>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic

. kiar, cui ii tre detect de radar tzapene? cu cel solare, senzori de viteza, vibratii, etc, raza mare..
--
Posted: 2006-03-24 18:29:25
Edit :
Cati bani ?
--
Posted: 2006-03-25 00:36:05
Edit :
vb pe messenger
--
Posted: 2006-03-25 08:28:58
Edit :
asculta...la 17 ani ai mei yo ink cred k tot ce zboara se si manak! asa k aminteste-ti k nici u nici nimeni nu s-a nascut invatat!pana acum stiam k,k sa aflu ceva tre sa intreb dar acum am realizat k daca intreb sunt luat de prost!spune-mi tu ce sa fac k sa aflu lucrurile ce vreau sa le aflu!?!
--
Posted: 2006-03-25 12:57:54
Edit :
recunosc k sunt k-am agasant cu intrebarile mele "stupide si proaste" si stiu k subiectele pe kre yo le abordez sunt de mult epuizate printe voi," master"-i forum-ului,dar,atata timp kt ink mai exista persoane,mai"invechite",nu pot crede k este teribil de greu,epuizant,sacaitor sa postezi un msg in kre sa ii explici omului ceea ce vrea sa stie!asa k poate k cu toate k nu's yo miezu,nici tu nu vei fi pana cand nu vei stii sa socializezi!
--
Posted: 2006-03-25 13:02:44
Edit :
Salut tuturor! Imi pare bine sa vad ca exista si romani pe aici
De curand am devenit posesorul unui W800i si vreau sa spun ca sunt super multumit de el!! Pana acum, cel mai scump SE pe care l-am avut a fost K500i... era si el fainut, dar nimic extraordinar. Insa W800 asta e prea tare! Sper sa imi pot permite si un W950 cand o sa apara... hehe!
Si daca tot m-am bagat in seama, as vrea sa va intreb (imi cer scuze daca s-a mai discutat, insa e super lung thread-ul si nu l-am citit pe tot...) ce solutie imi recomandati pentru Yahoo! Messenger pe W800, eventual o aplicatie java... daca s-ar putea sa functioneze si pe access point-ul WAP de la Orange, ar fi ideal... daca nu, e ok si pe access point Internet atata timp cat nu face cine stie ce trafic messenger-ul...
Multumesc anticipat!
--
Posted: 2006-03-25 17:35:46
Edit :
un IM calumea care merge pe wap e IM+ , da nu l-am gasit full nicaieri. cam toate celelalte merg pe apn wap ( bluepulse, my friends, cmessenger) dar au refresh la server de minim 1 minut, ceea ce e inutil zic eu. eu recomand temporar pana gasim im+ full sau macar licenta pt el -
http://www.airsoftwireless.com/airim/login.wml
--
Posted: 2006-03-25 18:24:42
Edit :
Rusine sa le fie celor de la Orange pentru restrictionarea accesului la mm.yahoo.com...
E destul de ok site-ul

Multam fain! Daca aflati ceva in legatura cu IM+, sa spuneti, va rog!

[ This Message was edited by: ciudatelu on 2006-03-25 19:08 ]
--
Posted: 2006-03-25 20:01:29
Edit :
@mada : Moshu' , daca ai 17 ani nu inseamna ca nu ai minte .. sau sa crezi ca "tot ce zboara se mananca" si crede-ma ca oriunde ai pune intrebarile cu symbian'ul pe K500 si schimbul de memorie, s-ar rade cu gura pana la urechi de tine. Nu stiu cum sa-ti zic dar e o chestie de documentatie .. daca citeai si tu cateva topicuri de aici de pe esato sau de pe alte forumuri asemanatoare iti raspundeai singur la faimoasele intrebari si la multe altele. Eu am stat mai mult de o luna de zile aici pe esato fara nici un post .. doar citeam .. si invatam de la cei "batrani". Si eu sunt cam proaspat aici si nu am uitat cum eram la inceput. Si eu am pus intrebari care poate unora li se pareau la mintea cocosului. Cred ca prima intrebare a mea a fost : "Daca imi actualizez firmware-ul o sa-mi pierd garantia la telefon ?" Atunci abia imi luasem K750 si imi era putin frica sa fac update la firmware din cauza garantiei... Am pus intrebarea asta aici in forumul pentru romani pentru ca nu eram sigur daca la noi in Romania sunt aceleasi reguli ca si in afara privind garantia si am primit foarte promt raspuns, raspuns care m-a lamurit si care m-a ajutat sa-mi updatez telefonul fara grija.
Daca incercai sa rasfoiesti aceasta imensa baza de date (www.esato.com) gaseai raspuns la aproape orice intrebare. Am zis aproape orice intrebare pentru ca nu stiu daca i-a mai trecut cuiva prin minte sa puna symbian pe un K.
Mai aveam putin si scriam un roman din postul asta ... cred ca deja delirez .. e cam tarziu ... ma bag in pat acum. Aaa .. si inca ceva .. cum a zis si Bogdan : ceea ce deranjeaza cel mai mult la tine, mada, e scrisul gen "mIRC". Incearca sa scrii si tu romaneste pentru ca te-ai nascut in Romania si te numesti ROMAN. "K" se foloseste la kilogram nu la toate cuvintele .. si asa mai departe .. stii tu la ce ma refer.
Ia toate chestiile astea ca pe niste sfaturi .. pentru ca asta vor sa fie.
Bafta.
[ This Message was edited by: curmurdar on 2006-03-26 00:42 ]
--
Posted: 2006-03-26 01:39:07
Edit :
bine....sper sa-mi intre in cap ca stiu ca nu sunt rau intentionate.oricum,faza cu SE k500i ( asa sa ma scot si io) mi-a fost implementata de unu de la mine din clasa pe care l-am intrebat ce sa mai fac sa mai imi "reinnoiesc" telefonul,ca sa nu ma mai satur pe zi ce trece tot mai mult de el.faza nashpa e ca m-am luat dupa el pt ca din a IX-a si-a tot schimbat telefon dupa telefon si facea tot felu de chestii cu ele (mooding,firmware...) chestii de pe alta planeta pt mine,atunci,ba chiar si acum.si uite asa vine domnu madalin cu fumuri in cap si cu impresii sa-si verse atotstiinta pe forum...oricum,imi cer scuze pt toate chestiile nashpa ce le-am provocat,si uite asa am devenit si panarama.
--
Posted: 2006-03-26 08:52:28
Edit :
New Topic
Reply