>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Are cineva Harta Bucuresti de la NeuronGIS? Ar constitui un puternic ajutor pentru proiectul vostru.
--
Posted: 2005-12-03 07:28:00
Edit :
eu ma apuc de anu' asta ...ca tre' sa fac rost de o sursa buna de inspiratie ... am mai pomenit eu de sursa aia dar trebuie macar municipiile ... si eu nu am decat unul.
am promisiuni ca le primesc pe toate....si atunci o sa avem mai putin de lucru...
pana una alta asteptam craciunul
--
Posted: 2005-12-03 08:00:00
Edit :
intre timp poate cineva sa-mi spuna de unde sa iau photo acute crackuit si mobile
mouse? ..pentru p900...
ar mai fi si altele dar ma multumesc si cu mai putin
mersi
[ This Message was edited by: s3r6iu on 2005-12-03 12:01 ]
--
Posted: 2005-12-03 12:53:00
Edit :
Un mail, ceva? As putea sa scriu pe p.m., dar mai stii ce se poate intampla
--
Posted: 2005-12-03 14:37:08
Edit :
@bogdan, sunt din ARAD, vreau sa te ajut la proiect. da-mi mai multe informatii in pm
--
Posted: 2005-12-04 00:46:00
Edit :
si eu ROMAN
--
Posted: 2005-12-05 08:55:33
Edit :
@curmurdar, nice nickname
--
Posted: 2005-12-05 12:38:00
Edit :
Multumiri pentru suport, in final o vom face pentru toti
Ideea este relativ simpla: in caz ca merge pe acest concept, va trebui sa editam niste poze ( f. multe ) astfel incat sa scoatem in evidenta acea strada, de exemplu o sursa buna este hartionline.ro, si iata si rezultatul oferit de ei la strada 11 Iunie:
http://www.hartionline.ro/buc/harta/m15.html ; sincer rezultatul cam lasa de dorit in sensul ca acea strada trebuie cautata destul de binisor, daca nu o cunosti ( este in mijloc, pe verticala ). Deci ideea este acele imagini/ sectoare / careuri care vor aparea pe ecranul mobilului, vor trebui sa consume extrem de putina memorie, pentru ca vor fi multe ( acceptabil ar fi intre 10-20k ), probabil gif-uri de 3-5 culori, iar strada sa o inrosim, sau sa o scoatem in evidenta. Ar fi fost bine daca am putea lucra cu leyere intr-un browser html, pentru ca am fi pus leyerul de jos harta asta, iar pe cel de deasupra unul care se suprapunea cu strada respectiva, si in felul acesta economiseam memorie gramada. Acum mi-a venit o idee, poate reusim sa imitam 2 leyere.
Revin cu ceva detalii.
--
Posted: 2005-12-05 21:33:51
Edit :
I like to move it, move it!
You like to move it?
Deci solutia este 100% functionala pe p800, opera 6.31, vreau sa o incercati si pe alte terminale, si sa-mi dati de veste. Oricum asta nu va fi varianta finala, ci este doar proof concept wapy.home.ro/harta.zip puneti voi www in fata.
Deci ideea este ca s-a scutit spatiu la greu, enorm de mult spatiu castigat. Dezavantajul? Pai ca sa-l pacalim cu leyere ( pe browser ) o imagine este pe post de background, iar alta imagina simpla, suprapusa, dar daca vom vrea sa scriem ceva trebuie editata imaginea de background. Ma rog de asta o sa ma ocup eu, cat si de codul html, ce imi trebuie este ca voi sa ma ajutati cu acea linie rosie. O sa va dau mai multe detalii cum se poate face, mai incolo, cam pe cand ne vom apuca de treaba. Are you with me???
--
Posted: 2005-12-05 22:18:07
Edit :
Merge si cu kkt-ul ala de browser intern

( html 3.2 sau cat o fi el ).
Astept k750, nokia, etc. S-ar putea sa aveti ceva probleme cu imaginea de fundal, fiind prea mare, sa nu faca fata telefonul, dar acea imagine va fi redimensionata, redusa mintal, si tot asa, pana va consuma extrem de putin spatiu si resurse.
Ideea de baza este ca acel device pe care testati, sa suporte html, prin orice fel de modalitate. Tip: la opera pe uiq, daca dati fit to screen nu arata harta, ci doar liniuta, nu vrea

Oricum ar fi fost prea mic in acel fel
--
Posted: 2005-12-05 22:26:37
Edit :
New Topic
Reply