Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Romanian Forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Romanian Forum Bookmark topic
Page <  123 ... 264265266 ... 340341342>

bdorub Posts: 3

http://moby.e-messenger.net - pentru cei care au html, xhtml , wap 2
si http://wapy.e-messenger.net pentru restu'

web messenger yahoo care merge suer fast si... cel mai tare din romania..,. de pe orange... de pe wap unlimited
--
Posted: 2006-05-04 23:53:45
Edit : Quote

bdorub Posts: 3

intrebare... exista vreo metoda sau soft cu care sa imi fac p900-le sa raspunda automat la un anume numar de telefon (cum s-ar spune prin popor "sa-l prind") ??

imi trebuie pentru ca un anume numar de telofon ma tot suna aiurea si m-am cam saturat

astept rasp,mersi mult
--
Posted: 2006-05-04 23:56:57

bogdan_wrc Posts: 206

merci mult petruts.
o sa incerc azi.

--
Posted: 2006-05-05 06:57:44

PIANOSSO Posts: 62

@bdorub

Este impoaibil sa il prinzi datorita latentei sistemului de transmisie intre antene. Chiar daca telefonul tau inca suna, sunt sanse mari ca apelantul sa fi incheiat deja apelarea. De aceea uneori cand se primesc beep-uri, pe ecranul celui apelat durata convorbirii este 0.00.
Iti sugerez trei variante, in ordinea preferintelor mele:
1. Schimba-ti numarul (dar va trebui sa iti anunti toata agenda)
2. Salveaza numarul buclucas. Creeaza in agenda un grup (folder) care sa excluda numarul salvat. Seteaza telefonul sa accepte doar numerele din grupul respectiv (dar nu vei primi apeluri de la numere neinregistrate)
3. Daca tot vrei sa il prinzi, foloseste un HandsFree, care iti permite raspuns automat. Analog variantei secunde, seteaza-ti telefonul sa accepte apeluri doar de la numarul "preferat" (dar nu vei primi apeluri de la alte numere de interes). Poti incerca sa folosesti varianta aceasta doar pentru cateva minute. Cu putina sansa, poate te suna.

Ultimele doua variante nu au efect asupra SMS. Cei care nu sunt in lista celor acceptati, primesc ton de "Ocupat" si vor apare in lista ta de apeluri ca "Rejected".

[ This Message was edited by: pianosso on 2006-05-05 07:10 ]
--
Posted: 2006-05-05 07:49:00

petrutms Posts: > 500

nu ma , prea complicat ce zici tu. ia advanced call manager. faci ce vrei cu ala. blokezi orice nr vrei, poti seta sa nu ii raspunda - pune automat pe mut pt nr ala cand suna ( nici vibratii, nimic , decat ecranu cred ca se aprinde, dar la vers 2.50 nici aia nu se mai intampla) , sa dea busy tone , sa trimita sms, etc. The best program. cauta-l pe forumuri.
--
Posted: 2006-05-05 09:38:37

ACM ar fi fost a patra varianta insa nu incurajez pirateria software si, in plus, ACM va fi rezident in memorie - un dezavantaj pentru viteza telefonului, mai cu seama pentru memoria lui P900. Dau un exemplu: din momentul unui apel, dureaza aproape o secunda pana intra in lucru. Intre timp cauta in agenda si aplica actiunile definite. Pentru mine cel putin, e neplacut.

[ This Message was edited by: PIANOSSO on 2006-05-05 09:21 ]
--
Posted: 2006-05-05 10:14:44

nu stiu ce p900 ai tu, dar la mine cu soft de p910, mergea perfect. nici un lag, intra instant in actiune, si era pus si pe startup, system app, etc. Nu am avut probleme niciodata cu p900 ,desi are ram putin. ACM nu cauta in agenda telef (contacts) in momentul apelului pt ca are incarcata agenda deja in ram si in propria app ( ACM) , acceseaza instant ce tre sa faca, nu e nici un lag. Si omu poate sa o cumpere daca vrea, nu tre piraterie .

UIQ and S60 themes

[ This Message was edited by: petrutms on 2006-05-05 11:03 ]
--
Posted: 2006-05-05 11:59:54

@bdorub

ACM e facut de bulgari. Il poti cumpara de la www.webgate.bg

@Petrut. Daca ACM ar incarca agenda in aplicatie ar fi un mare dezavantaj pentru ca ar folosi memoria neinteligent. Oricum foloseste algoritmi de cautare si identificare.
Evident ca il poate cumpara, dar nu de pe forum-uri...
Sunt sensibil si pretentios la viteza de lucru hardware/software. Pentru altcineva, timpul de reactie amintit mai mic de o secunda ar putea trece nesesizat. Am facut insa acea observatie pentru ca am intalnit oameni care n-au nici o idee despre cate programe ruleaza la un moment dat pe al lor telefon.

[ This Message was edited by: PIANOSSO on 2006-05-05 11:17 ]
--
Posted: 2006-05-05 12:11:57

aia e problema lor , stiu si eu destui . Cel putin, noi astia de pe esato, ar trebui sa fim documentati in leg cu symbian uiq... io am avut 3 ani uiq - p800,p900, p910
--
Posted: 2006-05-05 12:15:10

bugsiiy Posts: > 500

Multumesc celor care mi-au raspuns
--
Posted: 2006-05-05 19:47:18
Page <  123 ... 264265266 ... 340341342>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home