>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
@raduth: scrie pe undeva pe site-ul romanesc, sau este off the record? In caz ca-i neoficial, trebuia sa mentionezi asa clar sursa?
--
Posted: 2006-03-08 13:37:46
Edit :
auzi, bogdan1978buc, stii ca m-am intalnit cu tipa de la SE, ea mi-a spus ca M600 apare inaintea lui P990, asa ca nu am nevoie sa caut pe site.
Inca nu am aflat salariu la functia aceea, sper sa aflu in curand...
--
Posted: 2006-03-08 14:57:12
Edit :
Asa... bag-o la bahaus

Glumeam evident, cu kestiile astea; asemenea info sunt binevenite oricand, chiar daca cu ocazia asta bagi pe cineva la parnaie

Abia astept sa apara p990, poate imi spui cam pe cand, cat va costa, cat de repede se va deprecia, cand sa-l cumpar, ce oferte vor fi, etc.
--
Posted: 2006-03-08 17:21:16
Edit :
bogdane, pai o sa apara in iulie, tot din ce am citit pe esato la categoria P990 (pt ca se pare ca tu nu prea mai ai timp sa intri pe acolo sa citesti) o sa fie in jur de 700-800 de euro la lansare, de depreciat se va deprecia in acelasi ritm cu P990, eu in noiembrie-decembrie o sa mi-l cumpar, sper sa fie oferta buna la Vodafone, cum a fost la lansarea lui P910 la Connex, cand era mult mai ieftin la Connex decat pe ebay (era 649 $+ tva la lansarea).
Softuri o sa aiba in el, am vazut din ce au anuntat SE si de asemenea pe multe site-uri de softuri vad ca scrie "in curand varianta pt uiq 3.0", deci pana in decembrie o sa fie softuri.
Cred ca o sa ajunga in decembrie sa il iei cu 650 de dolari, de la baieti dar nou, eu sper sa il iau cu garantie de la Vodafone, pt cfa la tel 3 g conteaza fff mult sa fie testat de operator inainte si sa fie facuta o versiune de soft compatibila cu reteaua, asa ca nu cred ca o sa risc sa il iau de la baieti fara garantie, mai ales ca tel 3 g si cu sist de operare sunt destul de sensibile la soft.
mai vb
--
Posted: 2006-03-09 08:58:05
Edit :
interesant..ma alatur si eu celor care in toamna fac comanda la p990!!
--
Posted: 2006-03-09 10:36:09
Edit :
join the club, oricum si Petrut e nerabdator
--
Posted: 2006-03-09 11:46:46
Edit :
clar
--
Posted: 2006-03-09 13:02:54
Edit :
auzi...da S700i-u asta are k si sist de operare Simbian?pei nici cu manualu intr-o mana si cu tel'u in alta k habar n'am sa-l folosesc...asa am auzit despre el k ar avea kmera mishto sau display haios da dejaba dc yo habar-n'am sa-l folosesc...nokia sa nici nu vad in fata mea k ma apuk cu inima knd vad ce culori si functii au...adevarul e k S700i a fost unul dintre telefoanele pt kre as fi facut multe...( mi-an vandut bratara de la matusa'mea k sa il iau de la unu...) da acuma nu e un telefon depasit?caramida...greu...functii normale( uzuale in zilele de azi)...as vrea ceva...modern...la draq...iar m-am varsat peste tastatura...scuze celor kre cred k ocup spatiul pe topic degeaba...da macar aicia ma baga si pa mine lumea in seama si in plus,pot scrie mai repede...recomandarile sunt binevenite...( precum si "glumitzele baston" la adresa mea...) sper sa ma intelegeti da macar nu ma aveti de suportat zi de zi...
--
Posted: 2006-03-09 18:16:03
Edit :
Quote:
On 2006-03-09 18:16:03, mada_152 wrote:
auzi...da S700i-u asta are k si sist de operare Simbian?pei nici cu manualu intr-o mana si cu tel'u in alta k habar n'am sa-l folosesc...asa am auzit despre el k ar avea kmera mishto sau display haios da dejaba dc yo habar-n'am sa-l folosesc...nokia sa nici nu vad in fata mea k ma apuk cu inima knd vad ce culori si functii au...adevarul e k S700i a fost unul dintre telefoanele pt kre as fi facut multe...( mi-an vandut bratara de la matusa'mea k sa il iau de la unu...) da acuma nu e un telefon depasit?caramida...greu...functii normale( uzuale in zilele de azi)...as vrea ceva...modern...la draq...iar m-am varsat peste tastatura...scuze celor kre cred k ocup spatiul pe topic degeaba...da macar aicia ma baga si pa mine lumea in seama si in plus,pot scrie mai repede...recomandarile sunt binevenite...( precum si "glumitzele baston" la adresa mea...) sper sa ma intelegeti da macar nu ma aveti de suportat zi de zi...
Ce e aia o "glumitza baston" ???
--
Posted: 2006-03-09 21:16:51
Edit :
Vreau ceva super multimedia. E al dreaq de frumusel 7710. imi place si 770 dar cam esti limitat la acel sistem de operare, si am impresia ca nu e nici telefon. Ce dedesubturi mai cunoasteti. Am vazut cu ceva timp in urma ce vrea SE sa scoata, dar unde pot vedea ce au de gand ceilalti producatori?
--
Posted: 2006-03-09 22:42:17
Edit :
New Topic
Reply