Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Romanian Forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Romanian Forum Bookmark topic
Page <  123 ... 212223 ... 340341342>

petrutms Posts: > 500

Bogdane,Atlastelecom e un server bun,pe mine nu m-a dezamagit,folosesc un cont de mail pop3 la el si a mers impecabil...altele mai pica uneori.Poti conta pe mine daca ai nevoie de ajutor dupa ce ajung in Cj si am timp de site!
--
Posted: 2003-12-01 16:10:00
Edit : Quote

judge Posts: > 500

Am primit msg, 701. Eu am ajuns acasa in CT - mai bine insa nu veneam. Va sun cand ma intorc in Buc. This message was posted from a T310
--
Posted: 2003-12-02 01:08:34

701 Posts: > 500

@Superunknown: what`s with the site?;-) I am on pc, lemme see and i`ll get back to u;-)
@R520m:nice t have u here!
@Judge: Las` k asa se intampla, zi de zi,cand cu bne,cand cu rele..sper ca nu f rele;-) Ne vedem zilele astea
@Bogdan:Si zi,pana la urma te-ai hotarat sa faci siteul ala, huh?;-P
Sa va impartasesc din `d-ale Romaniei`: ca sa fiu mai aproape de voi (SIC!),am facut un transfer de abonament de la un tip din GL, cu 6 luni vechime in retea..Orange,evident. A trebuit sa vina saracu` in Bucuresti, ca asa tre sa fie ambii de fata la cesiune.A venit, ne-am `birocratizat` aia acolo o ora, dupa care mi-am ales io un abo mare si frumos, un wap unlimited si un GPRS...mi-au promis ca maine (sambata) folosesc toate alea cu varf si indesat.Am plecat fericit dar samabata, oha,zero,niente,nada...adica nimic, atat de tipic pt...romani si frumoasa tara in care traim.Nu ii sun , ca stiu cum mereg treaba, aglomeratie, alea..am lucrat in domeniu si...am zis sa nu-i stresez.duminica, cand am vazut ca tot asa, am sunat si mi se spune ca nu apare nimic in baza de date, ca este inca pe numele lui Petrut si ca...sa ma duc maine (luni, 1 dec) in Orhideea, cu actele sa le retransmit la centrala..si se rezolva. Mentionez ca asta era singurul shop Orange deschis...tipic din nou. Ca sa nu mai sp-un ca puteam sa nu mai recunosc ca am fost la shop, ca am facut transfer si sa vb si io de un 40$ pana se prindeau baietii si taiau juiceul...platea Petrut Dar pt ca-s un tip fair in printzip, am mers azi cu actele firmei,stampula si tot ce tre la shop, da-i bate-te cu aia p-acolo prin parcare dupa loc, aglomeratie,alea-alea si...surpriza (asteptata,ce e drept!!!) -nu se poate (tara lui `Nu Se Poate`) pt ca nu am actele lui..Petrut ..ca na, omu` s-a dus si el la casa lui...Am fost f calm (ceea ce nu mi se intampla) si....merg la shopul din Victoriei maine pt retransmiterea actelor...dar ce vroiam sa zic este : FLIT Orange, ca am sa va dau banii in scarba , si cu cat mai multe intarzieri posibile.M-ati tinut (si ma tineti in loc), am sa o fac si eu! Dar, baieti, nu va simtiti prost(i), ca si concurenta este la fel de birocratizata, plina de prejudecati, impiedicata ...exact ca tara asta intreaga.Ce BINE ca nu o sa mai am treaba (nici) cu voi f curand! Halal spirit concurential;-)
Eh, any stories to share my dear ro-esatoans?
--
Posted: 2003-12-02 02:31:20

superunknown Posts: > 500

thanks for welcoming me:) my site is down:( This message was posted from a T610
--
Posted: 2003-12-02 02:47:02

701 Posts: > 500

@Superunknown: It`s not unusual.U r lucky, i`ve lost mine forever I have to rebuild it on tagtag now...a lot of work there, too.Shit happens
--
Posted: 2003-12-02 03:02:37

Hope my site will be back or else i have to make a new one:( This message was posted from a T610
--
Posted: 2003-12-02 03:07:20

DSF Posts: > 500

Sal! Cat costa un update la ultima versiune pt t300? Daca fac update va disparea bug-ul cu imagile (o imagine de 2kb ocupa 10kb pe t300-le meu)? This message was posted from a T300
--
Posted: 2003-12-02 14:05:23

DSF Posts: > 500

Versiunea SW: R1B008. BTW cum fac ca sa resetez codu telefonului ? Merge cu update? This message was posted from a T300
--
Posted: 2003-12-02 14:42:21

judge Posts: > 500

DSF, ala nu e bug, e pur si simplu modul in care telefonul gestioneaza fisierele. Un software update costa cam 5 + TVA si reseteaza si codul de securitate al tel. O alta modalitate de a-l afla e de a merge la un service center si sa ii rogi sa ti-l 'citeasca'. This message was posted from a T310
--
Posted: 2003-12-02 14:50:35

my site is up again:) This message was posted from a T610
--
Posted: 2003-12-02 14:53:06
Page <  123 ... 212223 ... 340341342>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home