Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Romanian Forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Romanian Forum Bookmark topic
Page <  123 ... 239240241 ... 340341342>

curmurdar Posts: 109

Quote:
On 2006-02-18 18:15:52, mada_152 wrote:
Auzi romane,makr la u sa am si yo un pic de intelegere!!!Aveti frate kreva un cod general sa resetez si yo tel (sonyericsson k500i) k l-am luat de la connex si mi-l-au umplut aia de jocuri,imag,melodi kre i-mi manank din memorie si + de asta nici nu se sterg k vezi Doamne sunt protejate...!!!Oricum asteplt si yo raspunsul tuturor si sper k makr voi sa ma ajutati si pe mine!hey,apropo,sumer-mishto idea cu forumul pt noi,romani,!!!astept raspunsul vostru pe forum sau pe mada_152@yahoo.com sau mada_152@hotmail.com si nick meu de yahoo mesanger este mada_152 Astept raspunsul vostru!!! PS: dc vrei ma poti intreba si pa mine ceva ce nu stii,cine stie,poate te pot ajuta in vreun fel!!!

Jocurile si melodiile alea sunt in toate SE-urile, nu numai in al tau, si nu le-au bagat cei de la Connex. Cred ca e vorba de Splinter Cell, Super Real Tennis, Greeting si Sony Ericsson nu ? Nu stiu o modalitate de a sterge jocurile, dar poti sa le schimbi cu unele care ocupa mai putin sau care iti plac .. insa e putin mai greu de explicat. O sa incerc totusi. Un joc pentru platforma java este de fapt o arhiva cu extensia .jar . cauta pe net sau undeva un alt joc care-ti place sau e mai mic .. depinde de ceea ce vrei si descarca-l pe calculator. Apoi deschide acea arhiva cu un arhivator (ex. WinRAR) si modifica in fisierul MANIFEST.MF (cauta in folderul META-INF) si modifica "MIDlet-Name: XXX" unde XXX este numele jocului care l-ai descarcat in YYY care YYY este numele Jocului din telefon (pe care vrei sa-l "stergi". Apoi salveaza arhiva si trimite-o in telefon. Telefonul va crede ca e acelasi joc dar cu o versiune mai noua ... si va face un fel de update. Singura chestie e ca jocul cel nou va purta acelasi nume ca si cel inlocuit. Adica vei avea un joc cu fotbal (de ex.) cu numele de Super Real Tennis. Pentru melodii nu stiu ce sa faci, nu cred ca poti face ceva ... dar sunt 2 MIDI'uri care ocupa cam 10 KB. Si nici pentru Sony Ericsson.gif nu stiu vreo modalitate.

Sper ca ai inteles cat de cat ceva din aberatiile pe care le-am zis .. daca nu da-mi un PM si mai vb.

Bafta.
--
Posted: 2006-02-20 15:48:59
Edit : Quote

bogdan1978buc Posts: 285

Parca era si o faza cu cele 12,5 secunde, dupa care sa-i scoti betaria, nu?
--
Posted: 2006-02-20 21:08:24

curmurdar Posts: 109

Nu stiu nimic de chestia cu secundele ...
--
Posted: 2006-02-20 23:05:38

bogdan1978buc Posts: 285

Radu, ti-am scris mail; fa odata testul ala ca mor de curiozitate. Motorola A1000 are a-GPS, si totusi are chipset de gps, si vede satelitii, etc.; daca cu softul ala poti sa-ti sincronizezi ora, atunci este ok. L-am si downloadat in caz ca dispare de pe net, il gasesti la mine
P990 va avea si el a-gps? Si la fel se va putea activa in vreun fel ca gps?
--
Posted: 2006-02-21 21:03:01

bogdan_wrc Posts: 206

Bogdane, si eu am Moto A925 cu GPS. daca vrei sa te ajut cu ceva, zi ca te ajut cu placere. chiar sunt curios cum functioneaza GPS.
p990 nu cred ca va avea gps, dar se poate adapta un gps cu :BT:.

--
Posted: 2006-02-22 07:16:39

mada_152 Posts: 243

mersi,scuze pt scrisul de genu mIrc dar am crezut k asta e la moda oricum,multumesc pt toate info date,cea cu java games a fost de ajutor,acum au mai ramas imag si melodiile,pt kre ink mai astept info si ar mai ramane sa-mi mai spuneti si mie knd aveti timp,cum sa imi fac si yo tel mai fun k am incerkt pana acuma toate temele posibile si toate java game-urile descarkte...auzi,yo am un cablu de date kre nu e original SE dar vreau sa stiu dc pot folosi SE updater de pe site-ul SE oficial,gasit la sofware unde imi cere un kblu original SE sau un suport de birou tot original SE...Multumesc ink odata pt info primite...!!!
--
Posted: 2006-02-22 10:10:40

sosojerk Posts: 295

Nu are cineva sa-mi vanda o pereche de casti stereo de SE P900?
Cum erau alea din pachet pt ascultat MP3.
Ca le-am pierdut de ceva vreme si nu gasesc nicaieri.
--
Posted: 2006-02-22 10:41:26

bogdan_wrc Posts: 206

pt melodii si poze, chiar nu stiu daca se pot modifica.
despre cablu ce iti pot spune este ca pentru update de soft iti trebuie anumit tip de cablu sau docking station. eu asa stiu.
daca e altfel, sa ma corecteze colegii mai bine informati.
--
Posted: 2006-02-22 10:42:10

shrek100 Posts: 0

Va salut. Daca ma poate ajuta careva
se poate pune pe se k750 fisiere de tip text

[ This Message was edited by: shrek100 on 2006-02-22 11:26 ]
--
Posted: 2006-02-22 11:54:39

sepguy Posts: 26

da, se pot