>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
sinaia, predeal , suna beton
--
Posted: 2006-03-27 11:13:05
Edit :
Salutere, tuturor!
M-am cam saturat de tradus site-uri si forumuri straine, asa ca v-am gasit pe voi! Sunteti super! O gramada de ,,hobby-sti" (ca si mine de altfel..). Am si eu o ,,problemuta..." A achizitionat recent un A1000 de la cineva care l-a adus din Italia, dar e decodat numai pe jumatate.
Dupa ce am introdus setarile pt. Gprs pt. Orange, am constatat ca nu vrea cu nici un chip sa se conecteze la net. Pagina de start e ceva de genul
http://mobile.tre.it...... si mai grav e ca nu pot sa o schimb! Am bagat un programel ,,Default-Gprs account" si am reusit sa sterg toate account-urile Gprs, inclusiv 3-G IT. Am facut un nou account dar degeaba. Nici GPS-ul nu-mi merge cred ca tot din cauza asta.
S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Va rog sa-mi raspundeti!
Multumesc anticipat.
--
Posted: 2006-03-27 19:15:27
Edit :
da da, e veke problema. telefonul e branduit cum se zice

.resofteaza-l la un service calumea si se rezolva. Vezi la connex sau germanos, daca nu ai d-astea de cartier

[ This Message was edited by: petrutms on 2006-03-27 18:27 ]
--
Posted: 2006-03-27 19:16:16
Edit :
Mersi..chiar ma gandeam sa fac lucrul acesta..eu am un soft ,,nebrandat" pe calculator dar nu am cablu de date de ala special in care intra alimentarea....Multzam fain pt. raspuns...
--
Posted: 2006-03-27 19:36:55
Edit :
Daca tot vreti la vara sa fie intalnirea .. de ce nu veniti la mare ?
--
Posted: 2006-03-27 22:03:01
Edit :
am si io o intrebare la cei care se pricep la programul de mesanger " mig33"
as vrea sa stiu tarifele percepute avand in vedere ca folosesc o cartela PrePay Connex Smart,nu am acces GPRS....
[ This Message was edited by: mada_152 on 2006-03-27 21:49 ]
--
Posted: 2006-03-27 22:03:40
Edit :
@cristi33:
la A1000 GPS nu are treaba cu internetul. te intreaba daca sa se coneceteze..dar nu are legatura. mie imi mergea GPS chiar daca nu aveam setarile facute pt net.
am zis sa ne premieze..pt intalnire..
eu zic ca inspre BV e ok.
dar mai la vara..sau cand?
--
Posted: 2006-03-28 07:22:29
Edit :
cristi33, esti din Bucuresti?
ca si eu am A1000, este al 2-lea pe care il am, se rezolva cu o resoftare.
stiu un prieten care lucreaza la un service si mi-a resoftat a1000 si merge perfect, si wap si internet si mms (precizez ca sunt pe Connex).
Nu vreau sa pun nr lui de tel pe forum, dar iti dau adresa lui de email:
catagsm@gmail.com sau
catalin@gpxmobile.ro
Mentionez ca a avut si el Mot A1000 cateva luni.
Service-ul este undeva pe la Gara de Nord.
Legat de GPS, de asemenea depinde de versiunea de soft care o ai instalata.
De ex, lui bogdan_wrc am inteles ca i-a mers, dar mie nu imi merge, in momentul in care incerc diverse softuri de gps automat incearca sa se conecteze la un server de internet, ceea ce nu ar trebui sa faca.
Eu nu prea am nevoie de GPS, asa ca nu m-am chinuti sa il resoftez cu o versiune de soft care sa il faca sa ii mearga GPS-ul.
Spor, si daca mai ai intrebari te astept
--
Posted: 2006-03-28 08:38:35
Edit :
pai eu am facut singur update la softul unui a925 si a mers.
nu mai stiu exact siteul de unde l-am luat, dar era ceva cu symbian users..etc..daca ai cablu, cauti softul si faci singur. ca e simplu.
eu am acum un moto mpx220, si la fel, am facut update la ultimul ROM asiatic singurel ! am downloadat rom-ul , programul de conectare special pt update...si voila..
gps se conecteaza la wap pt a downloada harti..etc.
atunci cand se conecteaza ii dai accept si oricum nu are treaba.
GPS tre sa mearga, doar ca dureaza mi mult pana se conecteaza. si tre sa fii in aer liber. neaparat.
aveam si soft si harta pt a925. si mergea. doar ca harta era de europa de vest si de la sibiu incoace era alb..
--
Posted: 2006-03-28 14:07:17
Edit :
acum 2 ore am facut rost de un SE W900 de teste, cred ca o sa il am cateva zile, este super tare camera, playerul, radioul, browserul de html (desi nu se compara cu cel al lui A1000, touchscreen si vede flash).
De abia astept sa il butonez mai mult acasa
--
Posted: 2006-03-28 15:23:42
Edit :
New Topic
Reply