikdy nerobilo. NOkie sa kazia vseobecne. Vychadza to asi 28/100 Nokii a 1/1000

sa kazi. Je to statiskitcky overene. Ty mas asi tu jednu.
--
Posted: 2004-06-06 20:59:44
Edit :
Ale vsak moj

nie je zly.ja len na nom hladam malickosti aby som zmenil znacku.
Problemy

uz poznam viem co robit :
nespolahlive nabijanie - cistit kontakty a opakovane pichat
odstavenie reproduktora po datovych prenosoch - volat vypnuty tel a nastavit
nemoznost sa dostat na poslednu stranku tohoto fora - nechodit tam
A to je asi vsetko.
Ale zas pre zmenu tie telefony (

) sa spoja s kazdym nepodarenym
pocitacom a kazdym sposobom, preto som ich kupoval.
--
Posted: 2004-06-06 21:13:51
Edit :
Daj si to upgradnut uz konecne. Aky mas vlastne firmware? A na aku poslednu stranku?
--
Posted: 2004-06-06 21:16:46
Edit :
New Topic
Topic Locked