Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Hungarian Thread - Magyar Fórum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Hungarian Thread - Magyar Fórum Bookmark topic
Page <  123 ... 220221222 ... 236237238>

roobi Posts: 121

Érdekes, mindenki egy napon jelentkezik!!! NEM baj, leglább van "élet"!

@ Steve - nem baj, te csak koncentrálj a vizsgáidra!!! Után lesz még id? beszélgetni... Igen néhányszor próbáltam írni neked MSN-en, gondoltam ott vagy (mondjuk könnyebb lenne megítélni ott vagy-e vagy sem ha használnád a away táblácskát)
Sok sikert a vizsgáidhoz!!!

@ Afrodite - kitartás, az er? veled van! Mi nem tetszik a munkahelyeden olyan nagyon???
--
Posted: 2004-05-23 22:47:13
Edit : Quote

Érdekes, mindenki egy napon jelentkezik!!! NEM baj, leglább van "élet"!

@ Steve - nem baj, te csak koncentrálj a vizsgáidra!!! Után lesz még id? beszélgetni... Igen néhányszor próbáltam írni neked MSN-en, gondoltam ott vagy (mondjuk könnyebb lenne megítélni ott vagy-e vagy sem ha használnád a away táblácskát)
Sok sikert a vizsgáidhoz!!!

@ Afrodite - kitartás, az er? veled van! Mi nem tetszik a munkahelyeden olyan nagyon???
--
Posted: 2004-05-23 23:25:00

Afrodite Posts: 8

Hello roobi, sajnos semmi... De meg egy holnapot kibirok asztan nyomas! Meg a ujba... remelem jobb lesz. Jelenleg mar 1 hete othon vagyok mert beteg lettem. Az a baj, hogy nemtudok agyban fekudni, igy meg ma is lazas vagyok... ;) This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-05-24 09:41:13

Mint a Magyar Fórum "helytartója" kötelegességemnek érzem, hogy most az Európai Únióhoz való csatlakozást követöen pár hasznos információval lássalak el titeket, melyek remélhetöleg segítségetekre lesznek a jövöben...

Az únió történetét, felépítését és a csatlakozással kapcsolatos legfontosabb adatokat az EU-portálon találhatjátok meg, amelyen ráadásul a külföldi munkavállalás feltételeiröl és az úniós államok ösztöndíjairól is naparakész információkat olvashattok. Ha nem csupán olvasgatni szeretnél, de államilag elismert, az álláskeresés során el?nyt is jelentö úniós ismeretekre szeretnél szert tenni, akkor keresd fel az Eupeople honlapját, ahol k-lönbözö úniós tanfolyamok közül válogathatsz. Az EU-tanfolyam oldalán is találhatsz hasonló hirdetéseket, de ez a portál online tanfolyamokat is kínál, így többek közt az úniós pályázatok írásának alapvetö szabályait is elsajátíthatod otthon, a karosszékben ülve.
Ha szeretnéd megismerni azokat a törényeket és szerzödéseket, amelyek május elsejétöl Magyarországra is vonatkoznak, keresd fel a CSATLAKOZÁS HIVATALOS HONLAPJÁT , ahol az érvényben lévö úniós szerzödés szövegét találhatod meg, emellett fórumokon fejtheted ki a véleményed, és szakemberektöl tájékozódhatsz az EU-ról.
Ezek a honlapok leginkább felnötteknek szólnak, információban gazdagak, de kissé száraz cikkeik nem tudjék lekötni a gyermekek figyelmét. Nekik ajánlom az Europapa oldalt, ahol kifejezetten általános iskolások és gimnazisták számára kifejlesztettonline tanfolyam segítségével sajátíthatják el a legfontosabb úniós ismereteket.

A WAP-os felhasználók részére az össz internetoldal címe:
EU-portál www.euportal.hu
Eupeople www.eupeople.hu
EU-tanfolyam www.eutanfolyam.hu
Csatlakozás hivatalos honlapja www.eu2004.hu
Europapa www.europapa.hu

/forrás : tvr-hét/

Remélem minnél több olvasónak tudtam segíteni ezzel a kis tájékoztatóval, s egyre többen döntenek úgy hogy tanulmányaikat, esetleg munkásságukat egyik EU-s "tagállamban" folytatják...

[ This Message was edited by: roobi on 2005-03-18 23:22 ]
--
Posted: 2004-05-24 17:07:32

@ Afrodite - Ugye jól emlékszem, hogy most egy sörf?zdében dolgozol... S kinézted már a következö munkahelyed??? Warum probierst du nich wieder in Deutschland eine gute arbeitsplatz zur suchen... Kindermadchen kommen immer gut...
Nem vagyok biztos benne, de szerintem rátok is ugyanazok a "szabályok" jellemzöek mind Magyarországra, szóval ha van otthon interneted, vagy Atlisnak van nézd meg azokat az internetes oldalakat amiket ajánlottam az elözö post-omban... szerintem most könnyebben is tudnál találni munkát külföldön... habár ahogy én gondolom most nem tervezel elmenni Szlovákából... ott a párod, családod... De semmi közöm, bocs hogy beleszólok...
Szomorúan hallom hogy betegecske vagy! Mi a gond pontosabban??? Megfázás??? Mindenesetre remélem semmi komoly...
--
Posted: 2004-05-24 21:53:06

Gezza Posts: 8

@Roobi, koszonom szepen a több mint kielegito valaszt! Nagyon halas vagyok erte! Jo lotni, hogy mas orszagbeli magyarok is latogatják a forumot. Egyelore nem irok ekezeteket, mert ki kene tapasztalnom, hogy az Opera bongeszovel irt ekezeteket hogyan fogadja a forum. Tehat egy teszt: a' = á, A'= Á, e' = é, E' = É, i'= í, I'= Í, o' = ó, O'= Ó, .o. = ö, .O. = Ö, 'o' = ?, 'O' = ?, u' = ú, U' = Ú, .u. = ü, .U. = Ü, 'u' = ?, 'U' = ? (Automatic Encoding)
--
Posted: 2004-05-31 16:46:59

He skacok, mijeza nagy csend? This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-05-31 22:16:28

Hmmm... Gezza...
Nem nagyon értem hove ez a nagy tesztelgetés... írd le... majd megértjük, amúgy az opera egészen jól kezeli a fórumot, én is azt használom...

Örült lappangás honol a fórumon /egyezem veled /...
Tudod ez a vizsgaidöszak mindenkit kiborít, s ahogyan észreveszem ez alól csak én vagyok felmentve... Ahogy észrevettem tulajdonképp eléggé hosszú id?, mire mindnki végez a vizsgáival...
De ha azt nézzük te is elég sokat messze voltál ...

Gezza & CO: írjatok

Ui.: hosszú ö helyett rövidet használok ugyanis ahogy észrevettem egy kis hiba volt a kijelzésében "?" ...

üdv,
Roobi
--
Posted: 2004-06-01 22:37:23

Roobi, csak azért próbálgattam ezt az ékezet tesztet, mert magyar honlapokon soxor rosszul jönnek vissza a karakterek. A WAP-ról nem is szólva. Szinte nem is lehet ékezetes emailt írni wapról, mert annyira tré (=gáz, xar).

Nem érzem én annyira a pangást (inkább csak a magyar topicban ), mert csak pár hete kezdtem itt a nézelödést. Nagyon tetszik a fórum, mert sok a segítökész ember és sok-sok élményt, tapasztalatot megosztanak.

Mit szóltok a magyar wapos fórumokon használt rövidítésekhez? Pl: x = sz (pixe orr), w = v (kiwagyi). Pár júzer a tejjes fonetikus írásmódot haxnájja, azaz azt írja, ahogyan kiejti a xavakat. Ez trehányság xerintetek és zavaró?

Én eleddig 1ébként Siemens párti voltam, de most lehet, hogy átváltok SE-ra. Nagyon megtetszett pár darab ugyanis. Föleg a z600/t630 jönne be nekem. Bár ha még a nyár elején kijön a Siemens cx-65, akkor lehet hogy azt választom.
--
Posted: 2004-06-05 15:02:16

Tec9 Posts: 263

De rohat sokáig nem jártam erre. Látok sok új arcot, szia mindenki.

Robi, mi van nem szoktál már MSN-re menni?

--
Posted: 2004-06-09 21:51:04
Page <  123 ... 220221222 ... 236237238>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home