>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
@el, no sa ti hovori... inak ako casto by som musel prispievat do tych odratavacich sekcii aby som neostal n a nule a kolko mi to zoberie???
--
Posted: 2004-10-18 19:58:03
Edit :
@FijoK Riadis sa podla toho grafu? Ano ci nie? Si myslim, ze ano, tak preco sa to pytas. Mne neveris?

Neboj, rano zistis. Alebo ked sa bojis tak napis pod originalom a basta. Sa tu vypytujes stale.
--
Posted: 2004-10-18 19:58:50
Edit :
olupe Ta do hola,ziadna polovicatost
--
Posted: 2004-10-18 19:59:45
Edit :
snurka ma recht
@sorac Maj sa a vydrt ich tam.
--
Posted: 2004-10-18 20:02:32
Edit :
Riadim sa podla toho grafu ale xcem vedirt ako casto by som mal prispievat do tych sekcii aby som nepadol na nulu.
snurka: to taq podla mna nie je - vidis ze big boss Elrond nema nulu... ale on moze mat protekciu....
radsej idem het lebo budem zase lamer ... aj tak uz som
--
Posted: 2004-10-18 20:02:57
Edit :
si lamer a poriadny

vsak si klikni na Elove posts a uvidis
--
Posted: 2004-10-18 20:06:39
Edit :
boto ved nenadavaj na toie kurwy T610 a neviem ake este ale predaj ich a kup si poriadnu nokiu

))
snurka no je to podraz ja som pisal z kadibudky az teraz pisem z kompu
lidi sidi lidi sidi taky
--
Posted: 2004-10-18 20:07:29
Edit :
to si tam bol aspon hodinu ako ta poznam

Ti neodmrzol
--
Posted: 2004-10-18 20:09:00
Edit :
Taaaak este raz, ale uz ma to fakt nebavi. Daj si zobrazit graf. Ked pises aj tam aj tam, tak si Ti priratavaju iba tie v count sekcii, v n non-count sa Ti v noci odpocitaju. Ked pises iba do count sekcii, tak sa Ti to pripocitava. Ked pises iba do non-count sekcii, tak sa Ti to tiez vsetko pripocitava. Ked ale pises do non-count a co len raz napises do count sekcie, tak klesnes na 1 a aby si si zvysoval musis pisat uz aj do count. Ak pises iba do count a napises co ja viem jeden prispevok do non-count, tak sa ti ten jeden nezarata, ale ostatne Ti zostane. Dufam, ze to uz vsetci konecne pochopia. Viac to uz opakovat nebudem. Niekto si losnite, kto to bude pisat novacikom.
--
Posted: 2004-10-18 20:09:17
Edit :
@el no to mas tak ked lameri chcu mat velke cisla a pritom nechapu zakladne veci

))
ale nie inzinier ved naco ti to je?
snurka no nebol som dlho asi tak 20 minut
a neodmrzooooooooool bebe
--
Posted: 2004-10-18 20:11:59
Edit :
New Topic
Topic Locked