>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Trebuie sa evdentieze strazile, eventual numere, sau chiar daca nu avem numere, sa fie coneput / upgradabil. Chestia cu drumul scurt, daca esti tu dragut... noin-avem nimic impotriva

@bogdan: sunt covins ca toti stam prost cu timpul
--
Posted: 2005-12-14 17:07:00
Edit :
Hehe, trebuie un pic mai mult pt proiectarea unui program serios. Am cautat un wiki free, am si facut cateva notite:
http://www.seedwiki.com/wiki/esatomap
[ This Message was edited by: space2 on 2005-12-14 20:48 ]
--
Posted: 2005-12-14 21:47:52
Edit :
am si eu o intrebare,
am activat serviciul GPRS si am 10 mb gratuit pe luna..
imi puteti explica si mie daca fac cont de email pe telelf, de exemplu ce de pe yahoo...merge? adica sa fiu mereu conectat la e-mail? ceva gen microsoft outlook? chiar daca depasesc cei 10 mb pe luna, as fi interesat de asa ceva...adica sa stau mereu conectat pe mail si sa vad daca primesc ceva mailuri...
multumesc...
--
Posted: 2005-12-16 08:45:13
Edit :
bogdan_wrc, presunpun ca ai la Connex Mobile Internet de 3 $ cu 10 Mb, pt ca e singurul pachet cu 10 Mb de pe piata pe care il cunosc.
Ai porturile 25, 110 deschise.
Daca nu ai tel cu sist de operare dar cu client de mail incorporat poti sa iti faci cont de pop3 gratis la mail.yahoo.co.uk (yahoo.com da pop3 doar pt o taxa de 20 $ pe an, eu am la ei pop3 pt ca am platit 20$) si sa iti setezi in tel sa se conecteze la serverul lor la interval de 15, 20 de min (depinde cum te lasa telefonul) si sa iti descarci mailurile noi de pe serverul lor.
Daca ai telefon cu sist de operare e bine sa spui ce telefon si ce sist de operare folosesti pt a incerca sa iti spunem daca exista soft gen Outlook cum vrei.
te asteptam cu mai multe detalii
--
Posted: 2005-12-16 16:45:58
Edit :
Quote:
Ai porturile 25, 110 deschise.
Ai cam toate porturile obisnuie deschise pt ca profilul acela de la connex este pentru a te conecta cu compu la net prin intermediul mobilului.
fa-ti cont pe gmail ei iti ofera gratis pop3 si smtp .. si da merge google mail pe mobil cu toate ca cere secure conection am reusit direct din telefon fara vreun soft suplimentar sa imi descarc mesajele ..de trimis inca nu am reusit.Dar daca totusi nu reusesti sau telefonul tau nu are "built in " sa iti verifici mail-ul pe pop3/imap4 vezi
www.getjar.com si cauta Mobile Mail - il poti folosi gratis cam 3 luni dupa trebuie platit
Btw ..daca ai luat de la connex pachetul de 3 dolari suna la relatii clienti si zi-le sa iti activeze si contul de "Advanced Mail" e gratis tinand cont ca ai acel pachet de 3 dolari si o sa ai adresa de genul
user@xnet.ro si se poate verifica direct de pe mobil - cele care suporta pop3/imap
--
Posted: 2005-12-16 22:13:30
Edit :
Si eu am o intrebare ... Daca fac update de firmware de pe SEUS ... pierd garantia la telefon ?
Mersi anticipat.
--
Posted: 2005-12-17 01:49:21
Edit :
daca tot suntem la capitolul intrebari ...: ce soft de p910 merge la p900 si daca se poate cu se-tool
mi-am stricat p900-le si nu mai merge nici o aplicatie cu apn de internet
--
Posted: 2005-12-17 03:19:00
Edit :
@curmurdar nu ai de ce sa pierzi garantia pt ca update-ul nu schimba IMEI-ul telefonului si nici seriile de pe baterie sau de pe telefon.astea sunt trecute in certificatul de garantie,nu versiunea softului
[ This Message was edited by: fr3e2sm0k3 on 2005-12-17 07:02 ]
--
Posted: 2005-12-17 08:01:00
Edit :
da, exact contul ala am activat, si am facut si adresa de mail
user@xnet.ro/com, nu mai stiu. si sper sa mearga...
merci tuturor de sfaturi.
inca o intrebare: daca streaming am inteles ca merge greu pe s700i, din cauza transferului, exista vreo posibilitate macar sa ascult radio de pe internet? adica am un radio preferat din europa si vreau sa -l ascult pe telef, ca sunt satul de radiourile astea care ma plcitisesc cu aceeasi muzica mereu...
--
Posted: 2005-12-17 08:54:09
Edit :
bogdan_wrc din ce stiu eu de la connex astia ofera streaming numai pentru 3g pe grps nu ..si hai sa fim cat de cat realisti pe grps-ul de la connex eu mai mult de 6 KB/s nu am vazut ..ce radio ai putea sa aculti in coditiile decente cu viteza asa ..
Si ca toata lumea intreaba .. la orange pt prepay mai e faza aia cu Wap unlimited ? adica dai 4 para si 30 zile faci trafic cat te tine pe gprs fara sa platesti nimic..stiu ca asta vara era .. mai stiti ceva?
[ This Message was edited by: fr3e2sm0k3 on 2005-12-17 09:37 ]
--
Posted: 2005-12-17 10:36:31
Edit :
New Topic
Reply