>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
baieti,..hai sa ne trecem pe harta asta..sa le aratam ca nu suntem putini aici...
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=109421&start=0
in rest, se cam doarme aici...
--
Posted: 2005-11-23 09:55:27
Edit :
Salut, tuturor romanilor.Am un p910 si i-am cam uzat ecranul.Stie cineva daca se poate schimba si cum, si unde?Se poate schimba doar folia exterioara sau trebuie schimbata toata fata.
Cine doreste orice joc sau aplicatie pt. telefoanele uiq sau alte informatii sa-mi scrie pe
ionelbogos@gmail.com
--
Posted: 2005-11-23 20:21:48
Edit :
Noroake lume! Ce mai e nou prin lumea SE? Vad ca ati cam ramas in urma.. WRC, da'i tata drumu' la Nokia, ca, asa cum zicea Max.. cu SE e greu, si asa a fost mereu... lol.. N'am venit sa va injectez baieti, doar ca daca cineva stie .. mi'am luat un n70 care chiar rulez, da' nu prea am nici o aplicatie de Messenger care sa functioneze... stie cineva ceva? Mersi!
PS. Ia vezi bogdane, poate'l recunosti p'asta...sau n70'u meu rotunjeste pozele? LOOOOL
--
Posted: 2005-11-24 04:18:01
Edit :
ce sa zica..astia mici...NEW POSTER..auzi l-a facut si poster...
bosa, adica Sefule, ia vezi "acilea", "astea" te multumeste?
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=106034#post1497106
tot pe aici..
la nokia o sa trec cand am bani de N91...pana atunci, ma satisface acesta!
--
Posted: 2005-11-24 09:20:44
Edit :
sau daca nici aici, atunci nu mai zic nimik!
poate voi restul stiti mai multe..,il ajutam pe new poster acesta cumva?
http://wapix.satelnet.ro/forum/viewtopic.php?topic=450&mode=[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2005-11-24 08:34 ]
--
Posted: 2005-11-24 09:29:27
Edit :

..cat mai rad de fata lu vasilica asta....aoleu...sunt pe jos..ma dau astia afara de la servici.
trebuia postata si la topicul cu "post ur phone pics", dar daca il vedeau si altii il luau acasa!!
--
Posted: 2005-11-24 09:40:11
Edit :
am io impresia sau are cap triunghiular????? sau e telu de vina
--
Posted: 2005-11-24 09:42:44
Edit :
Mda...dragutze situri... deja am facut researchuri si am vazut ca nici macar beta version pt N series nu e gata pt Agile Messenger, care e cel mai tare... si iarasi ce ma interesa un super client de email ProfiMail.... nici asta nu are versiune pt Nseries... Ce kkt, sa'ti iei te si sa realizezi sa the latest apps on the market are outdated for your phone...lol ironia reaq in casa popii...

)
Oricum am cam vreo 50 de apps super tari deja installled... cred ca o sa ma orientez acum pe gamezuri...
Cat despre poza aia cu Cotzo...e facuta cu PhotoRite.. unu din cele vreo 12 appsuri pt camera... tre neaparat sa mi iau card de 512 ca mi am luat si DVDplayer pt tel...
--
Posted: 2005-11-24 15:18:18
Edit :
@petruts..e chiar diform rau....dar pe de alta parte...nu e chiar asa departe de realitate...
tu stii ceva siteuri pt symbian?
k750 are posibilitatea de play in full screen a filmelor? sau macar poti derula, pause...ceva de acest gen..ca asta ma enerveaza rau la al meu...
--
Posted: 2005-11-25 09:58:18
Edit :
Unde in Bucuresti in pot schimba soft-ul de pe un SE D750 sa imi pun soft de SE W800 ... si daca stiti si pret .. mersi
--
Posted: 2005-11-25 12:57:19
Edit :
New Topic
Reply