Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 256257258 ... 161816191620>

Branimir Posts: 0

Beton drahy, strk skoro zadarmo toho bortenia sa bojim aj ja, ale ked sa to utlaci so zabou a dobre spravi tak by nemal byt problem. Boto a neviem ktory stavbo lamer nazval 0-4 strk drtou. A nie je to 0,4. Je to strk frpakcia 0 az 4mm
--
Posted: 2007-02-11 14:21:00
Edit : Quote

oltcit Posts: 7

Zamyslenie.
Snazim sa nejak usporiadat myslienky,aby som povedal spravne co si myslim,a nedotkol sa pritom inych tu sucastnenych.Michale napisal si velku pravdu o tom,ze sme tu mala komunita a mali by sme sa snazit spolu vychadzat dobre.Ale zial je to klasicky problem,ked sa cisto virtualna spolocnost stane zmiesanou,kde sa miesa virtualita s fyzicnom.Jednoduchsie je to tam,kde sa ucastnici nepoznaju navzajom osobne alebo naopak, poznaju sa vsetci osobne.V nasom pripade,ti ktori sa skryvaju za anonymitou internetu mozu zneuzivat tuto svoju vyhodu.Tu kde sa uz skoro vsetci pozname osobne by sme mali zakazat,ci ignorovat anonymakov.Poviem priklad,napr. boto,moze nam tu masirovat mozgy,ventilovat svoje frustracie,ci len jednoducho robit si soufky.Ma uzasny dar najst na cloveku slabiny a vzapati to pouzit proti nemu.Ale zaroven to tu svojim sposobom ztmeloval,myslim ze nanho nikto z pritomnych intelektualne nema,je si toho vedomy a zneuziva to na manipulovanie,ale iba do tej doby,dokial bude v anonymite,a preto sa vyhyba fyzickej konfrontacii.Niektori "postihnuti" jeho neblahou cinnostou odisli,ini sa rozhnevali s inymi,atd.Ale bez neho by to nebolo ono.Nemozme si predsa iba masirovat svoje ega,aki sme dokonali a super potrebujeme aj negativne podnety.to je v poriadku,poviete si,ano suhlasim,ale rozdielne sa prijima kritika od virtualneho partnera,ako od toho koho pozname zo skutocneho zivota a hlavne pred ostatnymi skutocnymi partnermi.Cez to sa ludia prenasaju omnoho horsie ako s kritikou vo virtualite.A potom to dopadne ako tu.Doteraz nechapem,preco sem nechodi napr. Snurka,Hawker,Waldo,Elrond a pritom nikto nechce povedat skutocnu pricinu Samozrejme kazdy ma pravo na svoje rozhodnutie a pravo na sukromie,ale nerozumiem tomu a mrzi ma to.Toto forum je moja druha rodina,lebo prvu uz nemam.Da sa to kvalifikovat aj ako zavislost,ale je mi to jedno,ako to kto bude interpretovat.Kto nedokaze priznat svoje slabiny,nema pravo kritizovat slabiny inych.Kto si nevie spravit srandu zo seba,nemoze si robit srandu z druheho.A kto ma rad iba seba,nema rad ostatnych.Trosku sa zamotavam,ale dufam pochopite spravne,co sa snazim naznacit.Ako z toho von?Prasknut s virtualitou?Zmenit identitu?Fakt neviem A co ostatni?Ako ste na tom?

PS par negativ z reality: susedke,mucovej kolegyni zabilo auto macku a svagrovemu bratovi zomrel brat,vcera skocil pod vlak moc som ho nepoznal,uz raz ho zachranili,ked si pichol noz do srdca a tieti stavy s num isli od diby,kedy ho opustila manzelka a ostal sam so synom(teraz pracuje v Irsku) V takychto situaciach si clovek prehodnocuje a bilancuje svoj zivot a co daal?hmm,zivot niekde konci,niekde zacina,niekde pokracuje,inde stagnuje.. a co je dolezite? prachy?postavenie?auto? Vcera vo filme" Moja tucna grecka svatba" to krasne povedala hlavna protagonistka Tula o svojej rodine:su hlucni,hasterivi,podvrataci,ale vzdy budu stat pri mne,lebo su moja rodina.Co poviete?

PS mucko ma chripku,mam sluzbu pri posteli.
--
Posted: 2007-02-11 15:50:00

boto43 Posts: > 500

branimire jeste jednou,ja mam cas a trpezlivost
makadam :

v polovicke na levo drt 0,4 druha polovina makadam abys videl rozdil :

strk vazsky from vaga :

strk premyvany ,mozno pouzit okolo domu :

a nakonec ulozenie zamkovej dlazby :

jedzine szrcs moze popret co som tu naladoval ,pac ten to dela ,vod vas kritiku neberu
pouzil jsem cuma,jsou to hesky fotky a ship by to tak nenafotil

jo woldcide,ja jsem schopny s kazdym sa stretnut,mne identita ani identifikace neser.ale nemam cas.

--
Posted: 2007-02-11 16:13:52

Tak ja vam tu naladujem ruzne druhy sterkov a vy se ni podekujete. B1 idze dokoncovat dom, b2 se shipom stavat,mim s tych fish vydela na oravsky house . A tu to budzete mit jen otevrete esato.
--
Posted: 2007-02-11 17:43:00

Quote:
On 2007-02-11 16:13:52, boto43 wrote:
branimire jeste jednou,ja mam cas a trpezlivost............
..............mne identita ani identifikace neser.ale nemam cas.

to je ta schyza? mam ci nemam?
--
Posted: 2007-02-11 17:58:00

doma v nedelu cas mam,ale nemam cas nekde vycestovat len tak na jeden alebo pol dna.
tak to treba vzit.
este terazky cekam lidi co mi maju donist naku doumentacu.
--
Posted: 2007-02-11 18:41:00

Vcul to mas aj tak fuk,nemyslim ze by sa niekto s tebou chcel stretnut ako s clovekom,jedine zo zvedavosti mozno. Dobru noc,idem ulozit muca a nakrmit haved
--
Posted: 2007-02-11 18:52:00

Boto dik, kuknem zajtra v praci, na 6230i kkt vidim. Citko co s tym konektorom na looxovi? Necital si niekde o takom probleme?
--
Posted: 2007-02-11 19:00:00

boho to aj gou je dewka,
posilama to cez take ulicky
keby som mal podla toho jazdt,tak najazdim o 20% vic.
myslim na cestach kere znam

ten loox si odpalil nejak.nerobil si neco s elektriku.vcera si pisal ze si menil zasuvky
--
Posted: 2007-02-11 19:38:00

Nie nerobil, ziadny skrat nebol. I-go neni zly, pozri co mas v nastaveniach ci najrychlejsiu bo najkratsiu trasu. Lebo on rata ze na hlavnych sa jazdi rychlejsie
--
Posted: 2007-02-11 19:53:00
Page <  123 ... 256257258 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home