>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Hungarian Thread - Magyar Fórum
Bookmark topic
Wow!
Egyre több magyar fedezi fel az Esato varázsát!
Gezza - isten hozott a csapatban!
--
Posted: 2004-05-21 17:38:07
Edit :
Koszi! Nekem is jo latni, hogy egyre tobben vagyunk. Ekezet teszt: à Ä éÉ ì ò öÖ ù üÜ
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-05-21 17:59:22
Edit :
To kukas co dedku! Este aj EU forum som Ti rozbehol - bezomna by Ti davno skapalo :-D videl si moju bt zatvu?
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-05-21 18:33:40
Edit :
Szerinted ez most mit karattyolt?

))
--
Posted: 2004-05-21 20:16:23
Edit :
@ Atlis - Would you be so nice to share with us what have you told, `cos it is a bit too Slovakian, so noone understand it here... or... Afrodite maybe but she appeared, do you know where she is???
@ Gezza - hát igen, de érdekes, hogy sokkal többen vagyunk itt magyarok, csak nem nagyon jelentkeznek!!!
Amúgy halvány lila g?zöm se hogy Atlis mit hordott it össze, az egyetlen szó amit megértettem az az EU volt!
--
Posted: 2004-05-22 10:36:41
Edit :
Az viszont nem túl sok!

Szia Robi! Bocs, de az elmúlt napokban nemigen voltam a gépnél, láttam, hogy több alkalommal is próbáltál elérni! Kedden matekból fogok szigorlatozni (egyelőre úgy érzem, hogy nem túl sok esélyem van arra, hogy sikerül, de majd meglátjuk) és arra próbálok készülni! Most du megnéztem a Forma 1-et és utánna ideültem a géphez, hogy elolvassam, hogy mi történt itt az elmúlt időben! Amint vége lesz a vizsgaidőszaknak, azonnal több időt tudok majd a gép mellett tölteni! (Bárcsak itt lenne már!)
Steve
--
Posted: 2004-05-23 16:58:17
Edit :
Helloka sracok....
robbi - tudom mar regen nem jelentkeztem, de nagyon elfoglal a munka.
Reszemrol semmi valtozas nincsen csak dolgozok, es dolgozok. Kezd unalmassa valni az egesz...
Ti hogy vagytok....
--
Posted: 2004-05-23 19:19:33
Edit :
Sziasztok! Nem nagyon olvastam vissza a topicban (erdekes, hogy ezt a szot vettuk at az angolbol es nem a threadet) es nem t'om ki honnan van. Sz'al honnan vagytok? En Gyor mellett lakom es Siemens me45-tel vok 1elore. Jovo honapban veszek SE z6oo-at.
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-05-23 19:56:06
Edit :
Hmmm....
Mintha a neved mellöl ismer?s lenne Györ...
Ha nem haragszol, akkor én most lelövöm a poént, ugyanis mivel a "csapat" többi tagja ritkán van itt, így én mondom el ki hol is lakik...
Szóval a másik "alapítóatya" Tec9 avagy Tibi /remélem nem gond hogy leleplezlek Tibi/, szóval ? Londonban él /itt is született/, legalább évente meglátogatja a mi kis anyaországunkat Magyarországot.
Steve_Hun avagy Steve ha jól tudom Kecskeméten lakik és Budapesten jár suliba...
Afrodite /sajnos/ az egyetlen "állandó" n?i tagja a csapatnak, Ö Szlovákiában él és sajnos mostanában olyan mint a fehér holló...
Atlis - a mi vérbeli Szlovák résztvevönk, sajnos nem beszél magyarul, de Afrodite szorgalmasan tanítja... S Atlis párja Afrodite
Ezenkívül volt sok átmeneti résztvev?je a fórumnak, engedd meg hogy pár nevet felsoroljak, s bocs azoknak akiket kifelejtek:
Bobafat /az ESATO fórum egyik f? résztvev?je és ahogy észrevettem a nyelvek nagy ismer?je/
Bianca /Hollandiában él, s Boba segítségével elsajátított pár szavat, melyet meg is mutatott nekünk

/
Végül, utoljára, de szerintem nem utolsó sorban itt vagyok Én /Robi/. Mint olvashatod én Maria Theresiapolisból jövök, mondjuk nem tudom mennyire ismered ezen a néven, igaz ma már csak Szabadkának hívják a várost /ha véletlen nem lenne a Szabadka név ismerös, Szabadka Vajdaság legészakibb városa, mindössze 10-15 Kilóméterre fekszik a Magyar határtól/
Remélem kielégítö választ adtam mindenki helyett a kérdésedre...
Ja... a másik kérdés, míg el nem felejtem:
ki milyen telefont használ...
Tec9 - SonyEricsson T610
Steve_Hun - SonyEricsson T610
Afrodite - Nokia 6100
Atlis - SonyEricsson Z600
Bobafat - SonyEricsson R320 /de ebben nem vagyok biztos, Boba, ha olvasod lécci javíts ki/
Bianca - Samsung E700
Roobi - SonyEricsson T610
[ This Message was edited by: roobi on 2004-05-23 20:53 ]
--
Posted: 2004-05-23 21:46:35
Edit :
Roobi-haaat te tok aranyos vagy! Mindenkirol mindent tudni, ez nem semmi... Ja, Atlis uzeni, hogy bobanak volt R520a, de most buszke tulajdonosa T630as telefonnak. Ja, es aszt amit irt ide szlovakul, nem ide gondolta, hanem sk forumra boto-nak bluejacking-rol. Fuu, beleizzadok a irastol!!
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-05-23 22:40:52
Edit :
New Topic
Reply