Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum (archive)
> New Topic
> Topic Locked
Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum (archive) Bookmark topic
Page <  123 ... 223822392240 ... 900590069007>

mimula Posts: 0

som prefarbena zo spinaveho blondu...ale zasa nerob so mna taku sprostu...
--
Posted: 2004-10-21 01:21:29
Edit : Quote

Branimir Posts: 0

no nic sorac sklamal som myslel ze si robi fun. dobru noc. This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-10-21 01:22:48

branimir,to uz ides spat? tak bruuuu nocku teda
--
Posted: 2004-10-21 01:24:43

Branimir Posts: 0

mimka sorac, bavime se .. :) krasne snicky vsetkym This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-10-21 01:24:53

Hawker Posts: 1

Ked dotrucuje, ozve sa.
Raz, ked som bol tiez urazeny mi kamoska poslala smsku "K trucovaniu patri aj lizatko, donesiem ti?" No dalo sa po takej ponuke trucovat dalej?
Brano, tak dobru noc Ti...!
--
Posted: 2004-10-21 01:26:00

aj ja uz bezim do postielky...bruuuuuuuuu vseckym aj ked vas tu uz vela neostalo...presnejsie len hawker
--
Posted: 2004-10-21 01:33:50

Hawker Posts: 1

Hm, co tu budem robit sam...?
Mimulka vdaka za prijemnu konverzaciu, prajem Ti dobru nocku a... Good nite!
--
Posted: 2004-10-21 01:35:00

sorac Posts: 42

cafte..

vidim ze ste ma tu nejako postradali.. som si aj par icq sprav nasiel... sak boto

mali ste nejake zavery co sa mojej absencie tykalo..
musim to trochu opravit..

cital som vsetko a niektore posty aj niekolkorat az pokial sa nevymazali..

ako prve, nemam sa na koho a naco urazat, alebo inac..ak sa mam na niekoho urazit tak ako prve som to ja..
preco?? bo som sa do toho vsetkeho miesal az privelmi.. sak sa hovori ze aktivni su najhorsi, dokonca horsi ako triedny nepriatel.. o tom by mal nieco vediet boto

boto vobec som sa na TEBA neurazil.. kazdy sme nejaky a uz davno som sa odnacil ludi sudit a urazat sa na nich... ale mi to trvalo..

snurka ani na Teba som sa neurazil.. a preco?? bola to len reakcia na moj post.. a pravdu povediac som cakal horsiu,ale boto si asi zahryzol do jazyka...

takze preco sa teraz pytate.. nuz odpoved je lahka..

ma to korene v mojom detstve.. prezil som ho dost burlive ale prezil..
nebudem pisat o co slo sak aj nejaku tajnost musim mat nie???

nie ako boto, secko vykeca..

nemam rad hadky a krik, ale vsetko bola fun.. som sa bavil aj ked som prikladal ale pohoda..
len na druhy den som si myslel ze sme sa zabavili a ide sa dalej.. no nie.. niekto to este do pahreby prihodil.. a tocili sme dalej a to uz fakt bolo zbytocne.. nemyslim snurku.. snurka len urobil co bolo potrebne urobit..bo som zareagoval drsno..

no a kedze nemam rad hadky tak moj najvecsi relax je hudba.. pocuval som cely den moje skupinky a robil v garazi..taky alphaville a rmb ci metallica ma svoje caro.. a dnes som spravil za den najviac ako poznam esato..takze to bolo k niecomu dobre..

trocha prebehnem dnom.. bo vela komentarov bolo a treba sa opravit..

inac boto a to o tej dcere si pametam je to tu

co sa lenn(ina) tyka je to moja chyba bo mi pisal pm aj s cislami a ja som mu povedal ze nech pride sem ze tu sa s nim porozpravam.. a tak sme to rozbehli takze tei nie lenn(iova) chyba..

inac som vas dnes cakal na letisku v devone ale boto bol asi skupy na listok tak nikam nesiel ale mal som aj slivovicu pripravenu..

najviac som sa smial ako boto vysvetloval lenn(inovy) ze je mlady.. to fakt nemalo chybu...

inac bol som lenn(ina) pozriet na ich fore..sa tam rozkecal betar jeden..mu asi aj rozumeli.. alebo odpovedali..

Quote:
On 2004-10-20 21:13:00, boto43 wrote:
Quote:
On 2004-10-20 20:05:21, 7wcsnurka wrote:
@boto niet co dodat nechaj ho vychladnut,sorryboja

This message was posted from a WAP device
nie ma to srdi,bo sorryman,je hadam jeden s poslednych ludi,ktorych by som tu nechcel vidiet.Vy Slovaci ste divny.Nahnevate sa naa okatu volovinu priehladnu.Aj ked je to srac patri sem.

a toto ti boto pripomeniem este

snurka a ja som teply... ziadne chladnutie nebude..

sak aj lenn(in) za mnou chodi...

Quote:
On 2004-10-20 23:09:00, Hawker wrote:
Teba som nespominal naschval, nechcel som aj Teba do toho namocit.

Som zvedavy, kedy vylezie, a s kym sa bude bavit...

hawky ak by som sem mal chodit a bavit sa len z niekym to by nemalo vyznam.. takze bud seci alebo len b@t@

a to by asi bolo vsetko..sak ja vas rad a som aj v triaske dnes bol od obstaku ..ale pomohlo mi ked som sa relaxoval..

a boto dufam, ze si si dnes aj hlavu umyl.. sak si si na nu ale riedne popola nasypal..

takze gut najt a rano gut moorning

... ...

--
Posted: 2004-10-21 02:17:38

sorac Posts: 42

sa mi zda ze boto spi..hovoril ze nebude a da bacha kedy pridem???

no nic bru
... ...
--
Posted: 2004-10-21 02:25:55

oltcit Posts: 7

Quote:
On 2004-10-21 02:25:55, sorac wrote:
sa mi zda ze boto spi..hovoril ze nebude a da bacha kedy pridem???

no nic bru
... ...

A som rad ze som prvy co ta moze privitat spat,toz
,, Bienvenu chez nous,notre ami,,
I ked franinu botko@vrtko nerad

[ This Message was edited by: oltcit on 2004-10-21 01:47 ]

[ This Message was edited by: oltcit on 2004-10-21 01:48 ]

[ This Message was edited by: oltcit on 2004-10-21 01:49 ]
--
Posted: 2004-10-21 02:38:50
Page <  123 ... 223822392240 ... 900590069007>