>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Cu placere
--
Posted: 2006-03-26 21:03:48
Edit :
frateee, mig33 rulz. inainte nu ma interesa ca nu era yahoo pe el, acuma e the best. IM+ e caca. luati mig 33
--
Posted: 2006-03-26 23:17:12
Edit :
nu am tinut neaparat tiptronic. dar am gasit-o pe asta si mi-a placut..si am zic..why not..what the hell, let's try it!
si vreau sa va zic ca eram mereu against automatic.!
dar acum...dupa un drum Pl-BV...sunt IN LOVE!! deci prin oras, pe drumuri lente, cand sunt plictisit.."D" rullz, iar pe serpentine, cand ma simt bine si am chef + si - fac treaba. da, e mai lenta (oricum nu sunt adeptul linutzelor) dar crede-ma ca merita.
intr-adevar, mai am un seat cu manuala si cand ma sui la ala ..uit uneori de ambreaj..si cand am chef, aia ma multumeste pt "mestecat" in cutie, dar asa mult imi place sa tin mana stanga pe volan, dreapta pe "bancheta plina" din drepta..incat nu as mai schimba-o.
si consumul fata de una manuala e de +1l/100km.
dar daca automata e de old people si gagici, tiptronic (mai exact + si - ) trezeste schumacher-ul din tine!
si cand ii dai kick down si schimba una in jos si pleca tare... hmmm..uiti de delayul de 1-2 sec.
urmeaza chip, jante, angel eyes..si alte mici nimicuri...
oricum..poate nevedem cand la o esato meeting!
--
Posted: 2006-03-27 08:32:02
Edit :
Mie imi trebe si IM+ pt Google Talk... in plus, ma nelinisteste faptul ca aia de la mig33 imi salveaza parola de la yahoo
--
Posted: 2006-03-27 08:36:40
Edit :
daca vreti mess pe telef, follow my advice: treceti pe symbian sau winmobile:
agile mess rullz. nu am crezut pana nu am vazut!
acum vb pe mess cam mereu de oriunde, fara delay..cu smileys, send files..si alte optini intersante.
si im+ sau mig33 sunt bune..dar departe..din cauza platformei java.
anyway, despre mig33, cautati forumul lui dsf si intrati acolo ca e ditamai discutia despre mig33.
succes.
DSF , dai o bere de reclama..dar vad ca esti cam inactiv pe aici.
--
Posted: 2006-03-27 08:41:26
Edit :
Intr-adevar... am avut SPV C500 mai demult si am folosit Agile, e super, insa nu merge decat pe APN internet...
Btw, am observat ca IM+ merge mai bine decat mig33 (cel putin asa era in dimineata asta), cu toate ca IM+ are refresh la 1 minut... am asteptat vreo 3 pana mi s-a intors mesajul inapoi pe mig33

Pacat, ca arata super!
Btw no. 2: de ce am numa' 2 posturi? Ca de postat am postat mai mult

Si vreau si eu sa mi se vada avataru

[ This Message was edited by: ciudatelu on 2006-03-27 08:00 ]
--
Posted: 2006-03-27 08:59:54
Edit :
daca postezi in forumurile regionale nu se contorizeaza nici unu. tre postat oriunde in alta parte

. e de lucru
esato meeting, sounds good. pe vara ar fi o idee

.
[ This Message was edited by: petrutms on 2006-03-27 08:24 ]
--
Posted: 2006-03-27 09:22:29
Edit :
pai de ce nu? si asa tot tre ne cunoastem si noi.
dar sa stabilim locatia va fi mai greu.
dar vedem cine vrea..si ne punem de acord.
si anuntam si moderatorii esato..ca sa ne premieze!
--
Posted: 2006-03-27 10:29:16
Edit :

pt ce sa ne premieze??? locatia... undeva la mijloc, adica nici in sud nici in ardeal, prin brasov e ok ?
--
Posted: 2006-03-27 10:34:31
Edit :
sau predeal, ca sa ne si distram.
--
Posted: 2006-03-27 11:05:40
Edit :
New Topic
Reply