Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovenski forum...
>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovenski forum...
Bookmark topic
Ja cao folk sem mel na testu T 610 in mi ne potegne prevec sem v P800 padu bom mogu pocakat na njegovga naslednika ...
lp laz
--
Posted: 2003-08-15 09:37:00
Edit :
"cijena? sitnica"...koliko ocenjujete da bo P810/900, ali karkoli bo že.Glede na "techno-look" je lahko dražji od P800, vendar bo potem še manj prodanih.....Akcija?
--
Posted: 2003-08-15 11:30:52
Edit :
Pismu....očitno smo zares mrtvi.....
--
Posted: 2003-12-17 17:48:17
Edit :
ne se hehe pravkar testiram motorolo a835 3g zanimljiv aparat.
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2003-12-18 13:30:28
Edit :
wow jaz sm mislu da je ta forum ze mrtv
@lazarini: a motorola dobro predvaj filmcke? boljse al slabse kot p900?
sej ni tok pomemben ampak jaz ga se nisem vidu......
ps: kdaj mislite da bo z1010 prsel v slo? po mojem bo februarja....
--
Posted: 2003-12-18 14:14:48
Edit :
Quote:
On 2003-12-18 14:14:48, mmsman wrote:
wow jaz sm mislu da je ta forum ze mrtv
@lazarini: a motorola dobro predvaj filmcke? boljse al slabse kot p900?
sej ni tok pomemben ampak jaz ga se nisem vidu......
ps: kdaj mislite da bo z1010 prsel v slo? po mojem bo februarja....
ja tkole sprobal sem snemalnik in je kr ok zvok je ful dober zato ker se na hrbtu skriva velik in kvaliteten zvocnik najbolsi dosedaj kar sem jih videl oziroma boljereceno slisal
kar se tice filmckov pa zacuda vse k sem jih potegnu tle z esata mp4 mi predvaja samo zvok brez slike nevem kje je tle problem moto. se je pr tem telefonu res enkrat presenetljivo posvetil menijem ki so sedaj kar pregledni zaslon velikosti 176x220 z 65.000 barvami je zelo kvaliteten in se kar dobro citljiv na soncu vgrajenega ima 64 mb spomina vendart to je to ker ne vsebuje mesta za rasiritvene kartice kar je res skoda prilozeni usb kabel ne deluje na win xp racunalnik zahteva driver vendar cd ja ni zraven ??? drgac se pa lahko povezete prek ir porta oziroma imate se bolj elegantno varjanto bluetooth ki pa je za prenasanje dokaj pocasna recmo 20 mp3 jev v velikosti 42mb sem prenasal uro in 20 min
telefon je nov in seveda ima opcasne probleme ki pa so softwerske narave bo potreben kaksen update all in all pa morem prznat da se mi tel dopade pa se nekaj narejen je v nemciji no saj ta k ga mam jest izredno kvalitetna izdelava nobenega skripanja res super ce pomislite da je testen in se je valjal ze marsikej ni kej za pohvalt .
ce vas se kej zanima napiste ...
ajaps se 1010 konec jan. zac.feb
lp laz
--
Posted: 2003-12-18 16:51:48
Edit :
thanks!
aja se nekaj me zanima: kaksna je baterija, slabsa al boljsa od p800? oziroma kolk casa ti dela? sam razmislam da bi zamenjal p800 pa se se nisem odlocu a kupim p900 al kej druzg, zarad tega tok sprasujem
--
Posted: 2003-12-18 22:47:02
Edit :
ja z baterijo je tkole telefon sem po treh dneh vrnu in ga po pravici povedano tud do konca nisem spraznu sem pa ga zjutrej naprimer dal s olnilca ga cel dan intenzivno uporabljal klici wap mp3ji pa mi do zvecer tud ene crttice ni skuru sm pa slisu od mojce g na suxsu da je pr nej blo isto drug dan ko ga je pa pol dneva uporabljala ji sta pa kr naenkrat dve zginle tko da to nakazuje na netocen indikator baterije sam osebno predvidevam da je baterija priblizno ista kot na p800 mislim da zdrzi podobno v casovnem smislu...
lp laz
--
Posted: 2003-12-22 11:53:53
Edit :
kul, jaz sm mislu da so baterije ful zanic, no pa sej ga itak ne bom kupu kr nima spominske kartice..... pa se drag je
hvala za info
--
Posted: 2003-12-22 17:26:05
Edit :
ni panike sicer je pa umts se v totalnem zacetku pr nas slabo pokritje omrezja omejena izbira aparatov nestabilno omrezje etc. bo za pocakat feb. prinasa nove aparate med nijimi todi se 1010 ki je ze nekaj casa v fazi testiranja itd ...
bo za pocakat
lp laz
--
Posted: 2004-01-13 13:10:15
Edit :
New Topic
Reply