>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
@mada..baga frate..baga discutii aici, ca nu moare forumul asa!
s700 nu are symbian. la meniu e aproape la fel cu K700, K500 si altele din seria asta. e prea super..meniu usor...tot ce vrei! eu (si inca cativa de pe aici) te sfatuim calduros catre acest telef!
7710..ala fara tastatura care seamana cu n-gage? bleahhhh
--
Posted: 2006-03-10 08:11:48
Edit :
ma...pei dc ziceti voi k nu v-ati plictisit de el si + ce am mai auzit yo de el...sa stii k m-ati convins!am deja unu care mi'l ofera pe un k500i kre implineste in martie un an si vreo 4/5 mil diferenta...sa accept sau nu?! am inceput sa visez la telefonul ala...asa k nu poate fi o alegere rea!aaa..."glumitza baston" e o 'abreviere' a mea pt...glumitze in general...da,cu E-mail'u,ce ziceti voi de el?! k poate fi primit si pe telefon ( yo's in reteaua connex si knd am intrebat la rel clienti,mi-au zis aia k nu pot furniza ei genu asta de servicii...) voi aveti posibilitatea asta activata? ziceti-mi si mie sa ma iau cu aia in gura dc m-au mintit....im sfarsit m-am linistit si yo cu tel astea,k de o luna ma tot chinui sa aflu ce-i mai bun...auzi,da expansiune pt memorie are?suporta 1G? nu de alta da am auzit k ala e cel mai mare si la cate melodi vreau yo sa aud intr-un weekend sau excursie...sa ma ajunga...na k iara m-a uitat D-zeu pe tastatura...hai k ma potolesc acuma...mersi mult...
[ This Message was edited by: mada_152 on 2006-03-10 18:58 ]
--
Posted: 2006-03-10 19:56:24
Edit :
hai sa o luam pe rand ca uit la ce sa iti mai raspund:
pai pt e-mail activezi serviciul GPRS de la conx (3$ pe luna, care oricum e mai avantajos decat wap..si merge mai bine, si ai 10 mb inclusi in trafic) si ii spui ca vrei si casuta de mail..adica gen
vasilica@xnet.ro. si o sa ai. faci setarile, si gata..eu aveam pe s700i, deci merge sigur!
serviciul nu mai stiu cum se numeste. dar EXISTA sigur. cearta-te cu ei ca si eu m-am certat pt streaming si mi-au explicat mereu altceva. du-te informat si nu poate sa zica NU.
pt s700i, nu stiu daca merita, pt ca nu stiu cum arata telef ala, si nici al tau. dar in genereal un s700i e pe la 7-8 milioane. depinde de cum arata si cat e folosit.
card nu merge decat max de 128 mb (memory stick duo...nu PRO DUO). dar stai linistit ca se aude super belea.acum depinde..mie imi ajungea.
succes!
--
Posted: 2006-03-11 10:42:07
Edit :
Eu am abonemantul respectiv de 3$. Se numeste Internet. Chiar asa, are 10 MB inclusi si functioneaza pe orice abonament. Doar sa suni si sa spui ca vrei acest timp de abonament ca extraoptiune. Poti avea mail la xnet (l-am avut dar este slab rau) sau poti folosi orice e-mail cu POP 3 (yourwap.com sau yahoo.co.uk). Si Zapp are asa ceva (mail cu POP 3). Cat despre tel, eu am un card de 512 MB si pot stoca pe el cam 500 de melodii in format .OGG ( redue la jumatate marimea unui Mp3).
--
Posted: 2006-03-11 12:19:04
Edit :
Caut tablet pc-uri ieftine, sau orice altceva cu lcd mai maricel, dar ansamblul sa nu fie mare, daca se poate pe spatele lcd-ului sa apara scris Windows XP, asa de gros sa fie.
Deci caut ceva macar cu ecranul 7710, si maxim 12".
Mersi.
--
Posted: 2006-03-11 19:42:16
Edit :
@710: cum adik tu pe s700i ai pus card de 512 MB? si cu ce program faci OGG d-alea ca nu stiu? merci
--
Posted: 2006-03-12 13:53:50
Edit :
vorbea de p910.
--
Posted: 2006-03-12 15:16:57
Edit :
aaa..ok. noi vb de s700i, si daca nu a mentionat, am crezut ca pe linga p910 din avatar, mai are si un s700i.
my mistake.
--
Posted: 2006-03-13 07:24:15
Edit :
fratilor...da nush dc v-am explikt k yo nu's pe abonament...!?yo folosesc o krtela pre-pay(connex smart)...k...m-am decis!luni vine ala cu tel si ma fac cu un S700i !!! asa mai imi schimb si yo avatarul

mai vb...curand o sa trebuiask sa ma initiati intr'ale S700i-lui...
--
Posted: 2006-03-13 22:18:17
Edit :
la ce bani s700?
--
Posted: 2006-03-13 22:45:23
Edit :
New Topic
Reply