Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Hungarian Thread - Magyar Fórum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Hungarian Thread - Magyar Fórum Bookmark topic
Page <  123 ... 209210211 ... 236237238>

roobi Posts: 121

@ Atlis - where is that Baracuda (?) controller donwloadable? Tnakx

@ Afrodite - örülök hogy megjöttél, s nem baj hogy nem voltál... itt a tavasz, szerelem... Ich drücke euch die daumn!!!
--
Posted: 2004-04-14 18:53:24
Edit : Quote

Afrodite Posts: 8

@Atlis - where I gotta go? You are crazy!!
But you´ve written it correctly....

@roobi - en ilyeneket nemtanittok vele!! Hogy honnan veszi...
--
Posted: 2004-04-14 20:14:44

Atlis Posts: > 500

@ roobi - I recommend you to check this link http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=31302 - you will find more details about baracoda... it´s really useful software... and works perfect... don´t be surprised, that it is designed for T68... works also with T610/Z600, but you´ll have to set your own settings... Download the readme file to... it will help you to deal with some problems...

Cheers Atlis

And remember, keep smiling!

@ Afrodite - Yeah I know, I´ve got perfect teacher...
--
Posted: 2004-04-14 20:25:52

@ Atlis, thanks a lot... I`m tryin` to collect all the programmes thats are available... so thankx agian!!!

@ Afrodite - könnyebb ha bevallod, hogy ilyeneket tanítasz neki... S tényleg originális a pasid... /ha véletlenül nem te tanítottad neki akkor viszont nagyon jól használja fel a nyelvet ... hehehehehee.../
Te hogy vagy? Tényleg, SK-ban is szitterkedsz?
--
Posted: 2004-04-14 20:45:38

Steve_Hun Posts: 23

Hello Robi!

Látom, hogy már nem csak hárman vagyunk! (Már amennyiben engem is hozzád és Tibihez hasonlóan beszámolunk, mert ugyebár én nem vagyok olyan aktív mint ti) A múlt heti dologgal kapcsolatban van már valami fejleményed? Érdemes próbálkozni vele? Egyáltalán Te elintézted már? Tapasztalatok? Előre is kösz a válaszokért!

Steve
--
Posted: 2004-04-14 21:10:27

Szai Steve, Haver!!!

Örülök, hogy látlak... rég nem hallottam felőled, hogy vagy? Végülis elmentél az utolsó ZH-ra?

Jó hírem van, megvan... és működik is! Már próbáltam küldeni de pehhemre mindígt megszakadta kapcsolat! De kitalálunk valamit! Merre laksz?

Egy jó ideje már szinte csak lappang a magyar fórum , ugyanis Tibi 19-éig magyarországon, te sem jelentkezel...
De szerencsére a szomszéd fórumból néha-néha átlátogat Afrodite és a barátja Atlis!!!

Üdv, Robi

[ This Message was edited by: roobi on 2004-04-14 20:44 ]
--
Posted: 2004-04-14 21:39:57

Steve_Hun Posts: 23

Szia Robi!

Elmentem az utolsó ZH-ra és megérte! Igaz az eredményét majd csak jövő hét hétfőn tudom meg, de úgy érzem, hogy egész jól sikerült! Mondtam, hogy összesen 4 ZH-t írtunk most, és abból éreztem, hogy az egyik nagyon rosszul sikerült! Hát tényleg...Meg is rántottak belőle, úgyhogy a vizsgaidőszakban az első vizsgaalkalom alatt írhatom meg újra, persze az már más lesz, nehezebb, a teljes féléves anyagból, stb...Szóval azzal nagyon megszívtam, pedig az igazán nagy gáz a dologban az, hogy nem magát az anyagot nem tudtam, hanem csak úgy símán elszúrtam az egészet! (Egyébként közgazdaságtan (makroökonómia) amiről most szó van, és a matekkal szúrtam el az egészet, ami viszont azért vicces, mert a matek ZH-m 50-ből 46 pontos lett!!!!) Veled mi van egyébként? Suli hogy megy? Amint látom egész jól beszélsz németül! Sajnos nekem a német nem igazán megy! De legalább angolból van felsőfokú nyelvvizsgám, úgyhogy sem érettségizni nem kellett belőle, sem itt, a főiskolán nem kell tanulnom (kötelező jelleggel) nyelvet!

Steve

U.I.: küldök pm-et!
--
Posted: 2004-04-14 22:02:36

Hallo... @Roobi-hogy vagy?En kegyetlenul uncsizok.Holnap melo!Semmi kedvem oda menni...gondolj ram... This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-04-14 22:15:57

@ Afrodite - ne unatkozz... tarts velünk, beszélgess velünk!
Ln jól vagyok, me happy napom van, egyik régi ismerős tűnt fel ismét a fórumba, meg vlaahogy jó napom volt...
Mit dolgozol? Ígérem lélekben veled leszek munka közben!!!

@ Steve - pm elküldve, suli ott van ahol volt, most szünetem van hétfőig, de utána hajtás megint
Tök cool a felsőfokú nyelvvizsga... miért nincs nekem is

--
Posted: 2004-04-14 22:55:57

@roobi - valtottam munkahelyet, most jelenleg penzugyi irodabo dolgozok,ma elso nap,es merges vagyok, mivel 22,00ig kell maradnom.Es semmi kedvem...
Koszike,hogy gondolsz ram,aranyos vagy.Remelem te jobban vagy mind en...
--
Posted: 2004-04-15 20:49:17
Page <  123 ... 209210211 ... 236237238>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home