>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
super marfa ideea! dar nu cred ca te pot ajuta din cauza de timp si ca nu stiu programare. dar daca te pot ajuta cu altceva ..zi. ar trebui sa mearga cam pe orice telef, nu? adica si pe S700? merci
--
Posted: 2005-11-28 08:01:13
Edit :
Ideea este simpla si nu necesita decat timp si lucru bine facut ( vom lua de bun ceea ce au facut altii ), adica niste poze, la care facem un crop, si cu un editor de poze sa scoatem in evidenta strada, fie inrosita, fie sa punem o sageata vizibila indreptata catre ea, chestii de genul asta. Cu denumirea strazilor va fi mai greu, avand in vedere ca trebuie sa luptam cu spatiul ocupat, astfel incat sa nu necesite memorie mare. La fiecare poza daca castigam si 1kB, la cateva sute / mii scutim o groaza. Imaginile trebuie sa fie gif de 3-4 culori, cred ca sunt suficiente. Deci legat de denumirile strazilor, probabil va trebui sa scriem macar strazile importante, acestea fiind luate ca reper pentru localizare, si evident, strada in cauza sa aibe denumirea scrisa. Va fi munca de sisi, dar cred ca ideea trebuie pusa in aplicare, prin orice mijloace, sau infatisare.
--
Posted: 2005-11-28 20:55:21
Edit :
am si eu o intrebare legata de SEUS.
puteti sa-mi explicati si mie cum se face update pt s700 de acolo. dar cu explicatii pt incepatori, ca numai asa pot intelege.
am impresia ca imi trebuie si un cablu special?
si daca merita sa fie facuta updatare de acolo, si cat dureaa, si ce se intampla daca se intrerupe curentul sau netul in timpul updatarii, de unde gasesc T9 pentru romana, sau ce update mai pot face la telef asta ca sa fie cu cel mai nou soft?
merci mult!
mentionez ca am R3F008 pe el.
--
Posted: 2005-11-29 09:36:16
Edit :
salut baieti ce mai faceti? dupa muulta vreme mam gandit sa revin pe forum macar cu acest post, anyways imi iau 6680. ce parere aveti depre el?
--
Posted: 2005-11-30 20:03:42
Edit :
@space2: bravo domne pentru eforturile depuse in producerea de soft. Sincer, fara nici o chestie esti roman, sau stii si romaneste?
In legatura cu tastatura pentru p800, am folosit docking station-ul dar nu am reusit sa deschid seriala telefonului

Poate-mi dai niste indicii
--
Posted: 2005-11-30 22:23:12
Edit :
Si yo tot de-al vostru..
@ petrutms..... man.. tu ai din intamplare cont la DAvinciteam?
--
Posted: 2005-12-01 22:09:50
Edit :
oki doki
tg.muresul il fac eu cu toate detaliile... numai sa ne intelegem la tipul "pozelor" ...adica sa fie toate orasele la fel...
..."sursa de inspiratie" sa fie aceeasi pentru toate orasele
--
Posted: 2005-12-01 22:13:12
Edit :
Bun. O alta problema va fi hostul. Va trebui sa le punem intr-un final pe un site, iar dimensiunea unui oras ar putea fi de cativa zeci de mega, de preferat o singura arhiva. Sunt de acord cu aceeasi sursa, si o recomand pe cea data de petrut, diferenta finala intre aceea si a noastra fiind ca strada x va fi scoasa in evidenta, si nu va trebui sa cauti strada in tot sectorul respectiv, plus probabil acele informatii cu numerele pare / impare, crescator / descrescator, puncte de interes
--
Posted: 2005-12-02 01:24:00
Edit :
...si inca ceva...se stie ca multe strazi si-au schimbat denumirea ...trebuie sa facem ceva de genul: strada x..
fosta y , sau strada y actuala x
--
Posted: 2005-12-02 21:11:00
Edit :
De acord. Cand ne apucam de lucru? Eu zic sa o lasam pentru la anul, dar sa o facem!
--
Posted: 2005-12-02 21:49:52
Edit :
New Topic
Reply