>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
mersi mult baieti... oricum ACM a fost solutia cea mai rapida dar doar pentru a da busy sau mute. am vazut ca pentru s60 este o aplicatie se cheata "magic call" care instantaneu (cel putin asa zice producatorul) raspunde la un apel. oricum thanks... am rezolvat cu ACM
--
Posted: 2006-05-05 20:35:00
Edit :
Bine v-am găsit. E posibilă creşterea bitrate-ului codecului video la un K300, pentru a spori acurateţea clipurilor? Eventual un alt FW?
--
Posted: 2006-05-05 21:26:29
Edit :
Salutare. Stiu ca nu este aria potrivita pentru intrebarea mea dar nu am primit nici un reply pe aria Technical. Am dat search pe forum si am mai gasit intrebari asemanatoare dar fara nici o rezolvare. Deci:
Am un P800 & Bluetooth usb Bluesoleil. Am instalat driverul cu care vine ( versiunea 1.6.1.4 ) dau search dupa telefon, il gaseste dar iconul pentru "file transfer" imi apare in umbra. De pe telefon in calculator pot trimite dar nu si invers. Am instalat si ultima versiune de soft de la Bluesoleil si degeaba
. Cu motorola V3 si nokia 6230i merge fara nici o problema.
Am incercat sa il conectez si pe un bluetooth usb MSI si nu a mers. Ma gandesc ca este de la driver pentru ca tot bluesolleil folosea.
Pls daca aveti v'ro idee de ce nu merge..... 10x
--
Posted: 2006-05-08 16:28:46
Edit :
bluetooth la p800 nu suporta FTP.
--
Posted: 2006-05-08 17:43:49
Edit :
@creature
serial port e activ? daca da instaleaza PC SUITE de la SE si apoi conecteaza serial portul respectiv, dupa care in mrouter (care se instaleaza cu PC SUITE-ul) selectezi respenctivul port. teoretic ar trebui sa realizezi o conexiune intre tel si pc. cauta pe net plugin de windows commander pentru symbian devices (o sa potzi accesa memoria telefonului direct din windows commander dupa ce faci conexiunea respectiva)
trebuie sa mearga deoarece eu am un plugin PT P800 la FAR MANAGER si merge si cu p900 (dar repet este scris pt. P800 deci trebuie sa mearga)
sper sa te ajute cu ceva
--
Posted: 2006-05-08 20:56:03
Edit :
da, cu serial port si pc suite poate folosi fie pluginu pt total commander ori file manager de la epocware, e mult mai bun. dezavantajul, multe probleme la conectarea pe serial port prin BT. cateodata vrea, cateodata nu vrea, etc. cel mai bun e un card reader si ai scapt de problema. ce file transfer, ce bluetooth
--
Posted: 2006-05-08 22:10:10
Edit :
caut si eu disperat opera browser pt win mobile 2003 smartphone. varianta cracked. adica are un dll care se adauga. aveti ceva idei. ca nu gasesc deloc si cu IE simt ca innebunecs de plictiseala.
merci mult!
--
Posted: 2006-05-09 08:13:03
Edit :
petruts: ce site era rusesc pt joace free pt s700 si k750.
hai ca il stiai si tu.
si mai zi pls niste siteturi marfa pt k750
sencs
--
Posted: 2006-05-09 09:54:22
Edit :
nu mai exista. vezi halfempty.co.uk si iphone forum. altele nu mai sunt calumea
--
Posted: 2006-05-09 09:59:55
Edit :
hai mai..ce mai ziceti?
ceva intersant?